horal Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Gratuluji, nic nechybí, nic nepřebývá. Čiré potěšení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Takhle vypadají v porovnání s láskou - Mk1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Super srovnání, ale MK1 jsou prostě moje srdcovka :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Tohle kombo by se mi libilo. Oboje hodinky jsou skvely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2020 Mame tu jeste jednu limitku, prava zalesacka chrona. https://www.watchbuys.com/store/pc/Hanhart-Pioneer-MK-II-Jubilaeum-Limited-Edition-10p4884.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLenin Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 (upraveno) Ďakujem kolegovia Na tie zelené som mal zálusk, aj som komunikoval s Hanhartom, problém je v tom, že je to 150 kusová limitka a USA s Kanadou majú prednostne právo. Neviem ako je to s dostupnosťou v EU momentálne. Keď spravia Mk1 s manuálnym náťahom tak budem mať problém... Edit: autokorekt na telefóne je peklo... Upraveno 18. listopadu 2020 uživatelem McLenin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 18. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2020 Podle me objednat z watchbuys muzes, ale samozrejme bude cena nahoru o dph a poplatek za celni rizeni. Past vedle pasti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Tady už jsou vidět na IG Hanhartu dělají tajemný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Pánové, nenachází se tu někdo, kdo vlastní hanharťácký nechrono model Pioneer One? Viděl jsem vlákno věnované limitované edici ale evidentně si tehdy nikdo nepořídil. Celý prosinec mi nedají spát, každý den se na ně "chodím" dívat. Před půl rokem by mě skoro nenapadlo, že bych měl nakupovat hodinky a před čtvrt rokem by mě zase ve snu nenapadlo, že budu kupovat hodinky za takové peníze. Asi bych proto potřeboval, aby mi někdo řekl, že jsou úplně na ouno a že si mám pořídit Hamilton za polovinu . Teď vážně, měl je někdy někdo na ruce? Byly fajn? Na jedné z videorecenzí měl youtuber stejný průměr ruky jak já a vypadaly krásně ale stejně bych si je před koupí rád prohlédl na vlastní oči... A ještě bych měl jedno podtéma. Pochopil jsem dobře, že Hanhart nejdřív vydal tříručkovou nechrono limitku, bez datumu a teprve posléze prodává tento model? Nebo byla dříve nechrono verze pioneeru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 @whitley Pioneer One jsem opakovaně zkousel, a pokaždé jsem z nich měl moc dobrý pocit. Zpracování kvalitní a velikost ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2020 Vsechny barevné kombinace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) a) 6/9 je divná, nedokončená, asi mi uniká důvod... na datumovém věnci je 9 dotažená b) 5 jako index zase spláclá, na vteřinových indexech je pěkná c) 1882 - štíhle protažené oproti 1, 8 a 2 na cifru d) na černé verzi není rámeček kolem datumového okénka....? e) a úplně nejvíc hnus velebnosti je černý datový věnec pod modrým a šedým ciferníkem...proč? celkově: - nejednotné fonty a barvy + mám značku rád a vím, že umí i lépe, mnohem Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 (upraveno) Děkuji za názory. Mě se týká černá varianta a většinu poznámek proti beru jako věc vkusu. Nic z toho mi nevadí. Absencece rámečku a styl devítek beru i jako plus. A souhlasím, že aktuální logo je méně hezké, než to staré, bez letopočtu. To, že umí lépe, může být pravda ale musíme si i uvědomit, že další nejbližší modely značky jsou 2x tak drahé... Upraveno 26. prosince 2020 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Uměli byste i udělat srovnání s leteckými hodinkami od Stowy v podobné cenové hladině a pak s Hamilton Khaki Fiel, za polovinu ceny. Konkrétně tyto. Zejména co se týče strojků a mechanik? Tabulkové parametry znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Diky za pomoc, Ondro a Mario. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Ty jsou hrozně dobrý, moc se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Diky za pomoc, Ondro a Mario. Super! Ještě jednou gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Diky obema, kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 7. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2021 Bronzová limitka Pioneer one. 150 kusů. Za mě dost sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se