Přejít na obsah

Nosíte své vintage kousky?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 7,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

@VintageLover, financ: parádní Autavie a Carrery. Možná  kdybyste prodávali někdy.... :D

Až si koupím staré kabrio, pořádně ho projedu, s vítrem ve vlasech, s blondýnou na místě spolujezdce, Autaviema na ruce, a omrzí mě to, tak se TI ozvu. :D

Odesláno

Via Autavia :)

Musím pochválit, jsou neskutečně krásný, s kovovým páskem nemají  chybu.

Odesláno

Čas od času (chápej pokaždé), když vidím vymazlené Autavie tak si říkám, že je musím mít...krása pánové...

Jak tak na to tady koukám, tak začínám uvažovat podobně.

Odesláno

Jak tak na to tady koukám, tak začínám uvažovat podobně.

Je to zhouba :)

Po ozdravné kůře od mistrů Knespla a Mejzlíka.

Moc pěkné Seamastery... :)

Čas od času (chápej pokaždé), když vidím vymazlené Autavie tak si říkám, že je musím mít...krása pánové...

Děkujeme za poklonu... :)

Odesláno

Je to zhouba :)

No to teda...skoro si říkám, že si cestou k moonům udělám jedno mezipřistání u hujerů...dvě korunky na pravé straně mě prostě berou (a tu jednu nalevo nějak přežiju :) )

Odesláno

No to teda...skoro si říkám, že si cestou k moonům udělám jedno mezipřistání u hujerů...dvě korunky na pravé straně mě prostě berou (a tu jednu nalevo nějak přežiju :) )

Ta korunka nalevo je právě bomba. Ed Heuer si totiž řekl, že když to jsou automaty, tak je nebude třeba natahovat manuálně tak často a prdl korunku na druhou stranu - nosím je na levé ruce a nemám na zápěstí otlaky - paráda... :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...