Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

omylem sem sem zavital, a jen bych chtel rict, Franto, dyt mas ruky jak lopaty, nevim, proc by ti to melo bejt velky? ja normal nosim v kapse note a neni problem. kdyz sem ho zvazoval, vystrih sem si ho z krabice, dva dny nosil v kapse, az sem seznal, ze to pude, a de to. na psani sms za jizdy ideal. gas nosi v kapse G3ku, Bert ma v kapse Note3, podle me zadnej problem..

Odesláno

cena je ulet no to jo . To me taky limituje psychicky:))) 

Mám v hlavě dva pajduláky...

Jeden mi do ní kope zleva, a huláká " nekupuj to, za ten ranec, nemusíš mít všechno"

A ten druhej, co kope zprava .... "kup to, rychle, než vystřízlivíš... " :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

K iPhone 6 líbí se mi, že se designem vrátil k prvnímu iPhone 2G. Co mě vytáčí je ta čočka kamery. Myslím, že 6ka by mohla do ruky jít v pohodě, 6P asi na mě moc velký. Hodinky maj velkej potencionál ale nevim, nevim...

Odesláno

Právě mi dorazil Henge Dock. Spokojenost zatím veliká.

docela by me zajimalo jak se na tohle tvari display. Precijenom v zavrenem stavu urcite nejake teplo pres klavesnici liftuje a displayi to nebude delat dobre ne ? 

Odesláno

omylem sem sem zavital, a jen bych chtel rict, Franto, dyt mas ruky jak lopaty, nevim, proc by ti to melo bejt velky? ja normal nosim v kapse note a neni problem. kdyz sem ho zvazoval, vystrih sem si ho z krabice, dva dny nosil v kapse, az sem seznal, ze to pude, a de to. na psani sms za jizdy ideal. gas nosi v kapse G3ku, Bert ma v kapse Note3, podle me zadnej problem..

No nemám. Mam prsty kratky a neumim je pri ovladani roztahovat jako kachna a v kapse u kalhot nechci mit mezi ptakem a kycli prkno - to neni prijemny, no

Odesláno

tak jsem si vystřihnul iP6 a iP6+ z kartonu jak navrhoval Sibiř a mám jasno, 6 je v pohodě 6+ a je už velká, ani tak ne v kapce, v ruce už vůbec ne, ale u ucha to je plachta:-)

Odesláno

Já teda váhám, 5S nebo 6 - plusko určo ne... nevím bude to chtít osahat, ale designově se mi víc líbila 5ka.

Ten Henge Dock vypadá supr. Akorát bych musel Book vyndávat furt z obalu. :/

Odesláno

Čím vetsi výbava v kalhotech, tim min mista zůstává pro telefon :-D

Šestka vypada dobre, co me sere je to zamykacích tlačítko zboku. Vzdycky sem se smál ostatním, ze kdyz mi podají telefon, tak si omylem zamknu klavesnici prave tímhle..

iWatch - zklamaní, první dojem "wtf, co to je za hnusný polstarek". Koukal sem, co všecko umí a trochu se to vrátilo do roviny "uvidime" ;) Konecne důvod nosit dvoje hodinky :-D

Odesláno

Právě mi dorazil Henge Dock. Spokojenost zatím veliká.

attachicon.gifhenge.jpg

To vypada vyborne, kde si to koupil? Primo od nich?

Odesláno

parre: ano, přímo od nich, pro Air se to dá koupit i u nás v těch různých istylech a isetosech. Pro MB Pro Retina to v Evropě ještě není, takže jsem musel nakoupit u nich na webu. Včetně poštovného to vyšlo na 3300Kč + 700Kč deklarace. Clo žádné, DPH si odečtu.

Odesláno

m.n. A uvnitř to je nějaká pěna nebo co to je za matroš? Jak je to s dorazem a konektory, vsechno presne sedi?

Odesláno

Ano, je to taková tvrzená pěna, notebook to určitě nepodře. Konektory sedí naprosto přesně, stačí jen notebook vložit a jemně přitlačit na konektory.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...