VintageLover Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 taky si je šetřím DSCN4067.JPG DSCN3836.JPGKurde, dobře Ti Valis poladil ten tah...
El Nano Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 @VintageLover, financ: parádní Autavie a Carrery. Možná kdybyste prodávali někdy....
VintageLover Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 @VintageLover, financ: parádní Autavie a Carrery. Možná kdybyste prodávali někdy.... Až si koupím staré kabrio, pořádně ho projedu, s vítrem ve vlasech, s blondýnou na místě spolujezdce, Autaviema na ruce, a omrzí mě to, tak se TI ozvu.
Honza.manta Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 čas nesedí, datum mimo. A je mi to úplně jedno :-) DSCN4081.JPGTaky by mne datum neštvalo - jenže JÁ JE NEMÁM!
straspol Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Taky by mne datum neštvalo - jenže JÁ JE NEMÁM!Já taky ne, ale už se blížím :-) chce to čas a víru, ono to přijde...
Wanderer Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Já musím ty vintage oblekovky vzít i občas do práce, jinak jich moc neužiju...
malymarek Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Via Autavia Musím pochválit, jsou neskutečně krásný, s kovovým páskem nemají chybu.
malymarek Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Po ozdravné kůře od mistrů Knespla a Mejzlíka.
Ondoni Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Čas od času (chápej pokaždé), když vidím vymazlené Autavie tak si říkám, že je musím mít...krása pánové...
Wanderer Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Čas od času (chápej pokaždé), když vidím vymazlené Autavie tak si říkám, že je musím mít...krása pánové... Jak tak na to tady koukám, tak začínám uvažovat podobně.
VintageLover Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Jak tak na to tady koukám, tak začínám uvažovat podobně. Je to zhouba Po ozdravné kůře od mistrů Knespla a Mejzlíka. Moc pěkné Seamastery... Čas od času (chápej pokaždé), když vidím vymazlené Autavie tak si říkám, že je musím mít...krása pánové... Děkujeme za poklonu...
Ondoni Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Je to zhouba No to teda...skoro si říkám, že si cestou k moonům udělám jedno mezipřistání u hujerů...dvě korunky na pravé straně mě prostě berou (a tu jednu nalevo nějak přežiju )
VintageLover Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 No to teda...skoro si říkám, že si cestou k moonům udělám jedno mezipřistání u hujerů...dvě korunky na pravé straně mě prostě berou (a tu jednu nalevo nějak přežiju ) Ta korunka nalevo je právě bomba. Ed Heuer si totiž řekl, že když to jsou automaty, tak je nebude třeba natahovat manuálně tak často a prdl korunku na druhou stranu - nosím je na levé ruce a nemám na zápěstí otlaky - paráda...
VintageLover Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 A ať nejsem pořád OT, tak dneska letecké remake - není to úplně vintage, vím, ale jako odkaz na původní hodinky to je... * A teď už konečně můžu jít psát s klidným srdcem tu diplomku...
kuncák7 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Ještě jednou :-) DSCN40861.JPGJen tise zavidim.krasne
malymarek Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 taky si dovolím malinko přidat, na ruce pěkně sedí
SakalMarty Odesláno 18. června 2013 Nahlásit Odesláno 18. června 2013 Kudy z nudy...ty poljoty jsou v krasnem stavu. Já si nedávno pořídil poljoty s budíkem v podobném stavu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se