bandicoot Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Jak mě včera vypekli... Ha, velká a těžká krabice, dáreček od milované manželky. Ty vado, nářez, béčka. Infarkt č.1. Co to kurwa je. Jin Run, Resistant Water... Chvíle šoku, pak naděje, že ty béčka budou někde zabalený zvlášť. Velká a těžká krabice č. 2. To je divný, proč zase krabice... A kurwa, to je maso, zase nějaký joke? Infarkt č. 2. Párkrát tady a i kámošům jsem o fliegerchronu básnil. Jsou úžasný... Neskutečně nositelný. A promakaný. Krabici od béček v rámci manželčina vtípku zapůjčil mrakouš (stejně tak zajistil ty nový IWC) a bál se, abych jí v amoku z Jin Run nehodil z okna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Dobrý story a udatná manželka, gratuluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 masakr bandi! A já dostal od ženy kozu (rohatou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Jsou opravdu perfektní. Tiše závidím A na tý sedmý fotce ti parádně sednou Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Tvá manželka je poklad. Ne proto, že Ti dala drahej dárek, ale kvůli tomu jakej a jak. Jsi šťastný muž. P.S. Nebýt vánoce, nabízelo by se mnohem prozaičtější vysvětlení. Už se nemohla dívat na to, cos denně tahal k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Taky se nemohla divat na ten muj neukojeny chronobundus.Co jsem prodal Aquatimery, byl jsem nervozni jak starej pes. A protoze mam provinily pocit ze dvou aktualnich hodinek, U1 jsou v krabicce, po svatcich obeslu prednostni zajemce, pak dam inzerat.S takovouhle peckou v krabicce mi na litacku staci Giezy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Cau, gratulace Bandi. Mas hodnou zenusku a ted i krasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 (upraveno) předpokládám, že věc jménem Jin Run /stydím se napsat, že by se snad mělo jednat o hodinky/ je určena pouze k odolnostním pokusům při hodu z okna, buď s krabičkou nebo bez... Upraveno 25. prosince 2012 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Krása Jaký měla Tvoje paní výraz, když jsi otevřel tu B... krabičku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Bandi gratuluju, Tyhle IWCcka jsou vážně skvělý. Pozdravuj ženu. Já dostal knihy 100 years of Rolex, pak double bichli Rolex vol I a vol II, a pak ještě Master of Omega, druhá nejlepší kniha na Omegy, ale Ježíšek si nevšimnul, že už jsem jednu koupil od Jaretta, takže ta od Jaretta půjde zase do světa. Prostě úžasný dárky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Andrew, asi jako Lloyd a Harry, nez se "plynar" Joe zakousl do hambace s chilli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Taky se nemohla divat na ten muj neukojeny chronobundus.Co jsem prodal Aquatimery, byl jsem nervozni jak starej pes. A protoze mam provinily pocit ze dvou aktualnich hodinek, U1 jsou v krabicce, po svatcich obeslu prednostni zajemce, pak dam inzerat.S takovouhle peckou v krabicce mi na litacku staci Giezy.Ty U1 neprodavej, aspoň budes mít luxusní kombo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 Andrew, asi jako Lloyd a Harry, nez se "plynar" Joe zakousl do hambace s chilli. Chvilku jsem to hledal, tak kdyby to někoho zajímalo :D http://www.youtube.com/watch?v=J7L9THry9QM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Komplikovaný ciferníky mají taky něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Jsou super, škoda, že jsem se svého času nerozhoupal a nevzal od Pafelika Top Guny v keramice...Ty jsou ještě o krok dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 28. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2012 gratulace Bandi, k ženě i hodinkám, jsou epesní, vidíš, prý rok na p.i.č.u. a na závěr taková bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 gratulace BandiJe to super, jak jsem z předchozího flieger/doppelchrona měl pocit, že jsou křehký, tady díky velikosti a pořádnýmu řemenu cítím, že jsou to fakt univerzály (krom sportu a plavání). Naposledy jsem měl tenhle pocit u Panerajů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2012 Čím víc se na ně dívám, tím mi přijdou lepší. Fakt dobrá práce a jak píšeš, naprostý univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2013 "Vylepsovaly jsme hodinky Jin Run. Tatuv darek od Jeziska.Aby jsem se naucila casem hodiny bez cisel." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2013 Konecne dost svetla, aby muj fotak chytil ten cifr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se