VintageLover Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 MaraThon: krasne Tissot ja dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 T12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Tož pěkné to máš, ty jsou šmrncovní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 Ano... Jsem zatížený na starý Tissot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zeeberdee Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pabit1 Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2020 Dnes jsem si udělal fialový čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Dneska Seiko 7016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Dnes byl quartz day. Tedy megaquartz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Ty jsou parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 To jsem ještě neviděl ani v muzeu Omega. Jedině, že bych je tam přehlédl. Každopádně super kus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Jo a jedny megaquartz marine chronometer na zakázku Francouzského námořnictva mám na stole, ale ve dřevěné krabici.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Mas je jako zakazku, nebo dle toho nastavujes zakosum hodinky?:) Vim o co jde, ty jsou jeste presnejsi, jedou na 4,19 Mhz, ze? Jinak i tyto me naramkove jsou stale az trapne presne, za 1,5 roku, co vydrzi baterka se predbehnou o necele 1,5 sec. A v Omega museu je maji/meli urcite Je to dost milnik u Omegy, nejpresnejsi naramkove ever. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 před 15 hodinami, Seamaster napsal: Dnes byl quartz day. Tedy megaquartz. To je jako telepatie. Já je včera po strašně dlouhé době vytáhl z krabičky a dal na ruku (datum se mi nechtělo nastavovat). A dnes vidím, že jsem nebyl sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Autávie 11630 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Dnes byl quartz day. Tedy megaquartz. před 5 minutami, Dzos napsal: To je jako telepatie. Já je včera po strašně dlouhé době vytáhl z krabičky a dal na ruku (datum se mi nechtělo nastavovat). A dnes vidím, že jsem nebyl sám. Peknej fullset, jen poresit ty rucky asi nebude easy uz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayB Odesláno 11. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2020 Dnes moje první Seika. Znalci najdou nějaké nesrovnalosti.... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se