bandicoot Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Si vzpomínám, jak jsem se kdysi registroval v LeClub (fanclub a diskusní fórum JLC) a jako poděkování za registraci mi poštou přišla luxusně zabalená brandovaná utěrka. Registrace v IWC mi dovolí stáhnout si wallpapery Jen dodám, že jsou to srovnatelné firmy s podobným objemem produkce (60 vs. 75tis v roce 2012) i cenovým rámcem základních modelů (5-10k?). Ale on je tenhle chladnoucí přístup asi standard, nová klientela ho nevyžaduje. Není to tak dávno, co např. Vuitton deklaroval doživotní opravy a údržbu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Hm, tak hlavne ze to mas jakoze v cajku. Jak to jinak takhle funguje, prelestili ti treba pouzdro? Jinymi slovy, poznas si je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 (upraveno) Pár věcí na pouzdru udělali. Spíš jen kosmetické úpravy (zmizely vlásečnice na boku pouzdra od odkládání) než že by šli do hloubky materiálu (oťuky na létě zůstaly). To je v pořádku. Myslím, že v průvodním dopise bylo něco ve smyslu oživení pouzdra, na repas jsem neměl požadavek.Měl jsem ty hodinky rok, takže nic moc na nich nebylo. Upraveno 7. listopadu 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 Edit, oťuky na "lunetě". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Prozkoumal jsem makrofotky hodinek před servisem a po a definitivně mám po opravě plošší aplikované lumi-indexy (12-3-6-9). Pod lupou mají na povrchu takovou nepatrnou strukturu jako obrazce plástve..Předtím měly indexy víc hmoty na výšku, jako to třeba je vidět u Ohm-Aztecových Mark XVI. Teď je výška v podstatě zanedbatelná, ale pocitově mi přijde, že se rychleji nasvěcují a déle svítí. Což me věde k tomu, že možná jsou vyměněné i ručky, protože svítí stejně jako indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 (upraveno) Jeden detail k Junghans Mega 1000. Po stisknutí bočního tlačítka displej rovnoměrně modře svítí 3s.Pokud se ale v průběhu podsvitu pohybujete dalšími tlačítky v menu, každý takový stisk prodlouží podsvit o další 3s, není nutné si hodinky neustále bočním tlačítkem přisvěcovat a hodinky svítí dokud s nimi pracujete či něco nastavujete.Chytrá německá důmyslnost. Upraveno 15. listopadu 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 (upraveno) Včera jsem něco hledal ve straších fotkách a našel jsem i nějaký fotky hodinek...Tak sem vložím ty, které mě takhle zpětně zaujaly... Upraveno 18. listopadu 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Reversa = pro mě naprostá pecka ... Ale všechny mají něco do sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Ještě trochu něčeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Já kdybych prohrábl archiv, taky dám dokupy pár fotek...Ale je to pěkná bilance ti řeknu. Breguet, JLC, dopplechrono, LV...Po kterých se ti nejvíc stýská? Tipuju Reversa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Aniž bych chtěl kdy něco zadarmo, tak mě mrzí, že to přišlo jen tak ve folii. Třeba futrálek nebo nějakou publikaci za tu zpackanou výstupní kontrolu nového kusu a následný dvouměsíční servis poslat mohli.Třeba Steinhart mi vrácenou vyřízenou reklamaci doprovodil přívěskem na klíče. Toho jsem si vsiml teprve ted. Achjo. Mam Vincky na full servisu, taky avizovali dva mesice, zadarmo to taky nebude a tak nejak jsem se vnitrne tesil na nejake nove transportni pouzderko. Takze vidim, ze mi to daji zabalene maximalne v novinach. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 @organic, nejvíc asi po Breguetech. Protože dnešní optikou Breguety chrono flyback na tahu za tehdejších 75k, to je něco super.Tlak byly nejpodceňovanější hodinky tady na fóru. Doppelchrono a Reverso jsou v závěsu. Legendy.A na dalším místě jsou překvapivě ty moonwatche s dablsafírem. Na ty sbírce je asi nejzajímavější, že po pěti letech jsem skončil u flígrů, u nichž jsem začínal. Dnes IWC, tehdy Steinhart LE a Archimede chrono. Flígry jsou mi souzeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 aby to nebylo tak, ze bandimu to doslo do servisu v pouzdre, ale k bandimu uz ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 třeba budou z roku 1868 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Breguet byly asi uplne nejlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 Tak určitě, Breguet jsou bomba. Nikdy jsem je v ruce neměl, ale z fotek na mne působí jako strašné leštěnky, tak trochu Breitling. Ale to je jen můj neznalý subjektivní pocit. Moonwatch moonphase bez debat moc zajímavé, cena šla nahoru, aktuálně někam na 100k (viděl jsem minulý týden). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Moc pěkná sbírka, ty Reversa jsou dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 (upraveno) Ty Breguety měly čtyři kontroverzní vlastnosti.1. Celoleštěné pouzdro, které bylo na této LE narozdíl od standardní broušené verze, není úplně to pravé na tool pilotky.2. Modrý cifr šajnil nikoliv jen pod jedním úhlem dopadu světla (jako třeba LV), ale snad v polovině případů a barvy šly až do fialova.3. Strojek v nich byl Lemania. Sice model určený výhradně pro Breguet, ale byť je to jedna finanční skupina, jako inhouse to vnímat nešlo, což je u hodinek s cenovkou 10k? škoda.4. Minutový sčítač má patnáct indexů, ale je třicetiminutový. Ptal jsem se přímo v Breguetu proč a je to odkaz na ciferník historických pilotek, pod kterým ale tenkrát byl strojek se sčítačem patnáctiminutovým. Pilotky by měly být za každých okolností čitelné, tohle bylo vítězství designu nad funkcí... Edit: upřesním pro novější členy, je to jen sbírka fotek, vzpomínky, maximálně se u mě současně sešly dvoje... Upraveno 20. listopadu 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 20. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Jestli to bylo mířený i na mě, tak já jsem to pochopil. Co ale zatím nechápu, proč někdo takový hodinky pošle pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Co ale zatím nechápu, proč někdo takový hodinky pošle pryč.Aby měl další. Neříkám lepší, ale hlavně jiný Naštěstí je to už za mnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se