Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Má z vás už někdo nový iPad mini? Přemýšlím o upgrade ze svého stávajícího mini 2..Ale podle rozdílů ve specifikaci si říkám, že to asi moc smysl nemá, když i stávající stále dobře slouží. Jediné, co by mne lákalo má být ten vylepšený display - a tak proto se ptám, zda z vás nemá někdo nějaké srovnání z praxe. 

Díky

Odesláno

já mám srovnání z praxe:) měl jsem mini 1 a mini 2 retina a teď mám mini 4. Na čtyřce jsou znát ty ramky navíc. Vše je tak trošku plynulejší. display je krásný barevný nečekaně - určitě podání barev lepší jak na mini 2. já upgradu nelituju. 

Odesláno

mám problém na sportligtu mi po zadání jména nebo příjmení vyjde jeden někdy dva kontakty.Například u jména Aleš 1x a v seznamu mám Alešů 5.Vše fungovalo a teď nějak dva dny se sekl. v nastavení mám kontakty povolené.Kdy zajedu do normálních kontaktu vyskočí všechny Alešové :)

Co teď? 

problém je zpět :-( po aktualizaci to vydrželo pár dní.Tohle mi zrovna vyhovovalo a používám to pravidelně

Odesláno

Má z vás už někdo nový iPad mini? Přemýšlím o upgrade ze svého stávajícího mini 2..Ale podle rozdílů ve specifikaci si říkám, že to asi moc smysl nemá, když i stávající stále dobře slouží. Jediné, co by mne lákalo má být ten vylepšený display - a tak proto se ptám, zda z vás nemá někdo nějaké srovnání z praxe. 

Díky

Měl jsem ho dnes v ruce, chvíli jsem si s ním hrál, nějak jsem nenašel důvod na upgrade z Mini 2.

Odesláno

Shotík: děkuji za reakci.

Josef01: já právě lavíruji. Z toho co jsem vyčetl z recenzí jsem se zatím k upgrade také nepřesvědčil.. počkám, až ho uvidím na živo. Ale zatím to vypadá spíš tak, že si počkám na další generaci. 

Odesláno

Mě to přijde, jako když někdo vymyslí na začátku varianty iPadu Mini 1-4 a postupně se vyrábějí ty varianty až se uživatelé dostatečně vyždímají a pak se začne něčím trochu novým a tak pořád dokola. Kdyby mi ho doma někdo vyměnil, tak to ani nepoznám, to myslím zcela vážně.

Odesláno

Tak jsem chtěl kapitána stáhnout, ale jak to čtu, tak asi počkám.

Nemám nervy na beta test. V podstatě po každém generačním updatu mi přestane fungovat zasílání jpegů jako příloh ne v těle mailu - Mail aplikace. Pak vždycky sháním nějaké softwarové berličky, jenže ty pro poslední OSX bývají se spožděním. 

A často bojuji i s funkčností RAW kodeku. Na Yosemite to trvalo tři menší updaty.

Odesláno (upraveno)

Ad iPad mini: Nebýt hovadsky psaných iOS7+ aplikací a doslova sabotování vývoje a cloudových funkcí pro starší iOS ze strany Apple, jsou dodnes perfektně použitelné i nejstarší "tlusté" iPady 1. Ostatně 5 let v IT hardware není zas tak moc, abyste třeba museli vyhodit fungující počítač s Windows 7, přestože se nás o výrobci "mobilních" krámů snaží rok co rok přesvědčovat o opaku.

Mini 4 je po odtučňovací kůře zas o trochu zajímavější - ale aplikace které chci mi běží v pohodě i na Mini 1 s paměťově nenáročným iOS6 - a hovadiny typu buzna ikonky, dělená obrazovka (na pididispleji?), barometr (když mám v ložnici i displej meteostanice) a snímač otisků prstů (k čemu na nočním stolku?) mě k upgradu rozhodně nepřinutí...

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Já měnil iP mini 2 za 4 (obojí 128GB GSM) a rozdíl je vidět v následujícím:

- 4 je tenčí a tímádem drobet "milejší" :-)

- 4 má víc paměti, takže v ní konečně udrží nahráno víc stránek v Safari, než jednu :-)))

- 2 za rok prodám o hodně hůř než dneska :-)

- 4 má o 2 roky novější baterku, než moje 2 roky stará 2 :-)

- 4 má záruku, kterou 2 právě ztratila :-)

- 4 má stejně jako 3 čtečku otisků, což je mi u iPadu fuk :-I

- rychlejší grafiku nejsem schopnej poznat :-I

- 4 už nemá HW přepínátko na lock/silent :-(

- 4 má o pár milimetrů jiné rozměry, takže samo nefungujou futrály, bohužel včetně smart coveru :-(

Výměna stála inzerát a celkově dopatek 6000. Mně to za to stálo, ale to neznamená pro ostatní nic :-)

Odesláno

Kluci díky za shrnutí a sdílení osobních zkušeností. Nechám to na sebe ještě nějakou dobu působit a uvidím. Jediné, co by pro mne asi mělo smysl (i když je otázka, zda skutečně "smysl" nebo jen nějaké opodstatnění opravdové potřeby) je ten prý lepší display (na fotky) a pak větší operační pamět. Ostatní novinky považuji za milé, avšak nikoli zlomové natolik, abych po "čtyřce" skočil. Dám tomu víkend a uvidím :-)

Odesláno

Pro me je zasadni ta pamet a konec natahovani stranky znovu pri prekliku zalozky. Uz to by mi stacilo - ostatni jsou prkotiny..

Odesláno

To je jediný co mi vadí to věcně tahání stránek, ale víc mi vadí, že se uspí asi po 10 minutách od vypnutí Wi-Fi a zprávy přijdou az když zapnu iPad.

Odesláno

Dneska na mě zaútočila reklama na facebooku:

"Outlook pro iOS je teď nejlepším e-mailovým klientem pro iPhone." ?CBS MoneyWatch

To jsou vtipálci.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Dneska na mě zaútočila reklama na facebooku:

"Outlook pro iOS je teď nejlepším e-mailovým klientem pro iPhone." ?CBS MoneyWatch

To jsou vtipálci.

Taky to na mě blaflo, tak to schválně zkusím :-D

Odesláno

Taky to na mě blaflo, tak to schválně zkusím :-D

Tak už jsem to zase smazal, je to neintuitivní sračka, která akorát vybízí k instalaci Wordu, Powerpointu atd.. :-D

Odesláno

Utlouk na iOS? To si dovedu představit snad jenom jako dárek pro opravdové masochisty a chorobné Mikrošoustofily, něco jako webové Office365  :shit:  

Ad mini 1: Režie v "dávno překonaném" iOS6 bude asi o dost menší než v "průsvitných" 7-8-9, když (kromě hovadních 5-kilometrových "blogísků") problém s pamětí v Safari ani na více tabech nepozoruju. Na ukazování fotek návštěvám beru manželce její 10" čtyřku, zatímco na seriózní práci s grafikou mám zkalibrovanej 27" monitor (a pomalu přemýšlím o větším). Jo - a když se tu řeší dvouleté baterky, tak i na nejstarším 5-letém iPadu 1 (už druhý rok u bábi) dodnes utáhnou původních 10 hodin celodenního provozu (internet/mail/sudoku), takže jako důvod k upgradu bych to rozhodně nezmiňoval  :whistling:

Odesláno

Moje dvouletá baterka byla naprosto OK. Ale znovu - je lepší dvouletá, která je naprosto OK, nebo fungl nová, která je v záruce?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...