Greenhornik Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září A ještě ocel HD12 tvrzená na 1200 Vickers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září V jednačtyřiceti by neměly chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Vtedy nemali chybu chroná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září V jednačtyřiceti milimetrech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Mně by se líbily tochu větší (těch 40 - 41 mm) ale s ručním nátahem. Já ty automaty nerad ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Přesně, mám to podobně. Ale už mám od nich dvoje 417, tak to přežiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Mě se líbí tyhle.Keramická luneta, WR 300 za 40K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září Ty nový potápky vot Hanhartu jsou paráda… teď sem se kochal na JůŤjůbku….asi sjedu do Práglu , v chronošopu by je měli mít, jesi do rý doby, nebudou fuuuuuč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 8. října Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října Dneska jsem si udělal radost. Obecně stopky mě nějak neberou, ale Hanhart mě bere hodně a přišla zajímavá nabídka a Hanhart přece začínal u stopek, tak jsem neodolal. Nicméně vůbec se v tom nevyznám. Kdyby někdo něco měl k tomu modelu, tak budu rád za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. října Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října Dnes na ruce k Flieger Friday 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warmarko Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Kdo z vas je ma, jaky je prosim pomer cena/kvalita? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu To by mě taky zajímalo. A ještě třeba srovnání se Sinn 556,protože oboje mi přijdou jako solidní univerzálky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 2 hodinami, warmarko napsal: Kdo z vas je ma, jaky je prosim pomer cena/kvalita? Diky před 51 minutami, lipic napsal: To by mě taky zajímalo. A ještě třeba srovnání se Sinn 556,protože oboje mi přijdou jako solidní univerzálky. Já je mám, na Ruce a ručičky jsem napsal celkem podrobnou recenzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warmarko Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Wow, díky! Žádná negativa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 17. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu V 18. 9. 2024 v 19:29, Johanes napsal: Mě se líbí tyhle.Keramická luneta, WR 300 za 40K Už jsou na jednom bazarovém serveru za 30 , jsou to ty z chronošopu , tak by mě zajímalo , proč si s majitelem nesedli? 30 je pěkná cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se