bandicoot Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2012 Já je prostě žeru. Musel jsem se zase po čas pokochat Hodinkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Bass tvrdí muziku... Geniální strap, zatím nevnímám negativa a to jsem celkem zmlsanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 ten remen je hodne dobry, sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 Zapomněl jsem dodat, že mi ho poradil Baker, má vkus ten chlapec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2012 ale prd, on ho radi kazdemu, ma jich tisic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Nemám moc co dodat...Potapěčský kompas, který byl součástí širšího balíčku k hodinkám Orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Nemám moc co dodat...Potapěčský kompas, který byl součástí širšího balíčku k hodinkám Orlík.Parádní úlovek, gratuluji, třeba dodat kam to budeš nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 (upraveno) Parádní úlovek, gratuluji, třeba dodat kam to budeš nosit Mě šlo v první řadě o řemen na Orlíky, protože ho nemám.Absolutně nechápu, jak soudruzi dokázali vyrobit takový PVC, že z něj nic nesublimuje a tak si udrželo tvar, rozměr, pružnost a barvu do dneška.Řemen je v podstatě NOS, dokonce včetně otřepů na hraně po lisování. Fakt je, že v brožurce od Libora Hovorky se píše o tom, že v době přípravy na řemen soudruzi aplikovali umělé zestaření, aby potvrdili/zajistili jeho dlouhodobou odolnost. Upraveno 10. září 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Mě šlo v první řadě o řemen na Orlíky, protože ho nemám.Absolutně nechápu, jak soudruzi dokázali vyrobit takový PVC, že z něj nic nesublimuje a tak si udrželo tvar, rozměr, pružnost a barvu do dneška.Řemen je v podstatě NOS, dokonce včetně otřepů na hraně po lisování. Fakt je, že v brožurce od Libora Hovorky se píše o tom, že v době přípravy na řemen soudruzi aplikovali umělé zestaření, aby potvrdili/zajistili jeho dlouhodobou odolnost.Jj, evidentně soudruzi neudělali chybu, SUPER Sám jsem novou gumu od Eltonu sundal (vyrábí se ve Švajcu, tak už třeba tolik nevydrží.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Vole! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Vykakej se na Orlíky. Nosil bych ten kompas! Dneska frčí VELKÝ "hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2012 Ten kult kolem Orliku se mi zacina moc libit.Kdovi jestli si naky taky neporidim:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Páreček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Páreček... nádhera! gratuluju a samozřejmě tiše závidím ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Páreček...Také gratuluju bandi ke kultovním hodinkám a prosil bych i nějaké foto do kalendáře,dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2012 Páreček... Na levou ruku Orlíky a na pravou kompas !! Jinak to nejde ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Točím se v legračním kolečku... Den 1: potřebuju Pepsiny, ještě jsem je nemělDen 2: ale prd, maj hliníkovou lunetu, tu jsem vždycky drbnul do pár týdnů, když už, tak Sub keramikyDen 3: ale je to nuda, to mě nebude dlouho bavit, chce to něco jinýhoDen 4: potřebuju PAM 312, Panerai jsem měl zatím jen dvakrátDen 5: ale prd, U1 jsou tak akorát allround, nebojím se o ně, můžu je otloukat a navíc jako bonus nemají žádnou odchylkuDen 6: potřebuju Pepsiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Vložka do Pepsin stojí u AD kulový, tak to neřeš. Jsou to druhý nejlepší rolády co jsem měl. Jdi do nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Točím se v legračním kolečku... Den 1: potřebuju Pepsiny, ještě jsem je nemělDen 2: ale prd, maj hliníkovou lunetu, tu jsem vždycky drbnul do pár týdnů, když už, tak Sub keramikyDen 3: ale je to nuda, to mě nebude dlouho bavit, chce to něco jinýhoDen 4: potřebuju PAM 312, Panerai jsem měl zatím jen dvakrátDen 5: ale prd, U1 jsou tak akorát allround, nebojím se o ně, můžu je otloukat a navíc jako bonus nemají žádnou odchylkuDen 6: potřebuju Pepsiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 (upraveno) Na Rios Bass jsou fakt dobrý, vynikne pouzdro... Upraveno 20. listopadu 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se