martin151 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Konečně tah pro DS30. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Chlapcí, prodejte mi někdo nějaký obyč tříručky s Etou, na řemenu, s ice-hardening pouzdrem.. se mi stejská. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Ty jsou teďka nedostatkové zboží. Včera jsem se shodou okolností díval na web Damasko a modely DA3x už tam nejsou. Pouze DS30 (a vejš), které se mi sice líbí a bral bych je, ale nejspíš nemají ice hardening, ale "jen" ponorkovku. Taky přesné číslo magnetické odolnosti se u nich blbě hledá...resp. já ho nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 No právě, s tou ponorkovkou nechť táhnou v prdel, ten ice hardening byl boží.. jako on je člověk nový sežene, za plnou.. ale když si vzpomenu, za kolik jsem tady několikery Damaska prodával, strašně se kroutim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Mám s tím taky jistou zkušenost A když vidím DC56, to se vždycky zasním, ty by mi slušely! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Jako jsou tady ty chrona v inzerci, za super peníze. Zas furt nevim s tou černou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Cerna nazivo pusobi supr, Alda ma pouzdro v cerve a ty hodinky maji smrnc - mozna se mne to libi jeste vic nez to standardni puzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 (upraveno) Přesně tak. A ty chrona, bílý cifr, černé pouzdro...na živo úplně parádní! Tvl. a teď vidím tu cenu! Ještě že jsem zrovna chudej. Upraveno 19. listopadu 2020 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 na aukre su teraz jedny DA36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 nickolasi, jo cena supr. Harwey dík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 cerna je paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 před 4 hodinami, Micey napsal: Chlapcí, prodejte mi někdo nějaký obyč tříručky s Etou, na řemenu, s ice-hardening pouzdrem.. se mi stejská. Pan je gurmán Niečo takéto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2020 Tak, ale na remenu. Idealne za 15:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 V 1. 11. 2020 v 21:04, martin151 napsal: Konečně tah pro DS30. Ach tá cena... Neviete o nejakom aftermarket ťahu, ktorý by DS30 sedel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Copak novinky, ale teď koukám na jejich stránky a DA34 (který ze mě @Diablo1st vymámil) a DA44 (na který jsem si tajně brousil zuby) přestaly vyrábět?! A podobný modely, DS30, na který mě to hodí, mě teda hlavně kvůli těm dlouhejm indexům nějak neberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 No dyť, Mlho:) Copa indexy, ale blbý je, že už nemaj ice-hardening. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Damasko A26 https://www.watchuseek.com/threads/saw-the-new-damasko-in-house-movement-a26-in-the-flesh.5249189/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) V 19. 11. 2020 v 15:21, Micey napsal: Jako jsou tady ty chrona v inzerci, za super peníze. Zas furt nevim s tou černou.. Černé se vůbec neboj. Vypadá dobře a za pět let co je mám jsou pro mě pořád supr. Jediný místo kde je malinko znát užívání je luneta. Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem David Tichy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2020 Damasko zitra predstavuje nove hodinky. Podle obrazku to vypada na klasicky triruckovy model. Nahrada DAxx? A podle “insideru” s novym, inhousnim strojkem. Jsem zvedavy! https://www.damasko-watches.com/en Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 2. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se