Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ano, vše plně funkční a je to v podstatě stav nových hodinek. Jen musím pořídit nějaký řemen. Tento origo už má svoje za sebou.

to mi chceš říct, že mají ještě origo řemen? Uffff tak to je mazec. Jinak jsou skvělý, nebojím se říct že i famózní. Jaky to je rok?

Odesláno

Říkal jsem si, že už sem chodit nebudu, ale nedá mi to. Toto vlákno by se mělo zamčít a odemykat nanejvýš jednou za měsíc, nebo raději jen na Mikuláša a Velikonoce.

Pánové, co Exponát to Kus.

Odesláno

to mi chceš říct, že mají ještě origo řemen? Uffff tak to je mazec. Jinak jsou skvělý, nebojím se říct že i famózní. Jaky to je rok?

Je to tak, mám origo řemen i krabicku. Odpocivaly dost dlouho ruzne po suplicich,proto ten stav.Stryc mel na ten reminek moc vyzranou ruku,takze je nenosil. nastesti :-) jediny co (zatim) nemam je uctenka. to by me vcelku zajimalo. treba se najde casem. rok je to cca 1969 / 1970 bohuzel nevim jak to upresnit a podle ceho.

omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu.

Odesláno

Je potřeba je občas prostřídat. A tento týden mě nějak chytla vintage vlna... asi když jsem viděl ty fotky tady...

Odesláno

Dobrý večer, tak dneska v Ruském stylu.. to je panečku tikot :-D BTW, nevíte někdo něco o těchto hodinkách?typ? rok přibližně? Díky dík :-)

post-32136-0-31378700-1381776861_thumb.jpg

Odesláno

Nasadím je, pravda, asi jen jednou do měsíce. Ale ze všech, které mám, je nosím nejraději - a taky mám o ně bohužel největší strach

post-20351-0-35429000-1381820643_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...