Frantik Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 Ty vole na gumě bomba!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 (upraveno) A diky systemu rychlovymeny muzu jit do hospody na tahu a z hospody s gumou Edit, Fanousi, ve vlakne co ma kdo na ruce je ta guma videt lip. Ja ted po letech cernobileho pustu (panerai, flieger iwc, sinn) potrebuju tah a monstrozni MI Upraveno 2. března 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Vypil jsem láhev Valdemadera 2006 Gran Reserva (Španělsko, výborný, plný, voňavý, mají v Marks+Spencer) a tak jsem dostal chuť na focení... Click: Clack: Rozborka: Zhasnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Myslím, že má další chronocesta je jasná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Móóóc pěkný! (a to jsem nic nepil)To mi připomíná, že jsem IWC ještě neměl, hmmm... Bandi, jak je těžký ten tah? A zpracování je na úrovni čeho podobného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 (upraveno) Tah je lehky a plochy. Tah versus hodinky je skoro v pomeru jako na RLX SDDS. Akorat se nezuzuje. Hodinky jsou velky jen opticky. Pres lunetu maji 45, pouzdro 43, ale maji dobre zkoseny tah i kaucuk, takze perfektne sedi i na ruce 17,5. Nejsou "dlouhe". Edit: zpracovani hodinek - jsou velky, leskly, ze vsech mych hodinek maji nejbliz k Blackcbirdu nebo Defyzpracovani tahu - ficury v podobe rychlovymeny a rychlozkraceni musi clovek videt, to je masakr Upraveno 11. března 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 nemohl bys trochu nafotit tu rychlovymenu tahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Vidis to na fotce rozborka, to heblo uprostred koncovky tahu zmacknes a je hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Nafotim...Vsouva se to odspodu kolmo k pouzdru a zacvakne to na tech pojistkach, ty jsou na pruzine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. března 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Rozebráno s viditelnými pojistkami. Vsune se jedna část - je vidět pojistka a výstupky, které to vše drží... Zacvakne. Analogicky druhá... ...a zacvakne. Hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 11. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2012 Jo Cartierův bezstěžejkový mechanismus je skvělá vychytávka. Výměna při natrénování je otázka 10 vteřin. Já je nosil nejvíce na kaučuku a pak jsou to 100% tool potápky. Na tahu jsou víc "posh", ale je to nejlepší tah od IWC, co jsem viděl a na ruce měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2012 Kristepane, Ty si Pavle vyměnil Doppelchronography , jseš vůl !!! Mimochodem, zrovna na nich pracuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Tak jsem si probehl vsechny ksefty na vidensky Kaerntner Strasse a Graben a nic... Nic me nepadlo do oka, ze bych si sed na zadek.Nejvic jsem se vzdy zdrzel u IWC, ty me oslovuji, ale paradoxne za me vlastni Aquatimery bych asi nic nemenil. Ani novy AT bez tech inverznich subcifru a s celobrousenym tahem se mi tolik nelibily. A BP jsou drahy. Meli toho opravdu hafo vcetne Pateku, Vacheronu...A k memu vlastnimu prekvapeni me ze vsech tech narachanych znacek a hodinek nejvic dostaly RLX Sub No date, novy cerny Explorery (vedle nichz Daytony vypadaly jak hodinky pro maly holky), JLC MC Alarm Navy Seals, pak Panerai obecne a Chopardy Mile Miglia GT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Tak jsem si probehl vsechny ksefty na vidensky Kaerntner Strasse a Graben a nic... Nic me nepadlo do oka, ze bych si sed na zadek. Já jsem tam byl před dvěma týdny a po prohlídce výloh asi padesáti hodinářství jsem si sedl na zadek několikrát. Jinak nové BP jsou kolem 12, ne? A rok (ne)použité do 8 tisíc. Moje volba by byla jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2012 Jsou dobrý, furt mě baví jak se blejskaj a přitom je to seriozní značka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Das Boot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Kvalitni hausbootova ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Jo ponorky jsou super, taky jsem je měl rád, než jsem přešel na takové černo-žluté leštěnky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 tak tohle byl ten nový nákup v chronoshopu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Vítej v U1 klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se