Miroslav5 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Zdravím páni. Kúpil som si tu na fóre Prim Sport II a zistil som, že sa mi netočí luneta. Je to v poriadku alebo sa má otáčať?Ďakujem za odpovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Je pravda, že origo jde dost z tuha a nemá krokovou aretaci.Zkus ji opatrně vyloupnout a vyčistit případnou špínu pod ní.Je tam jen naklapnutá.Potoj ji jen naklapni zpět.Jde to bez nástrojů jen za pomocí holých rukou a pevných nehtů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 A když rupne, byla z Parexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 A když rupne, byla z Parexa A když setřeš barvu, tak byla z Eltonu... že se netočí, to už je jen bonus, něco jakoby fúze obou subjektů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 Zdravím páni. Kúpil som si tu na fóre Prim Sport II a zistil som, že sa mi netočí luneta. Je to v poriadku alebo sa má otáčať?Ďakujem za odpovede. Otáčet s ní určitě půjde, jen když to nejde silou, jde to větší silou. Určitě pod ní budeš mít krásně vytvarovoanou prachovou vložku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Nová Elton luneta je oproti té Parexo značně propracovanější. Je subjektivně z lepšího plastu, potisk je bílý a povrch lesklý. To Parexo je shit platst, matný povrch, na povrchu má rýhy a barva není jaksi bílá, ale jak pan Hněvsa uvádí, je metalická. Nicmnéně, Elton luneta je po měsíci volezlá a do půlky smazaná, Parexo drží. Takže zatím nechám nasazenou Parexo. Chod obou lunet je podobný, pěkně ztuha jdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Hrabal som sa v krabici s hodinkami a nasiel nerezove sport II... chvilu som nad nimi premyslal a napadlo ma ze by to boli celkom cool hodinky keby sa nieco spravilo s tou nechutnou lunetou. Jak tazke by bolo nechat vyrobit lunetu z nejakeho high end plastu a s potiskom, ktory by sa nezotieral pohladom... pripadne aj vo viacero verziach, napr GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Docela pěkná GMT luneta tam pasuje ze starých ruhel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Docela pěkná GMT luneta tam pasuje ze starých ruhel.Myslíš tuhle lunetu ? Celkem rád bych to vyzkoušel .http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74913-rodanex-a-ruhla-de-luxe/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Já si myslím, že tuhle jsem na sportech už viděl. Ale jak tam pasuje nemohu zaručit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Já si myslím, že tuhle jsem na sportech už viděl. Ale jak tam pasuje nemohu zaručit.Tak já ji zkusím sehnat a dám vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2014 Ma niekto predstavu jak zlozite/drahe by bolo zadat niekam vyrobu povedzme 500 plastovych lunet z poriadneho plastu a s poriadnym potiskom? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Takový český standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Takový český standard. IMG_2470a.jpg Kde bereš české kafe? Jinak moc hezká fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2015 Když jsem byl přes vánoce v ČR, schválně jsem si jeden pytlík koupil. Ne na pití, ale na focení Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Prosím tě, hlavně to nepij. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Kde bereš české kafe? Jinak moc hezká fotka! cz kafe je aj v kazdom "lepsom" obchode v SR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2015 Prosím tě, hlavně to nepij.Obsah pytliku skoncil v kosi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 25. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2015 Čekal jsem na správnou teplotu , takže co jiného při tom dělat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 26. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2015 Čekal jsem na správnou teplotu , takže co jiného při tom dělat .Ty Humberta v nerezu jsou tak hezký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se