Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

J e

Tak jsem Ti na začátku radil a jsem na tom stejně, iMessage aktivované mám, ale ne a ne je mít modré a to lidem co píšu maj 100% data i aktivované iM, začalo to zlobit po přechodu na iP6

Mě už to funguje :) u většiny lidí co mají iPhone (u kontaktu jsem i nastavil iPhone ale to prý vliv nemá). Je fakt, že jsem musel můj iP i přítelkyň iP restartovat.Oba máme 4S s iOS 8.1

Odesláno (upraveno)

Celkem svižně :) přítulka měla předtím iOS7, já koupil nový telefon a skoro ihned updatoval.

Ale co pozoruji změny na jejím iP tak za mě fajn :)

No mém novém přístroji je to pohodička už od začátku a konečně nemusim řešit nekompatibilitu čehokoliv, sekání, zamrzání a samovolné restarty telefonu :)

edit: předtím jsem měl Android a Symbian 

Upraveno uživatelem Z. Paul
Odesláno

Nemate nekdo info o dostupnosti iP 6 64gb space grey u T-Mobile? Nase IT tvrdi, ze TM tvrdi, ze neni skladem :(

Odesláno

Tak trochu negativ na IP6, pouzival jsem 2 roky IP5 a pred 14 dny jsem presel na IP6 ze mu dam sanci (jelikoz jsem nebyl nadsen z velikosti), ale po tech 2 tydnech musim konstatovat ze se vracim koupi k IP5S 64GB, ergonomie ovladani je u IP6 daleko horsi a velikost displaye toto negativum v zadnem pripade nevyvazi, ten pocit kdyz mate v ruce IP5 je daleko lepsi nez u IP6, proste to uz neni ono, toz jen muj nazor do plena.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

ja uz som s tou vydrzou asi dost zabavny, ale mne 6plus bezne 3-4 dni a ked je v tom volny vikend, tak aj 5 dni.

ale mam aj iPad

post-1887-0-15658400-1417855242_thumb.jpg
Odesláno (upraveno)

.. to je opravdu zajimava hodnota u smart mobilu...

.. jinak jsem po case vzal do ruky iph 5 a je to neskutecne malinky oproti 6+ ... uz bych si asi nezvyknul..

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Když vezmu do ruky 5 tak si taky říkám, že se líp ovládá než šestka, ale jiné vlastnosti šestky mi to vynahradí. Nicméně je to fakt úplně na hraně a nic většího u mě už nehrozí tak doufám, že Apple už nebude blbnout a zvětšovat další generace.

Odesláno

No ja nevim, oproti 5S tam tech novych vyuzitelnych vlastnosti prave moc neni ...

Když vezmu do ruky 5 tak si taky říkám, že se líp ovládá než šestka, ale jiné vlastnosti šestky mi to vynahradí. Nicméně je to fakt úplně na hraně a nic většího u mě už nehrozí tak doufám, že Apple už nebude blbnout a zvětšovat další generace.

Odesláno

Mě jde o ten display. Na net je to s pětkou nesrovnatelné. Oproti 5S i podstatne lepsi vydrz. Tyhle dve vlastnosti mě vyvažujou tu velikost ale byt o 0,1" vetsi tak už mám vážný problém

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

.. to je opravdu zajimava hodnota u smart mobilu...

.. jinak jsem po case vzal do ruky iph 5 a je to neskutecne malinky oproti 6+ ... uz bych si asi nezvyknul..

moj pripad....
Odesláno

Me docela štve jedna věc. Když mi někdo vola a telefon vyzváni, tak vyzváni a vibruje ještě cca vteřinu po zdvyhnuti hovoru.

jo tohle už jsem postoval na support při prvním ios8 a nic se nezměnilo. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...