Přejít na obsah

FORTIS B-42 BLACK BLACK 647.28.81 K

Doporučené příspěvky

Odesláno
  lolohh napsal:
Seděli jsme na chronopivu v mém oblíbeném pajzlu. Po cca pátém pivu se někdo (nevím kdo, ale asi KoFoLa) zmínil o nových černočerných Fortisech, což nikdo nekomentoval. Po několika dalších pivech začal YPO zjišťovat podrobnosti, Frantik mu sjednal rychlý a výhodný úvěr a ráno (tedy dříve než stihnul vystřízlivět) mi už YPO volal, že je má zamluvený v Koscomu. Takže to jsou typický opilecký hodinky.

Bylo to tak, že já jsem se zmínil o tom, že jsme je se safim viděli v Koscomu. Ypo jen zvedl obočí a hlavní vlna zájmu přišla až o půl hodiny později, když Frantik prohodil něco o úvěru :D.

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

kudrnáč??? Jelikož znám Fandu jen z fotek,tak naposledy byl spíš na skinheada......což mu závidím,páč mne porost na palici nevýslovně sere. Ale když jsem na pleš,tak se mne bojí vlastní děti......:(

hele...a jaký digitálky že to nosíš????

KFL napsal:
Bylo to tak, že já jsem se zmínil o tom, že jsme je se safim viděli v Koscomu. Ypo jen zvedl obočí a hlavní vlna zájmu přišla až o půl hodiny později, když Frantik prohodil něco o úvěru :D.

koukám,vy musíte bejt banda našeptávačů :lol2:

Odesláno
  lolohh napsal:
My mu všichni říkali, ať si je nekupuje, že je bude zase za dva týdny prodávat.

Jenže se YPO nedal, očividně chce vidět toho voberlenýho vymahače od Providentu, o kterým vyprávěl Frantik :D

Odesláno (upraveno)

YPO, jeden dotaz - na posledním pivu jsme se o nich s Harrym bavili a řešili jsme tu luminiscenci na indexech. Někde jsi psal, že není, pak na fotce to bylo takový divný. No a Harry říkal, že snad Fortis umí vyrobit černě se tvářící index, kterej ale dokáže svít it... Takže definitivně - indexy nesvítěj?

Upraveno uživatelem Kalifx
Návštěvník YPO
Odesláno
  Kalifx napsal:
YPO, jeden dotaz - na posledním pivu jsme se o nich s Harrym bavili a řešili jsme tu luminiscenci na indexech. Někde jsi psal, že není, pak na fotce to bylo takový divný. No a Harry říkal, že snad Fortis umí vyrobit černě se tvářící index, kterej ale dokáže sví ***... Takže definitivně - indexy nesvítěj?

ale svítěj - pokud jim nandáš dost osvícení :D

Odesláno

YPOušek je zpátky!!! pěkný moc pěkný, ne moc praktický, ale hodinky si kupujeme pro pocity, ne pro funkce...

bandicoot napsal:
nevim jak to napsat korektně, o černý převaze a bílých ostrůvcích, tak radši nic...

:thumbsup_anim:

Odesláno

YPO vypadaj zajimave coz neznamena ze se mi libej, ale neco v nich je.. Celkem by me zajimalo jestli na nich behem noci jde alespon s trochou snahy odecist cas aniz bys je musel nasvecovat ;) Kazdopadne je hezky jak se Fortis chlubi tim napisem limited edition, uz chybi snad jen na sklicku a remenu :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno
  lib napsal:
Pro výstředníky to jsou hodinky tak akorát! :speak_cool:

YPO, přiměl jsi mě nasadit na dnešní večer znovu po dlouhé době zase jednou Fortisky.

Mimochodem, co znamená to číslo 1059 na dýnku, když číslo kusu v rámci limitky je 242???? Tento údaj přece u F normálně znamená výrobní číslo tohoto konkrétního modelu hodinek, ne? To předtím při výrobě zkazili 816 pouzder?

hele nevím, nechápu zavolej do nestu - tohle jsem našel na ebay

Maker napsal:
Ypo, fotku na ruke nemas? Daj :thumbsup_anim:

4202532473_57b1166096_o.jpg

Návštěvník YPO
Odesláno
  spiderer napsal:
YPO vypadaj zajimave coz neznamena ze se mi libej, ale neco v nich je.. Celkem by me zajimalo jestli na nich behem noci jde alespon s trochou snahy odecist cas aniz bys je musel nasvecovat ;) Kazdopadne je hezky jak se Fortis chlubi tim napisem limited edition, uz chybi snad jen na sklicku a remenu :lol2:

svítěj ručky,vteřinovka a 12 na lunetě jako každý jiný hodinky

nápis limited edition je úlet (hlavně na sponě), na ciferníku ani na dýnku to není reálu vidět

Návštěvník YPO
Odesláno
  spiderer napsal:
Celkem by me zajimalo jestli na nich behem noci jde alespon s trochou snahy odecist cas aniz bys je musel nasvecovat ;)

tak tady máš fotku po týdnu v naprostý tmě - docela mě překvapilo, že to trochu vyzařuje

Návštěvník YPO
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Vidím dobře, je cca 20:25?

jsou focený korunkou nahoru takže 23:40 nebo tak nějak :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...