Džanek Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Ty jo, ani se mi tomu nechce věřit, jak se mnou vydrbali.
Džanek Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 To jsem samozřejmě četl, bohužel tato metoda platí pouze pro registrované, což jsem já nebyl. Jak se tak dozvídám po netu, nejsem v tom sám
Radek124 Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2016 Tak dole klikni na "Kontaktní centrum" a trvej na odpovědi od provozovatele (a odpověď klidně napiš do recenze na Appstore). Pochybuju že ausgerechnet na Chronomagu(?!) se v téhle věci dovíš víc...
Džanek Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 V pohodě, to mě přejde. Nejvíc mě bude mrzet moje sbírka časopisů Forbes a dalších.
stando Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Chalani pomooooc. Po zapnuti mojho MacBook Pro mi blika toto na displeji....
pepescom Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 https://support.apple.com/cs-cz/TS1440 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
stando Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Dik, ale nepomohlo...skusil som podla navodu a bez zmiem, asi zajtra skusim zavolat predajcovi
pepescom Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 Dobrý nápad Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Maxel Odesláno 12. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2016 V 12. 1. 2016 v 20:37, stando napsal: Dik, ale nepomohlo...skusil som podla navodu a bez zmiem, asi zajtra skusim zavolat predajcovi Kdyby ses o to ještě pokoušel sám - obnovit zálohu Time Machine, tedy pokud používáš.Řešil jsem před pár měsíci podobnou věc a nepomohlo nic než tohle.
Radek124 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Vypnout, zapnout a při nabíhání držet CMD+R - jde nejspíš o rozdrbaný zavaděč OS na systémovém disku.Po naběhnutí spusť "diskovou utilitu", vyber disk, záložku "první pomoc" a "obnovit disk". Více tipů zde.Pokud máš zaplacenou Apple Care a nebo je to jen pár týdnů starý MBP, ať se stará technická podpora.
stando Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Chalani tak Vam vsetkym dakujem, ale MBP sa nepodarilo rozchodit...dnes zanesiem do servisu. Este raz dik
stando Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 V 13. 1. 2016 v 2:06, Radek124 napsal: Vypnout, zapnout a při nabíhání držet CMD+R - jde nejspíš o rozdrbaný zavaděč OS na systémovém disku.Po naběhnutí spusť "diskovou utilitu", vyber disk, záložku "první pomoc" a "obnovit disk". Více tipů zde.Pokud máš zaplacenou Apple Care a nebo je to jen pár týdnů starý MBP, ať se stará technická podpora.Radku dostal som sa az sem...co teraz?
Radek124 Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 V diskové utilitě jsou po vybrání disku/svazku hned na první záložce ("Záchrana"?) možnosti jako "Ověřit disk" a "Opravit disk" (dtto oprávnění).Pokud nic nepomůže, můžeš ještě zkusit obnovu ze zálohy v TimeMachine a nebo z image disku (máš-li nějaké) - a jinak reklamace.
Bob Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2016 Jakej mas model? Ja si takhle u MB Pro 2009 myslel ze mi odesel disk, koupil jsem tedy nove ssd a zjistil ze mi odesel kabel. Toho novyho disku ale nelituju, ntb omladl o nekolik let
jovani Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 neskusal nahodou niekto nainstalovat Smart Translator? Vcera bol free, no nejde spustit na MacBooku ...
Koza_c Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Poradite prosim nejakou spolehlivou aplikaci nebo radu jak prenest co nejvice informaci ci dat (kalendare vcetne zapisku, sms zpravy, zapisniky, fotografie+videa, text. editory popsane stranky PDF/WORD atpod.) z telefonu Samsung android na Apple ios?Nasel jsem aplikaci Move to iOS, ale treba existuje jeste spolehlivejsi.Zatim pouzivam Samsung, ale v sobotu mi prijde iPhone a potrebuju vsechny nebo co nejvice dat prenest.Dekuju za rady.
stando Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 V 13. 1. 2016 v 21:23, Bob napsal: Jakej mas model? Ja si takhle u MB Pro 2009 myslel ze mi odesel disk, koupil jsem tedy nove ssd a zjistil ze mi odesel kabel. Toho novyho disku ale nelituju, ntb omladl o nekolik letkupoval som na konci roku 2012...uz som sa dohodol zo servisom. Taktiez hovorili, ze to moze byt HD, ale aj kabel, takze aby som to priniesol... tak skusim.
vsudybyl Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Přemýšlím o koupi nějakého macku.Pracuji nejčastěji s exel,world,powerpoint,autocad,autodesk,outlook.Počítač nosím sebou-kancelář,domů,zákazník.Rád bych si zde nechal poradit.V istyle jsem se díval na Macbook Air 11/256/4
Bushman Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2016 Teda nechci ti do toho kecat, ač sám zarytý applista, tak bych ti na tenhle výběr aplikací doporučil normální notebook s Windows. Jestli čekáš, že zůstaneš u aplikací, jak jsi zvyklý, ale na přitom přejdeš na Mac, to není úplně tak jednoduché. Tím spíš, jestli to máš na práci a ne jen třeba na vyzkoušení a pro zábavu. Sám jako programátor mám smůlu a musím si držet jeden notebook s windows, protože zákazníci prostě chtějí aplikace pro Windows a tak nemám na výběr.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se