Hardslimer Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Kuci. Kazdy at dela jak mysli.Je to o tom, ze jsme kazdy jiny.Ale ja koupit otci smuk a vysvetlovat mu, ze nemam prachy na origo, tak se na to radsi vy..ru .Koupim mu flasku Stalycnye a smitec!Ale jak pisu : Sto lidi, sto chuti.Ale jsem moc rad, ze klucina dostal informace z obou stran a bude zalezet jen na nem, jak se rozhodne. ;-)To mam prave na tomto foru rad, ze si prectu nazory vsech a ne jen pritakavacu nebo odpurcu.A aaaaa, vo tom to je. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Podle me jsou fejky i predelavky v Eltonu. Tak! A mate to! ;-)Elton uz neni take neni Prim co byval, sice vyuziva know how, ale.... renovacni poudro je preci take jine originalu - uz nema na spodku ty zkosene hrany a navic matne. Puvodni byla chromova lestenka...A ano, jsou to tak trochu i kysele hrozny, pac se mi nechce davat balik za nove :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikru Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Ty nalevo jsem vytáhl z Vltavy vedle mola pro nástup na parník. Ještě tikaly. Nechal jsem je vyčistit, nové sklíčko, lunetka a dostal je tenkrát děda. Ty druhé jsem nosil já. Nikdy nebyly v opravně, až nedávno. Už se jim chodit nechtělo.Přibyl mi další přírůstek do sbírky Prim Sport 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 v žádným jiným vlákně se netolerují odkazy na fejky kromě PrimekNad toleranci fejku z Parexa v primacke sekci jsem se rozciloval uz pred lety. Evidentne marne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 A u vas v cechach neplati zakon o padelkoch/fejkoch? Jak to ze parexo to moze veselo predavat na trhu? Alebo to teda neni az tak fejk? Pytam sa lebo ma to zaujima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) ... asi jak pro koho. Dal jsem tomu deset minut a v uzavřené inzerci v roce 2015 jsem našel dvoje sporty, které byly renovovány lunetou, ktetá není ani půvoní NOS, ani renovační z Eltonu. V inzerci o tom nebylo ani půl slova. Nikoho to netankuje. Edit:.....Edit2: Raději nic, na funkci to nemá vliv, že jo. Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 No na dvojkach to nikomu moc nevadi, lebo sa stale daju v suoer stave origo zohnat za dobru cenu a je ich hodne. Ale ked niekto da ranec za origo, alebo eltonacke igeny, tak ho dokaze rozculit aj parexo se*undova rucicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Je jedno jestli se jedná o dětské sporty, nebo Igeny. Skutková podstata a společenská nebezpečnost je aspoň pro mě pořád stejná. Nic, já mám na to vyhraněný názor, nevím proč sem vůbec lezu. Sorry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Jarku,tady pomůžou jen froté ručníky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Ved to je v poriadku ze mas iny nazor Ja len tvrdim, ze parexo pokial to moze predavat oficialne, tak to nieje oficialne fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Jarku,tady pomůžou jen froté ručníky :-) https://www.youtube.com/watch?v=1bOs9nSsctU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Chce to mít nervy pevné,díky józe :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) Pánové, jak na to není logo Prim, tak to padělek není. Žádný ochranný známky to neporušuje, pochybuju že má někdo zaregistrovanou ochrannou známku na plastovou lunetu na Sporty. Běžně se tomu říká aftermarket. Jiná věc je v případě Parexo ciferníků, to je padělek jak vyšitý.Ciferníky jsou fejky, ostatní výrobky pana Hněvsy jsou jen hnusný Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2016 Amen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 Pánové, jak na to není logo Prim, tak to padělek není. Žádný ochranný známky to neporušuje, pochybuju že má někdo zaregistrovanou ochrannou známku na plastovou lunetu na Sporty. Běžně se tomu říká aftermarket. Jiná věc je v případě Parexo ciferníků, to je padělek jak vyšitý.Ciferníky jsou fejky, ostatní výrobky pana Hněvsy jsou jen hnusnýNo, a logo MPM vs logo Elton je na tom jak? Co je padělek a co ne? Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2016 No, a logo MPM vs logo Elton je na tom jak? Co je padělek a co ne? Odesláno z mého LG-D855 pomocí TapatalkJezismarja, hlavne nezacinejte v tomhle vlakne diskuzi MPM/Elton. Vlakno je o renovovanych PS2, ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dotace se tu dlouho neřešily Já s renovací péesdvojek tak dlouho váhal, až mi ujel vlak, za ty aktuální ceny už se mi do toho jít nechce. Ikdyž teda ty Příšerovy PS2.1 mi přivozujou srdeční slabost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Tak to jsme na tom Mirku stejne- kdyz jsem o tom poprve uvazoval, tak kompletka vysla asi na 3,5-4tis, podruhy uz asi na 6-7tis a dnes uz ani nevim kolik by to vyslo. Skoda, vzdycky kdyz to nerez pouzdro vidim na fotkach, tak po nich na chvilku zatouzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dnes mi dorazili. Čekal jsem necelé 3 měsíce. Fotka jenom mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Máš je pěkný,můžeš sdělit cifru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se