Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako, libi se mi to, ja mam teda taky MB Pro Retina, akorat ze mam na tom takovy ty tenky plasty a predpokladam, ze to cele bude delane tiptop aby to sedelo, takze plasty by musely pokazde dolu.

Odesláno

parre: ano, přímo od nich, pro Air se to dá koupit i u nás v těch různých istylech a isetosech. Pro MB Pro Retina to v Evropě ještě není, takže jsem musel nakoupit u nich na webu. Včetně poštovného to vyšlo na 3300Kč + 700Kč deklarace. Clo žádné, DPH si odečtu.

Dik za info, taky mam 13 Retinu, jdu do toho...

Odesláno

Na rozdíl od Sexuse a tý konvice bez loga to Apple umí prodat za víc peněz, a to ještě tak, že jsou lidi spokojený - takže dlooooouhej nos.. :-)

Odesláno

Vy ste klauni. Mam nutkani srovnat rolexky s digitalkama s Mikimausem z vietnamske trznice :P

- shows hohurs

- shows minutes

- shows seconds

- shows date

Odesláno (upraveno)

2YPO: Akorát že místo do hliníku hrdina tu kudlu zapíchnul do průsvitnýho plastiku, pod kterým je fólie s pár ledkama a rozváděcí Fresnelovy čočky, opět z měkkého plastu...

2m.n.: Jenže ta vystouplá hrana "už od čtyřky" není sklo, ale relativně tvrdej plast, díky kterému nenásleduje po každém "plochém" pádu na dlaždičky výměna displeje (ten můj by mohl vyprávět), tak jako to bude u těchdle ožužlanejch čínskejch pádel  <_<

A hodinky? Nebudu komentovat tragickou výdrž "About a day" a zoufale absentující design, jehož jediným ostatkem je zajímavě řešená výměna tahů. Ale jestli Apple vždycky dělal věci které už po rozbalení z krabice byly svým uživatelským rozhraním "dokonalé, až k olíznutí" a nebylo na nich potřeba nic měnit, co si mám myslet o nesmyslu jehož jedinou fíčurou hodnou zmínky je "konfigurovatelnost" - navíc jakousi obskurní kombinací hmatů po těle, když bez připojeného jáTelefonu s displejem jak hovado to stejně nedá ani ránu? Na adresu autorů mě napadají jen slova jako bezradnost, nedomyšlenost - prostě těžké selhání hned na úvod, ať si marketingoví frikulíni teple plkají co chtějí. Nezbývá než doufat že 4-5. generace už na tom budou líp, 4 roky je času dost.

Říkám to nerad, ale po loňském odskinování a androidizaci iOS a po letošní nadílce oplastovaných pádel s trčící čočkou u mě Apple minimálně co se týče designu hooodně upadl...  :thumbsdown_anim:

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Tak přemýšlím, že bych se po všech generacích iPhone co vytvořili a co jsem vlastnil přesunul k Blackberry. Čekám, až si naživo zkusím ten model Passport. Krátce jsem měl možnost zkusit model Q10, který je již asi dva roky starý a vůbec to není špatný telefon.

Návštěvník YPO
Odesláno

2YPO: Akorát že místo do hliníku hrdina tu kudlu zapíchnul do průsvitnýho plastiku, pod kterým je fólie s pár ledkama a rozváděcí Fresnelovy čočky, opět z měkkého plastu...

nevím jakej byl ůmysl, ale stou 6mm čepelí by to probot skrznaskrz dyby chtěl :)

Odesláno

Tak jestli to bude jako u hodinek, tak se to za pár týdnů na nějakém pěkném místě určitě odštípne.

.. to bude urcite zajimavy proverit praxi.. jen jsem jeste nezaregistroval, jestli je to teda medii slibovany safir, nebo vobycejna gorilla...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...