geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 5 minutami, siwi napsal: Jo, tuhle Volhuj sem měl přesně v tý hnusný zelený, jako ty máš tu 2107 To rád věřím... ... Méíďu se skládací střechou od Maista mám taky: Pak Áčko: a Bavoráčka - ten má střechu trvale složenou ... a pár rakví Volvo by se taky našlo: Áčko mám taky, ale červený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 A já bych bral tu Z3, jenomže v červený pouze. Zase má ta správná kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 2 minutami, Americkej napsal: A já bych bral tu Z3, jenomže v červený pouze. Zase má ta správná kola. F červený a f dechtu, aby to táhlo pěkně vocpoda a na hlínách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @Sphinxx, díky, tak sem dám update. Poslední dobou se k tomu nějak nemůžu donutit, včera večer jsem k tomu sednul asi na hodinu snad po dvoutýdenní pauze, a to už se blížím ke konci. V poslední fázi jsem lepil kabinu s interiérem. Na tom je vždycky nejhorší přilepit skla, jak jsou hladký, tak to moc nedrží, navíc pruh okolo, za který se lepí je, strašně úzký, třesou se mi ruce, patlá se mi na to lepidlo, no... ale jakž takž to nakonec drží pohromadě. Chabý foto celku a kuk dovnitř Zbývá mi už jen kapota a doplňky typu zrcátka, stěrače, světla a můžu přemýšlet, do čeho zastřihnu příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 A pak se přivalí smrádě s motorikou i elegancí tuleně, zapatlaný tlapky vod čokolády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 10 minutami, Sphinxx napsal: Díky! Já určitě nejsem takový fanda do sběratelství modelů jako vy, ale mám smysl pro detail, proto si myslím, že některé detaily mohly být lépe odvedené, například střední maska mezi světly. Jinak je to fakt věrně podlě originálu. Ten stříbrný Mercedes výše je super, mám rád klasická auta z období 80 a 90 let, ten Méďa je kus nostalgie. No a tohle Volvo? Je to spolu s 96x řadou moje nejoblíbenější řada, takže na stole nesmí chybět. A s "rakvičkou" hrozně rád jezdím, prostě Volvo. No jo, jenže 96X se bohužel nedělá v 1:18 a ani moc barevných variant není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) před 7 minutami, siwi napsal: F červený a f dechtu, aby to táhlo pěkně vocpoda a na hlínách... Teda Vojto, já čumím, jak tele ... Ty máš slang, jak vostřílenej bazarník z Libeňskýho vostrova ... před 6 minutami, Radik napsal: @Sphinxx, díky, tak sem dám update. Poslední dobou se k tomu nějak nemůžu donutit, včera večer jsem k tomu sednul asi na hodinu snad po dvoutýdenní pauze, a to už se blížím ke konci. V poslední fázi jsem lepil kabinu s interiérem. Na tom je vždycky nejhorší přilepit skla, jak jsou hladký, tak to moc nedrží, navíc pruh okolo, za který se lepí je, strašně úzký, třesou se mi ruce, patlá se mi na to lepidlo, no... ale jakž takž to nakonec drží pohromadě. Chabý foto celku a kuk dovnitř Zbývá mi už jen kapota a doplňky typu zrcátka, stěrače, světla a můžu přemýšlet, do čeho zastřihnu příště. Já si říkám, tohle může dělat jen kardiochirurg ... respekt, já bych na to neměl nervy ani vlohy. @Irwinek: Já tu 960 myslel v reálné velikost, ale model i auto pěkné! Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 7 minutami, Radik napsal: @Sphinxx, díky, tak sem dám update. Poslední dobou se k tomu nějak nemůžu donutit, včera večer jsem k tomu sednul asi na hodinu snad po dvoutýdenní pauze, a to už se blížím ke konci. V poslední fázi jsem lepil kabinu s interiérem. Na tom je vždycky nejhorší přilepit skla, jak jsou hladký, tak to moc nedrží, navíc pruh okolo, za který se lepí je, strašně úzký, třesou se mi ruce, patlá se mi na to lepidlo, no... ale jakž takž to nakonec drží pohromadě. Chabý foto celku a kuk dovnitř Zbývá mi už jen kapota a doplňky typu zrcátka, stěrače, světla a můžu přemýšlet, do čeho zastřihnu příště. Něčím zatáhni ty hrany, ale jinak paráda. Jak jsi se popral s těmi koly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Můj nejoblíbenější model je tenhle a hrozně se mi líbí i v reálu tenhle auťák: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Chesus Maríja já mám jenom jedny nervy. Někdo sem dejte ještě vlastní 560SEC ve stříbrný a rupne mi cévka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Sphinxx : pochopil jsem to tak, že máš velkou 850 a k ní model. Já mám 960 a k ní jsem sháněl model, bohužel ho nikdo ve výrobním programu nemá, tak jsem byl rád, že jsem sehnal tu 1:43, a i ta byla na objednávku a s čekáním. Když se znovu objevila, už byla o 1/4 dražší a byl i kombik. Peugeota jsem měl velkého, na model 1:18 jsem čekal v pořadníku skoro 10 let. Malá 1:43 se objevila asi před 6 lety, takže už je taky doma. A ještě se mi podařilo sehnat vrak a ten teď dostává lak podle originálu i s vadným blatníkem Tuctová porsche, ferrari a spol seženeš ve všech velikostech, ale nějaká auta prostě výrobce modelů neberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 2 minutami, Americkej napsal: Chesus Maríja já mám jenom jedny nervy. Někdo sem dejte ještě vlastní 560SEC ve stříbrný a rupne mi cévka. 560 SEC mám jenom takovou ošklivou od Bburaga (1:24 tuším) a děti si s ní hrajou, tak je dost odrbaná a je vínová. Ovšem auťák jako takovej skutečnej je taky parádní. Kde jsou ty časy těhle aut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 3 minutami, Americkej napsal: Chesus Maríja já mám jenom jedny nervy. Někdo sem dejte ještě vlastní 560SEC ve stříbrný a rupne mi cévka. Je tam tma a zima a nechci Tě mít na svědomí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Kurwa, chlapi, co to tady vyvadite? Za den prispevku jak za rok! Sem to tady nezakladal proto, aby mi sem nekdo lezl! Parada velika! Krasny modely, fotky, diskuse. Me snad donutite zase neco nafotit GO ON! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 24 minutami, Sphinxx napsal: Teda Vojto, já čumím, jak tele ... Ty máš slang, jak vostřílenej bazarník z Libeňskýho vostrova ... Dyť už ty modely zbírám vod těctví, woe Se taky naučíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 23 minutami, Irwinek napsal: Něčím zatáhni ty hrany, ale jinak paráda. Jak jsi se popral s těmi koly? Jó, hrany, to je dilema. ČB díly nebo okraje retušuju černou, ale skládaný hrany raději nechávám. Občas to zkusím zabarvit, ale trefit odstín se mi nedaří. Kola jinak celkem dobrý, po pár nezdarech začínám přicházet na chuť jejich lepení natupo bez chlopní na běhounu. Člověk u toho nesmí spěchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 poslední letošní přírůstek. A už brzdím, dochází místo. Maisto 1:18, dealerská verze, někde se to válelo dlouho na skladu, kufr a dveře jsou ještě zalepený původním igelitem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) před 21 minutami, geometr napsal: Můj nejoblíbenější model je tenhle a hrozně se mi líbí i v reálu tenhle auťák: Jojo, klasická žehlička, to byl taky nadčasovej design. před 16 minutami, Irwinek napsal: Sphinxx : pochopil jsem to tak, že máš velkou 850 a k ní model. Já mám 960 a k ní jsem sháněl model, bohužel ho nikdo ve výrobním programu nemá, tak jsem byl rád, že jsem sehnal tu 1:43, a i ta byla na objednávku a s čekáním. Když se znovu objevila, už byla o 1/4 dražší a byl i kombik. Peugeota jsem měl velkého, na model 1:18 jsem čekal v pořadníku skoro 10 let. Malá 1:43 se objevila asi před 6 lety, takže už je taky doma. A ještě se mi podařilo sehnat vrak a ten teď dostává lak podle originálu i s vadným blatníkem Tuctová porsche, ferrari a spol seženeš ve všech velikostech, ale nějaká auta prostě výrobce modelů neberou Jasně, to jsi pochopil správně. A koukám s některými modely je to, jak s Roládami. před 9 minutami, Murphy97 napsal: Kurwa, chlapi, co to tady vyvadite? Za den prispevku jak za rok! Sem to tady nezakladal proto, aby mi sem nekdo lezl! Parada velika! Krasny modely, fotky, diskuse. Me snad donutite zase neco nafotit GO ON! To je dobře, že to tu žije, vem foťák a sem s fotkami, já zase na půl roku zmizím a pak si to tu projedu, má to svoje kouzlo, jako dnes. před 8 minutami, siwi napsal: Dyť už ty modely zbírám vod těctví, woe Se taky naučíš. No jasný, na tuhle rétoriku u Tebe nejsem zvyklej, hned bych Tě vzal na plac až vám zase zavřou školy. @financ: Porsche Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Taky bych se zase nekam projel, vzpominam na tech 130tkm za rok. Ale jenom na chvilku, jen tak jako turista, na cumendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 4 minutami, Sphinxx napsal: No jasný, na tuhle rétoriku u Tebe nejsem zvyklej, hned bych Tě vzal na plac až vám zase zavřou školy. @financ: Porsche Beru, Dejve. Však se toho zavření ještě dočkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se