guzmic Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Starý potápky a nový řemen. Myslím, že jim parádně sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dnes me prvni mechaniky (ktere mi posraly zivot ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Po delsi dobe cvrcek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dneska s ladičkami od Džose. A prý že jsou moc velké k obleku! Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Po delsi dobe cvrcek.. moc hezký kousek, docela jsem ho chtěl, když tu byl k prodeji.... nakonec jsem se musel spokojit jen s jejich ruskou verzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Diik;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 pohodlnost sama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Dneska Buler Astromaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 A dnes moje Constellationky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artem Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Omega Geneve Chronostop 1969 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Naše vintage rodinka....dnes i včera omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepescom Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Dnes bzučo Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Tohle se asi zatím nepočítá, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 V Praze bzučí jaro (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Dnes taky vintage... dokonce mi je pochválili, že je vidět, že to je retro. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Dnes taky vintage... dokonce mi je pochválili, že je vidět, že to je retro. :-)Přesně tyhle měl minulý čtvrtek na ruce produkťák od obchodního partnera, taky jsem mu je pochválil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Dnes odpoledne vysvitlo asi na deset minut sluníčko.Co naplat, fotograf ze mě už asi nebude :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 ale snaha se cení dávám +1** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Tak jsem nasadil řemen, to už by se nosit dalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 25. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2016 Tak jsem nasadil řemen, to už by se nosit dalo Velmi pěkné , s nádhernou "akorát" patinou .Jak jsou velké ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se