Snow Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 Jo, ještě bych chtěl dodat. Pokud by jste někdy s partnerkou postupovali stejně, tedy kopírováli. Zajímalo by mě, zdali by se vám stalo jako to samé. Vy za 2 relativně malé obrázky si připlatili cca 4,5 x tolik než za dvě dlouhé nohy přítelkyně a podle mě, jako těžkého amatéra, to bylo o dost složitější. Prostě divný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Pro mě jednou z "výhod" tetování je, že mám v kůži originální motiv, který nikdo jiný nemá a nějak se mnou souvisí... Ale každý to má asi jinak... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Diky diskuzi jsem zjistil, jak jsou kompasy tattoogenicky, fakt hezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Mladá se začíná učit tetovatSent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se