Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

U me poputuje 5s do supliku jako zalozni telefon a SE je dokonala nahrada. Jak pisou ostatni , cilovka SE se rekrutuje z rad 4s,5 a 5S - ti co podlehli a maji uz 4.7" a vyse se nebudou vracet.

HW je to nejlepsi co umi apple nabidnout a jak pisou na zahranicnich webech, teoreticky to je nejrychlejsi tel v grafickych operacich diky malemu displeji :-). Coz ale asi stejne nikoho nezajima, protoze i 5S neni zadne orezavatko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro vzlykače nad "furt stejným designem 5SE":

• Toužíte snad po ještě tenčí baterce s ještě menší výdrží?
  • Po trčící čočce zadního foťáku, který by se do tenčího těla jednoduše nevlezl?
  • A po úchvatných gumových předělech na zadní straně?

Sorry, ale už kvůli výše uvedenému jsou pro mě šestky designový průšvih - a je jen dobře že se ovocnáři u 5SE (tj. ne 6SE!) vrátili k poslednímu povedenému modelu. Jen mezi kolegy v práci mám hned dva s nechutně odrbanýma dožívajícíma pětkama se žloutnoucím displejem co velké šestky nechtějí, výprodejní 5S by pro ně byl "houby upgrade" - a tak doslova s vytasenou štrajtoflí čekají až si za týden budou moct objednat 5SE. Sám z 5S upgradovat nebudu - ale kdybych ji utopil/rozbil/ztratil, mám konečně taky jasného kandidáta na náhradu  :cool02:

A absence "Force Touch", coby dotykové analogie "right click"? Tohle mrtvě narozené děcko je IMHO jen důsledek amnézie (a nebo ignorantství?) dnešních vývojářů, opomíjejících že už před 10-15 lety na tabletech, tabletPC a WindowsMobile krabkách k plné spokojenosti fungovalo toto...

nrcs144p2_038285.gif

Odkaz ke komentáři

Ja mam pracovni sestku a soukromou nokii. Nokii chci vymenit, puvodne za 5s. Proto mu SE prijde ted celkem vhod. Pockam si jeste jaka bude sedmicka a pak se rozhodnu, jestli nokii nahradim SE a nebo jestli koupim sedmu a misto nokie poslu stavajici sestku...

Odkaz ke komentáři

A absence "Force Touch", coby dotykové analogie "right click"? Tohle mrtvě narozené děcko je IMHO jen důsledek amnézie (a nebo ignorantství?) dnešních vývojářů, opomíjejících že už před 10-15 lety na tabletech, tabletPC a WindowsMobile krabkách k plné spokojenosti fungovalo toto...

Sice bych asi takhle neveršoval, ale mám 6S a potvrzuju, že Force Touch je hovadina - ani nevím, že to tam je, natož, abych to někdy použil jinak než "jé, vono to fakt něco dělá".

Odkaz ke komentáři

Jedno je uprava svetelneho spektra displeje v noci a to druhy je, ze si muzes zaheslovat poznamky. Ja tam mam treba v poznamkach PIN k tankovaci karte, ktery bych si zahesloval  a podobne. Blbina, urcite na to existuje nejaka appka, ale proste me stve, ze upgrade nefunguje plosne na vsech zarizenich novejsi vyroby.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Jedno je uprava svetelneho spektra displeje v noci a to druhy je, ze si muzes zaheslovat poznamky. Ja tam mam treba v poznamkach PIN k tankovaci karte, ktery bych si zahesloval  a podobne. Blbina, urcite na to existuje nejaka appka, ale proste me stve, ze upgrade nefunguje plosne na vsech zarizenich novejsi vyroby.

vidím že ten telefon využívám asi na 5% :) .... dyž já už si nic nepamatuju a to co se naučím za dva dny nevím 

Odkaz ke komentáři

Mně se to zdá o fous lepší. Na 5S jsem od rána na nějakých 34% v tom žlutým režimu, což obvykle bývám na nule. Je ale pravda, že jsem dnes moc Tapped Out nehrál...

Jinak SE je milé překvapení. Design sice starej, ale za to skvělej. Když jsem viděl ty předpovědi, jak by měla nová SE vypadat, takovej kříženec mezi pětkou a šestkou, nedejbože víc podobný šestce...

Takhle časem z 5S na SE přejdu, hlavně z důvodu místa, páč mám jen 16GB.

Odkaz ke komentáři

JJ baterka hodně horší u iP6 :-(

Jinak tedy pánové IP SE je bomba a hodně uvažuju.

-Je to teď nejvýkonější tel na trhu

-2 GB RAM!

-rozměry špica, hodně jsem si zvykal na šestku.

Každopádně v základu za 12999,- je to telefon výkonější než S7 od Samsungu... no myslím, že konkurenci se moc dobře nespí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...