Josef01 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Update Yosemite jsem ani nezaznamenal, proběhlo bez to samo jen jsem párkrát kliknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 jj ja nejdrive taky parkrat kliknul, tvarila se, ze se stahla, ale nesla nainstalovat. Stahoval jsem to asi 5x nez se instalace chytila. Ale dost to snizilo vykon Airu, plus se ted mnohem vice zahriva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 (upraveno) S dovolením tu musím nesouhlasit s celým tímto příspěvkem. Rozumnej korporátní ajťák umí nastavit aktualizace tak, aby uživatele vůbec neprudily (pomocí SCCM). Navíc už dávno (ale opravdu hodně dávno) neplatí, že se musí po Windows aktualizacích nutně restartovat počítač, nehledě na to, že i toto lze pomocí příslušných korporátních nástrojů ošetřit. U nás by třeba uživatelé ani nevěděli, že se něco aktualizovalo, kdyby jim o tom kolegové nenapsali. Co se týče MacOS pro korporátní prostředí, tak to bude hodně individuální a závislé na způsobu používání. U nás má jeden odvážlivec rMBP, ale stejně mu tam 99% času běží virtuál s widlema, protože musí fungovat na našich korporátních aplikacích, které prostě nikdy nebudou portovány na něco jiného, než Windows, protože by to firmu stálo neúměrny prachy. Jasný však jsem psal , že IT oddělení to pořeší, ale představ si normálního obchoďáka v malé až středně velké firmě co má NTB a 90% času je někde venku, pak to píchne do doku a bere ho zase pryč. Tam prostě ty aktualizace člověka otravují svým způsobem řešení ... ten nucený reset zažívá manželka na plnotučných 8.1čkách když se kouká na filmy na tabletu ASUS transformer, který jen uspává. A už několikrát jí to pěkně vytočilo, když Ti to po x-tém odkladu napíše, že sorry, ale bude reset ... jako proč musí nějaká aktualizace resetovat celý systém ... neříkám update OS, ale prostě nějaký obyčejný patch nemá důvod resetu celého OS. Zastavím úlohu, patchnu to a spustím ... Upraveno 18. září 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 nAscA: Nepozoroval jsem žádný problém, baterie vydrží stejně a notebook je studený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 @nAscA: A byl to "upgrade" (z Mavericks?) a nebo "update" (ze staršího Yosemite)?Nestraší něco v seznamu "aplikací se zvýšenou spotřebou" - konkrétně aplikace "Mail"?A co je to za ročník MB Air - procesor, RAM, grafika, zkusils přes "kriplkáru" vypnout průhlednosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 par "zajimavosti" se u ios9 jiste objevi .. treba, pri imessage mi naskakuje tadle blbost a nechce zmizet..me taky. Pomaha to vypnout a zapnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 i5, SSD disk, 4GB ram, uplne cista instalace, takze by tam nic strasit nemelo. Trochu me zarazi, jak si tady nekteri stezuji na nutnost restartu PC s Win pri aktualizacich, ale ze to same zada OSX pri upgradu jakekoliv appky.. To zahrivani neni nijak radikalni, ale urcite vetsi nez u predesleho OSX. ALe urcite horsi nez muj tablet Acer W700 s Win 10. Popravde prime srovnani se stejnym procesorem, RAM, SSD a Acer je na tom o neco vykonove lepsi.. I proto se divim, jak nekteri vychvaluji Apple... mozna je cas zkusit i neco jineho. Vyvoj jde dopredu. Je bezva, ze je na vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Restart po mě chce pouze při instalaci systémových souborů, veškeré externí aplikace bez restartu. Přítelkyně má na Air 13" Windows 8(ostuda ale co zmůžu) a tam se spouští ventilátor každou chvíli, to na svém Air neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Mam taky MBA 13" a ted uz W10, ale ani na W8(.1) jsem s nejakym castym spoustenim ventilatoru problem nemel. V podstate se to hreje uplne stejne jako v MacOS, kdyz obcas prebootuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Mozna to dela chrome, na safari jsem si nezvykl a v chromu mam vsechno ulozeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 V mojej firme som zakazal windows a od vtedy ziadny servisak si netukol Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk ja ked zakazem windows tak mozem zavriet firmu.. neviem ci to je tak narocne pochopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 U ní to většinou dělá Firefox. Samozřejmě Windows neumí pracovat správně s padem, takže Win není plnohodnotná náhrada. Mít Air a na něm Windows mi nějak nedává smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Apple MacBook je jako pracovní notebook naprosto v pohodě, nepotřebuje k práci ani Outlook stačí aplikace Mail a Kalendář. Na 80% dokumentů by mi stačil SW Pages a Numbers, proto mám Office dodnes ve verzi 2011 (asi už přejdu na 2016). Řada manažerů v IT přešla na OSX, nepotřebují Windows ani v nejmenším, to potřebují technici, programátoři apod. U našich zákazníků je Apple čím dál častější produkt a začíná se prosazovat i v takových firmách jako je SAP apod. Spouštět Windows na Apple, no to nechci, na speciální programy které nejsou na Apple holt jednou za měsíc vytáhnu notebook Dell s Windows. outlook k praci nepotrebujem od roku 2006, to ma byt akoze argument?.. paneboze. chlap pise ze 90% casu travi v Exceli, tak som na to reagoval. co to tu meles o IT manazeroch, ti mozu svoju pracu robit z mobilu. kupovat si apple notebook na to, aby v nom niekto travil 90% casu v exceli je kompletna pichovina. kupovat si na to akykolvek notebook je pichovina, ked uz sme pri tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 No jestli u McStingerů ještě pořád jedou na Meotaru a instant má jako nejvyšší boss enem jedno vajco s batohem přídavnech baterek, nedivím se že je roztržití pohodáři s macbookama a víc než 10 hodinovou výdrží (bez vypínání) iritujou. Ale každému co jeho jest, hlavně když zbude na hodinky Meotar: co si ty za chuja clovece.. aky batoh pridavnych bateriek? o com tu meles? nedokazes sa o niecom normalne rozpravat bez toho aby si nenafukoval a nezosmiesnoval ostatnych? TY SI VAZNE MYSLIS ZE McSTINGER NEVIE CO JE MEOTAR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 2nAscA: No tak ten "dáreček" od Google proboha chvíli nepoužívej a uvidíš - Safari je ohledně spotřeby výrazně lepší už kvůli tomu jak pracuje s "offscreen" pluginy. instanta radši nekomentuju, radši budu věřit že ty sračky sem za něj generuje a posílá jeho Cortana... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 ja ked zakazem windows tak mozem zavriet firmu.. neviem ci to je tak narocne pochopit.Děláš v Microsoftu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2015 Kluci jděte si lehnout a do rána vychladněte. Tohle je dost zbytečná hádka. Nebudu pátrat po tom, kdo si začal s urážením, a na chvíli zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 Ja fakt nevim, ze me si ten OSX asi fakt dela srandu... viz: Tato kopie iTunes je poškozena nebo není správně nainstalována. Nainstalujte iTunes znovu. (-42037)No to zvladnu, ale fakt neni moznost jak zustat neustale prihlasen do App Store a iTunes a nemuses se tam pro nejake stahovani porad hlasit? Kdyby stacilo kratke heslo, ale musi tam byt 8 znaku, vcetne pismen a velkeho pismena. Pakarna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 V iTunes to snad nejak nastavit jde mam pocit ... viz posledni obrazek na tehle strance https://support.apple.com/en-us/HT204030 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2015 V iDevices by šlo přes Nastavení -> Itunes a Appstore, nastavení hesla, požadovat po 15 minutách připádně vypnout pro free appky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se