neferirkare Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Už jsem ted od nich sice objednal treti hodky, ale jak to mate vy? Nebojite se fejku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Z Creationwatches určite nie. Skôr sa obávam aby došli v poroiadku. Ale to je vecou zásielkových služieb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 ... a okrem toho aj colnica. v piatok som dolozil vsetky doklady potrebne k precleniu, tak som zvedavy, kedy moje SKX013 pustia z pazurov... inak je dobre trackovat si zasielku a volat hned na DHL (tak teraz posielaju) ked sa ukaze v stave "preclenie zasielky", na mojej vraj napriklad nebol uvedeny kontakt.po prichode podam report z prvej ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 case closed, hodinky su na ruke, vyzeraju bez jedinej chybicky. 2 tyzdne to trvalo, z toho tyzden DHL vybavovala colnicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Když si nechám poslat hodinky, jak to probíhá? Platím clo, kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 A co kdybys pouzil hledani? Tohle je hodnotici vlakno shopu,zadna poradna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Při hledání mě to nasměrovalo sem, tak sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Při hledání mě to nasměrovalo sem, tak sorryV pořádku, tak proč to tu alespoň nepřečteš? Na předchozích stránkách to máš uvedeno i s odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doth Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 9.6. objednané, 16.6. doručeno. V balíku 2ks hodinek, clo 0,- Kč, jen mi doúčtovali DPH. Zdrželi to jen pár hodin, doplatek jsem zaplatil přímo kurýrovi DHL. Za mě spokojenost s tímto obchodem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2014 Potvrzuju pozitivní zkušenosti. SKX009 dodané za 4 dny - a to prosím upozorňuji, že dva z nich byly víkend. Doplatek 195Kč DPH a nazdar! Celou dobu jsem byl navíc vzorně informován o stavu zásilky. Příště není co řešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Bral jsem Monstra a spokojenost. Rychlé doručení (do tří dnů do ČR), hodinky OK, cena OK OK. Posílá to v neorigo krabičkách, později jsem si všiml, že za +4 dolary pošle i origo krabičku. Za mne velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2014 Když mi přišli hodinky, nebyl u toho žádný záruční list. Platí u těchto hodinek záruka? Je možné od nich nějka získat záruční list? Dostal jsem se zbožím pouze malou knížečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Když mi přišli hodinky, nebyl u toho žádný záruční list. Platí u těchto hodinek záruka? Je možné od nich nějka získat záruční list? Dostal jsem se zbožím pouze malou knížečkuZ webu:All listed watches on CreationWatches.Com come with either our Two Years Extended Worldwide Warranty or 1 Year International manufacturer warranty (the warranty information is provided on the watch details page of each watch). For brands where we offer our own warranty, in case your watch requires repair or servicing, you can send the watch back to us and we will repair it for you and send it back to you. You only have to pay for the shipping charges. Neumělý překlad:Všechny uvedené hodinky na CreationWatches.Com jsou buď s naší dvouletou Extended Celosvětová záruka nebo roční mezinárodní zárukou výrobce (informace jaká je poskytována záruka je na stránce s podrobnostmi u hodinek) . U značek, kde nabízíme své vlastní záruky, v případě, že vaše hodinky vyžadují opravu nebo údržbu, můžete odeslat hodinky zpět k nám a my je opravené odešleme zpět k vám. Musíte platit pouze poplatky za dopravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Když mi přišli hodinky, nebyl u toho žádný záruční list. Platí u těchto hodinek záruka? Je možné od nich nějka získat záruční list? Dostal jsem se zbožím pouze malou knížečkuV malej kinžke býva na zadnej strane vložená záručná karta. Nemáš ju tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Já mám na poslední stránce jenom razítko prodejce a datum.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2014 Ja zas na prvni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 K objednanym hodinkam jsem nedostal zadnou kartu,jak se k hodinkam dostava.Fakturu jsem si stahl pouze z odkazu. Je to tak spravne,davaji kartu pouze oficialni prodejci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2014 Karta je "autorizovany dokument", takze i kdybys kartu dostal, treba i s razitkem, tak ti neni k nicemu, protoze jsi koupil u neautorizovaneho prodejce, coz vyrobce negarantuje. Nekdy se karta dostane i u ne AD, ale je to k nicemu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zarkow Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Také přidávám pozitivní zkušenost, v neděli Orientky objednány, v pátek přivezlo DHL. Doplatek DPH 260Kč. Na zásilce uvedeno "měřící inštrument" a nižší cena 49$. Pokud to označují takto vždy, čím dražší hodinky, tím víc se to vyplatí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizi33 Odesláno 5. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2014 Pridam dalsi pozitivni zkusenost. SKX007 objednany v pondeli. D CR v sobotu rano, pak se do utery dalsiho tydne zdrzeli na celnici. Nasledne hned doruceny, doplatek dph 180kc. Vse OK. Jinak diky za info v tomto vlakne, pomohli mi s vyberem shopu.M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se