lucid Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Tondo, Ty mne s těma vintage Seikama dostáváš fakt na kolena, paráda !!!To víš, kde jinde se chlubit, žena to tak neocení
SakalMarty Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Ano, vše plně funkční a je to v podstatě stav nových hodinek. Jen musím pořídit nějaký řemen. Tento origo už má svoje za sebou.to mi chceš říct, že mají ještě origo řemen? Uffff tak to je mazec. Jinak jsou skvělý, nebojím se říct že i famózní. Jaky to je rok?
Jeronimo Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Odesláno 9. října 2013 Říkal jsem si, že už sem chodit nebudu, ale nedá mi to. Toto vlákno by se mělo zamčít a odemykat nanejvýš jednou za měsíc, nebo raději jen na Mikuláša a Velikonoce.Pánové, co Exponát to Kus.
radegh Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 to mi chceš říct, že mají ještě origo řemen? Uffff tak to je mazec. Jinak jsou skvělý, nebojím se říct že i famózní. Jaky to je rok?Je to tak, mám origo řemen i krabicku. Odpocivaly dost dlouho ruzne po suplicich,proto ten stav.Stryc mel na ten reminek moc vyzranou ruku,takze je nenosil. nastesti :-) jediny co (zatim) nemam je uctenka. to by me vcelku zajimalo. treba se najde casem. rok je to cca 1969 / 1970 bohuzel nevim jak to upresnit a podle ceho.omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu.
palmone1 Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 vyzera to tak, ze mas na kazdy den ine krasavice.... Kolko este? dnes trochu víc ručiček...
Wanderer Odesláno 10. října 2013 Nahlásit Odesláno 10. října 2013 Je potřeba je občas prostřídat. A tento týden mě nějak chytla vintage vlna... asi když jsem viděl ty fotky tady...
michal_l Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 A po 5ti dnech nošení +10s. Paráda... Dneska mě napadlo nasadit Spezichron...
radegh Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Dobrý večer, tak dneska v Ruském stylu.. to je panečku tikot :-D BTW, nevíte někdo něco o těchto hodinkách?typ? rok přibližně? Díky dík :-)
Ondoni Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Odesláno 15. října 2013 Nasadím je, pravda, asi jen jednou do měsíce. Ale ze všech, které mám, je nosím nejraději - a taky mám o ně bohužel největší strach
VintageLover Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 A koho to štve, že to je QUARTZ.
VintageLover Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Tyhle hodinky budou IN ještě po nás... To se nebojím
palmone1 Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Chvalim, no byt v mechanike tak by som pridal bonusove body.... A koho to štve, že to je QUARTZ.
VintageLover Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 Ještě mi chybí ke štěstí Porsche Carrera
pebe Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Odesláno 19. října 2013 (upraveno) třeba přijede Porsche tramvaj Upraveno 19. října 2013 uživatelem pebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se