Z. Paul Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Vypni iMessage, restartuj iPhone a pak znova pust iMessage, prijde nove nastavení iMessage a melo by to fachat Bite my shiny metal *** with TapaTak jsem to zkusil a vypnul iMessage pak telefon,zapnul telefon a zkusil iMessage a nepřihlásí mě to. Nevím proč, než mám mobilní a doma na wifi taky nic
quest987 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Tak jsem to zkusil a vypnul iMessage pak telefon,zapnul telefon a zkusil iMessage a nepřihlásí mě to. Nevím proč, než mám mobilní a doma na wifi taky nic co máš za opraátora? jeden čas mělo O2 velký problém s přihlašováním čísel do iMessage, na iPhonu bejvalky s O2 simkou jsem to připojoval asi tejden.
Z. Paul Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 co máš za opraátora? jeden čas mělo O2 velký problém s přihlašováním čísel do iMessage, na iPhonu bejvalky s O2 simkou jsem to připojoval asi tejden.Mám pravé O2. Vyřešilo se to samo ze to pak šlo? Nebo jsi podnikl nějaké kroky?
quest987 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Mám pravé O2. Vyřešilo se to samo ze to pak šlo? Nebo jsi podnikl nějaké kroky? v průběhu toho týdne jsem párkrát spustil přihlášení do imessage. Po pár pokusech se to chytlo . S operátorem jsem to nijak neřešil. Tady nějaké info co se o tomto problému psalo a jak to případně řešit http://www.thejtsite.com/blog/single/imessage-and-facetime-waiting-for-activation-on-iphone-5 http://www.appliste.cz/operator-o2-a-nefunkcni-aktivace-imessage-a-facetime/
Ondrej71 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ma smysl na ipad 2 kde mam 7.1.1. jit na 8.1.1.? Tedka to jede jak kdy, nekdy se to pekne seka
Coolik Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Ma smysl na ipad 2 kde mam 7.1.1. jit na 8.1.1.? Tedka to jede jak kdy, nekdy se to pekne seka Nedelal bych to! Ja to udelal na Ipadu Mini a nadavam si jeste ted. Je to jednoznacne pomalejsi a spousta programu nejde korektne (napr. iVysilani CT nebo facebook). Zpatky se jiz IOS 7 neda vratit !
montemar Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 ja vubec nevim, jakej mam vlastne ipad. jestli je to 2 nebo 3.. jak se to pozna? .. jinak, dal jsem tam 8.1.1. a syn si chvali. ne, ze by se predtim sekal, ale prej je to subjektivne sviznejsi...
quest987 Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 ja vubec nevim, jakej mam vlastne ipad. jestli je to 2 nebo 3.. jak se to pozna? .. jinak, dal jsem tam 8.1.1. a syn si chvali. ne, ze by se predtim sekal, ale prej je to subjektivne sviznejsi... podle modelového značení co máš v nastevení- obecné - informace
Návštěvník dlubix Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 ...jsem si pohrál s iPh6 a je to na mě velké, takže půjdu do 5s 64GB (popř 32GB). Jinak se mi 6ka líbila, to nemohu říct! Jo, vidím to stejně. Je to velký. 5S čekalo na výměnu za 6 a nakonec jsem pořídil zase 5S, ale s větší kapacitou.
Z. Paul Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 Tak mě pořád iMessage nefunguje. Nevím jestli to je od O2 nebo já dělám něco špatně. Boha jeho
quest987 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Porad prihlasuj a odhlasuj imessage, ono se to jednou chyti
Z. Paul Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Budu zkoušet. Psal jsem na podporu O2, tam mi řekli že buď je to chyba od Apple nebo iPhone.No ale co jsem pročítal net tak lidi s O2 měli stejné problémy a i podpora O2 mi přímo napsala že to u nich trvá déle.Zkusim 24h počkat a zkusim znova. Uvidíme. Každopádně děkuji za rady
gas Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Kucii, jde nějak elegantně a rychle přetáhnout kontakty z Google účtu (mám android) do iphonu? Chci ten zázrak vyzkoušet dík
shotik Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 panove je ted v akci vyhodny bundle http://www.parallels.com/mac-bundle-deal/ kdyby nekdo touzil po ostatnich aplikacich tak ja bych se ujmul 1Password
Návštěvník dlubix Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 (upraveno) Kucii, jde nějak elegantně a rychle přetáhnout kontakty z Google účtu (mám android) do iphonu? Chci ten zázrak vyzkoušet dík Jo, nastavíš si v japku google účet (adresu + heslo) a v nastavení toho účtu v japku si vybereš, co všechno chceš mezi účtem a japkem synchronizovat. Jedna z položek jsou kontakty Bude se to chovat podobně, ne li stejně, jako telefony s androidem. Sám to tak používám. Upraveno 26. listopadu 2014 uživatelem dlubix
Z. Paul Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Tak jsem vydržel den a kousek s aktivaci iMessage a uz se povedlo díky všem za pomoc. Teď jen nějak změnit zelené zprávy na modré nějak mi to zatím nefunguje
jovani Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 budu fungovat vtedy, ked ten komu pises ma aktivovane iMessage, resp. data na iPhone
Z. Paul Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Ano, ma to aktivovane a i ma přístup k datum. Jen zrovna ten druhy iPhone aktualizuji na ios8 tak počkám.
exBURN Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Dtarší mac mini v akci na istyle za 9999,- kdyby někdo sháněl...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se