lib Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Mas to moc hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Čím déle je nosím, tím více je mi to jasné.Ta šedá barva, ten náramkový tvar, články s vroubky...Mám na ruce kus Gigera. Tyhle hodinky měl na pazouře emzák, který se vetřel na Prometheus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Tyhle hodinky měl na pazouře emzák, který se vetřel na Prometheus... - to sou ty moje ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 No jasně, úplnej bumerang, po pár letech se ke mně vrátily.A měnil jsem je za tvoje GW A1000, haha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Svět je zase v pořádku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Super, paráda, gratuluju !!! Pro mě jedny z nejkrásnějších hodinek, nebudu daleko od pravdy, když řeknu dreamwatch. Co já se kvůli nim nablbnul, i zadlužit se chtěl . Edit - hrozně jsem chtěl ty, co si měl před těmito, ty klasické. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Bandi, super fotka i stroje. Origo pasek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Svět je zase v pořádku...Tak ses konečně dočkal, a spokojenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) @Snow, Doppelchronograph s hranatou ručkou byly lepší, ale na ten vintage look nemám buňky; nový Doppelchronograph je skvělý, akorát i doppel tak drahý @Hasňa, hnědý buffalo Rios, ranní procházka super, mám v centru školení až od devíti, tak jsem se prošel z Břevnova na Karlák přes Petřín @zekon7302, jo v servisu jim dali rovnou i klasický servis, vše je v cajku, cifr IMHO nový Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Aha, ale siti ma stejne, jako ja na origo remenu k Vintazkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 @Hasňa, nebyl jsem si jistý tou hnědou, tak jsem to nejdřív zkusil low cost variantou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 ranní procházka super, mám v centru školení až od devíti, tak jsem se prošel z Břevnova na Karlák přes PetřínTak to musela být parádní procházka, bydlíme kousek od sebe, já sice jen pár let, ale Břevnov jsem si zamiloval.BTW, Za chvíli jsou Vánoce, třeba mě ta moje taky překvapí balíčkem z Schaffhausenu (limita pravděpodobnosti blížící se nule) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 (upraveno) Hneda funguje. Upraveno 5. listopadu 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Hnědá je dobrá, skoro nová černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Už zase napořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Aj keď sa už o tom písalo, rád zopakujem, že tu mi vôbec nevadí trojitý dátum. Dobre vyplní a vyváži protistranu. Takže všetko opravené k spokojnosti, vrátane toho šikmého indexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Skvělá fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Vše opraveno. Cifr je myslím nový celý, mám takový dojem z aplikovaných indexů, že je na nich něco jinak.Bohužel na průvodním dopisu ze servisu je standardizovaný výčet cca dvaceti provedených úkonů (seřízení, čištění, demagnetizace...), nikoliv reálný popis, co skutečně dělali.Aniž bych chtěl kdy něco zadarmo, tak mě mrzí, že to přišlo jen tak ve folii. Třeba futrálek nebo nějakou publikaci za tu zpackanou výstupní kontrolu nového kusu a následný dvouměsíční servis poslat mohli. Třeba Steinhart mi vrácenou vyřízenou reklamaci doprovodil přívěskem na klíče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jj, tenhle pristup iwc je bobuzel bezny a pekne me to se.re ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se