Dantechno Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 bandicocot: dost dobry combo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tak k týhle kombinaci ti gratuluji. Superchlapský oblekovky a superchlapský volnočasovky. Doufám, že ti nějakou dobu vydržej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Škoda, že už IWC doppelchronograph v tomto provedení nevyrábí, ty hodinky jsou k sežrání. bandicoot: A co jsi měl s ručkami? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 PhoeniX: Objevil jsem zespodu minutové ručky (při bočním pohledu) nějakou nerovnost. Viditelný to bylo jen lupou. Zvrchu to bylo vidět jen tak, že to házelo jiný lom světla na lumi. Jakoby se lumi trochu odchlípla od svrchního laku a udělalo to jakoby bublinu. Jo, jsou to hodinky bez kudrlin. Není to na nich moc vidět, co jsou zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 No to je bomba chlape!! Netušil jsem, že máš doppel doma!! Parádní kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Šikovná dcerečka, až se naučí psát a pustíš jí k compu, tak jí sem přihlaš . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Tož pěkné to máš. Ale pro mě jsou IWC prokleté a Pamy mě zajímají jen ty, co mají cenovku nad 150k. Naštěstí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. listopadu 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 Che, teď na to koukám... ony se doplňují nejen typem, použitím, diverzitou... ale i číslama na cifru Prostě PAM zero maj to, co Dopply nemaj.Tohle je zatím nejsourodější kombo, co jsem měl. V jádru podobný, černobílý, bez kudrlinek, ale tam to končí. ...stejně jedny budou muset dřív nebo později jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2011 (upraveno) ...stejně jedny budou muset dřív nebo později jít. Tak v tom případě bych oželel nulky. Upraveno 24. listopadu 2011 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Škoda, že nejsi Maradona... Tohle kombo by si to zasloužilo. Sám bych věděl prd, který dřív... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Asi jsem právě pochopil, co mě na těch Sinn 657 tak bralo. Velikost, rozložení a lesk cifru... Jsou prostě super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 (upraveno) Dovedu si k těm PRIMkám představit něco trochu jinýho do tandemu, ale budiž, no... Upraveno 10. prosince 2011 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Dovedu si k těm PRIMkám představit něco trochu jinýho do tandemu, ale budiž, no... Já to mám naopak za bezva kombo ve stylu "hodinky na všechno v oldschool i new-overengineered stylu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 honzo, ty primky netvoří kombo s ničím. To je grál. Jen jsem chtěl ilustrovat, že vpálený vzor z hlavy nedostaneme. Tak jako si nevědomě vybíráme manželky podle matek, tak i hodinkový benchmark máme v hlavě víc, než si myslíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 honzo, ty primky netvoří kombo s ničím. To je grál. Jen jsem chtěl ilustrovat, že vpálený vzor z hlavy nedostaneme. Tak jako si nevědomě vybíráme manželky podle matek, tak i hodinkový benchmark máme v hlavě víc, než si myslíme. TO bandicoot: však ty víš, jak jsem svůj rádoby vtipný příspěvek myslel. Naštěstí už nemám nákupní horečku, ale jen mírně zvýšenou teplotu. Ještě pár dní a bude to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 honzo, vím. A až budu mít horečku já, budu plakat, že už tu nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 honzo, vím. A až budu mít horečku já, budu plakat, že už tu nejsou Třeba budou. Jak dlouho Ti je mám podržet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Me prijdou nudny... ale gratuluju ti, ze jsi schopnej dat pryc PAMy kvuli tomuhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 (upraveno) gratuluju ti, ze jsi schopnej dat pryc PAMy kvuli tomuhle Kvůli (subjektivní i objektivní) potřebě ubrat z hodinek peníze. No a furt mám v záloze masakr v podobě Doppelchrongraphu. Výměnou za PAM dosáhnu chtěnýho efektu, že ty IWC budou nejen nejdražší ale i největší a nejtěžší. Prostě mimořádný. Ad nudný. No asi jo. Ve smyslu strohý a precizně studený. Ale to je OK. Navíc k německu mám v mnoha věcech blízko. Upraveno 10. prosince 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Hele me ty Sinny taky prijdou hrozna nuda - ty PAM sis mel nechat, uvidis, ze po nich zase zacnes touzit Ten Sinnum davam tak 1 mesic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se