guzmic Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 https://www.peckamodel.sk/inn-18321-rc-auto-2-4ghz-4wd-1-18-truck-huricane takže radši tohle? a asi vzít hned i druhou baterii co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 18 hodinami, geometr napsal: Fakt pěkný autíčka. Když jsem byl malej, dělala nějaká česká firma (teda spíš asi národní podnik) takové plastové veterány malé, měli jsme Präsidenta, nějakýho Laurina & Klementa... Kam přišly nevím. Edit: Igra? Ano. Byla to IGRA. Nabízela na tu dobu celkem dost modelů. Nejvíc variant bylo od Pragy Charron, ale některé z nich se sháněly o něco hůř. Pak L&K Voiturette A, NW Präsident, Velox, Aero 500 a na sklonku 80. let ještě přibyla Tatra 11. Na tom Präsidentu je vidět, že ty modely byly detailně zpracované. Dnes by mi ani nevadilo, že byly celé z plastu. Jenže tehdy halt byly in celokovové angličáky, které zdaleka tolik detailů neměly. Dobře je to vidět tady: před 18 hodinami, vraby napsal: siwi jestli je chceš jsou tvoje když jsou ty vánoce @vraby: Moc děkuju. Tvé nabídky si opravdu vážím. Ale momentálně jsem na tom s místem pro angličáky tak bídně, že bych ani tyhle dva už neměl kam dát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatraplan Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 Tak se taky přidám, Lambo Countach, 18-ctina. Kyosho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 15. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2020 před 5 hodinami, guzmic napsal: https://www.peckamodel.sk/inn-18321-rc-auto-2-4ghz-4wd-1-18-truck-huricane takže radši tohle? a asi vzít hned i druhou baterii co? jestli s tim chce jezdit venku, tak je osumnactina malá Zkus prohlídnout modelbazar, nebo zkusit conrada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Zkus tohle, má to i korbičku, mohlo by se líbit a Ty se s tím taky vyblbneš https://www.promodels.cz/funtek-cr4-1-16-rtr-4wd-pisecna-barva-p27697 ale žádnou extra rychlost nečekej , prostě dlažba, koberec, prahy,..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 14 hodinami, siwi napsal: @vraby: Moc děkuju. Tvé nabídky si opravdu vážím. Ale momentálně jsem na tom s místem pro angličáky tak bídně, že bych ani tyhle dva už neměl kam dát. v pohodě,tak je tady zase nechám pár let ležet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak polotovar by jsme měli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 @Irwinek ten náklaďák je vyprodaný, zkusím tento jeep, co ty na to? https://www.jbmodel.sk/vojenske-rc-auta/amewi-rc-auto-ms-t2686-u-s-military-suv-4x4-rtr-1-14/?variantId=12353 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tyhle hračky za pár korun jsou tak nějak mimo můj obzor Sice vypadá efektně, ale je na něj poměrně dost stížností. Ono tedy na ten náklaďák taky, proto má dost velký propad ceny. Ale alespoň se na něj dají sehnat náhradní díly - asi nejvíc se lámou ramena, to je u všech velikostí stejné. Nakonec asi vypadá nejlíp to, co jsi si vybral původně - tedy ten Huricane u Pecky. Nebo jestli si můžeš dovolit pár stovek navíc, tak mají 1:16 - větší je lepší. Konec konců, u Pecky Ti poradí dobře. Hlavně se ptej na díly. Baterky při téhle kapacitě určitě 2. Víc to nemá cenu, protože tak dlouho v kuse jí to bavit nebude a čekat po 20 minutách ( no spíš 15 ) tři hodiny, to je moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 @Irwinek manželka rozhodla, že ten náklaďák co jsi postoval je lepší, má korbu na hračky, tak jsem objednal ten našel jsem ho za 55e tak už je to hotové. Díky za rady, jak dojde doobjednám náhradní baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 jojo, člověk míní, manželky mění alespoň jsou náhradní díly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 před 20 minutami, guzmic napsal: @Irwinek manželka rozhodla, že ten náklaďák co jsi postoval je lepší, má korbu na hračky, tak jsem objednal ten našel jsem ho za 55e tak už je to hotové. Díky za rady, jak dojde doobjednám náhradní baterie. Trošku s křížkem po funuse ... tohle mě zaujalo: https://www.rcprofi.cz/rc-auto-jeep-wl-toys-104311?gclid=EAIaIQobChMIksm-563S7QIVC95RCh1oHgIsEAQYAiABEgJRhPD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Pánové, nemáte někdo toto Géčko? Zajímá mě v zásadě hlavně spolehlivost a trvanlivost. Díky. https://www.rcprofi.cz/rc-auto-traxxas-trx-4-mercedes-g500-1-10-tqi-rtr-cerna?gclid=EAIaIQobChMIksm-563S7QIVC95RCh1oHgIsEAQYDyABEgIlL_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Bohužel, taky s křížkem po funuse. 4x4 je podmínka. Pod půl metru bych na venkovní užívání nešel ani omylem. Menší je tak do baráku a na příjezdovku. A manželka má pravdu, korba na plyšovýho medvídka je k nezaplacení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 před 19 hodinami, Sphinxx napsal: Trošku s křížkem po funuse ... tohle mě zaujalo: https://www.rcprofi.cz/rc-auto-jeep-wl-toys-104311?gclid=EAIaIQobChMIksm-563S7QIVC95RCh1oHgIsEAQYAiABEgJRhPD_BwE Slušná baterka - 1200mAh/7,4V, ale stejný problém- nedodávají se díly a je to jen hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Včerejší mladého úlovek z řady na secvakání (normálně by u toho jeden vyrostl, tyhle stavebnice skutečně v sobě nesou kus nefalšovaného italského bordelu ) a samozřejmě hned večer poskládané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 mi se líbí ten termín - "nefalšovaného italského bordelu". Já mám bordel malajský, mám asi 10 let model Mercury Cougar 68, nerozbalený a v originálním plastu s kartonem. Tak se na něj jdu včera podívat -je to prcek, 1/72, a co nevidím. V tom balení je lidský vlas, z Malajsie, chycený v perforaci zkraje plastu a vine se vnitřkem přes vůz až k podvozku. No hergot, to se ani fotit nedá, a ukázat už vůbec ne. By mi jeblo. A to jsem to ani nerozdělával pro zachování jeho pofiderní hodnoty.... Uff. Výrobce Mattel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 V 16. 12. 2020 v 12:11, Sphinxx napsal: Pánové, nemáte někdo toto Géčko? Zajímá mě v zásadě hlavně spolehlivost a trvanlivost. Díky. https://www.rcprofi.cz/rc-auto-traxxas-trx-4-mercedes-g500-1-10-tqi-rtr-cerna?gclid=EAIaIQobChMIksm-563S7QIVC95RCh1oHgIsEAQYDyABEgIlL_D_BwE Klasický Traxxas - vše záleží na tom, jak se k tomu budeš chovat. V podstatě není slabých míst, jen si musíš sám srovnat, co od toho čekáš. Pokud budeš tunit, tak rovnoměrně - ne že dáš megamotor a vše ostatní necháš v základu. Základem pořádná baterka a nezapomeň, že je to " pomalé " auto na lezení, žádné skoky atd. Na https://www.astramodel.cz/cz/katalog/traxxas/traxxas-trx-4-mercedes-g500-1-10-tqi-rtr-s-led-osvetlenim-p69816.html najdeš díly, videa, tuning i recenze. Jen počítej s tím, že ss motor po vodních lázních relativně odchází. Nedá se rozebrat a vyčistit. Nový stojí raketu, ale když strhneš etiketu, najdeš označení a zjistíš, že se prodává jako motor do vrtačky a seženeš ho za 1/4 ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 @Irwinek: Díky, hele neplánuji s tím zhola nic, jen mě to láká. Géčko, jako takové mám rád a miniatura v podobě tohoto lincencovaného, do detailu povedeného modelu mě fakt hodně láká. Přemýšlím jestli nového nebo nějakou "ježděnku". Ale přesně, někdo s tím lítal v řece nebo hlubším bahně a pak to skončí KO motorem, do toho se mi moc nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 před 1 minutou, Sphinxx napsal: @Irwinek: Díky, hele neplánuji s tím zhola nic, jen mě to láká. Géčko, jako takové mám rád a miniatura v podobě tohoto lincencovaného, do detailu povedeného modelu mě fakt hodně láká. Přemýšlím jestli nového nebo nějakou "ježděnku". Ale přesně, někdo s tím lítal v řece nebo hlubším bahně a pak to skončí KO motorem, do toho se mi moc nechce. Já bych se toho zas tak nebál, někdo si pojezdí a zjistí, že i " rychlá " je pomalé . Motor z vrtačky koupíš nový za 200, když budeš chtít " originál " s cedulkama, tak přijde na 800. Já po něm taky pokukoval, lákala mne ta volba doplňků a všeho - prodávaj i pásy, ale raději s autem blbnu, než abych 2 hodiny projížděl příkop Takže u mne zvítězil Slach 2WD - taky jsem přes modelbazar koupil jetinu a postupně si ho upravuju. Ale ty základní díly vydrží neskutečně a u expedice jsou namáhané jiné věci - serva. jinak jsem viděl moc pěkně zpracované G od Kyosha v miniZ overland https://www.peckamodel.cz/mvp-7r-mvp-7r-karoserie-mb-g-55-amg-met-red - pokojový teréňák, ale nepochopíš, co to na těch 2 cm kolečkách zvládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se