organic Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Tak už sosám 11.0.1 a uvidíme, co na to baterka. Mě se to jinak zdá celkově svižnější, graficky příjemnější. Akorát nedávám nový Appstore.
Radek124 Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 2Gres: iOS 10.x při prvním nerozpoznání jenom zobrazí výzvu, při druhém i číselník pro kód, při třetím chybném pokusu začne jako varování před problémem i vibrovat (spousta troubů nechá telefon "naučit" jenom pravý ukazováček - a pak zkouší odemykat levačkou) - a pokud dobře počítám, tak po 5 chybách se TouchID deaktivuje (dtto při neúspěšném rozpoznávání ksichtu, což bude asi mnohem větší pruda - Federighi by mohl vyprávět) a telefon se musí aspoň jednou odemknout číselným kódem, stejně jako po restartu.
Gres Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 (upraveno) @Radek124: Diky za vysvetleni, tak to funguje i na iOS11, nevim proc sem mel zafixovano, ze to na 10 delalo hned poprve resp. me nenapadlo to dotahnout az k tretimu pokusu :-) Upraveno 27. září 2017 uživatelem Gres
jrov Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 (upraveno) zatim to nejede, udajne to pridaji v nejake aktualizaci, zarizli to tusim v bete 2 ios 11Diky za info , snad to tam do leta 2018 dodelaji zpatky nez vydaji prvni betu ios 12 ;-) Upraveno 27. září 2017 uživatelem jrov
jrov Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Odesláno 27. září 2017 Tak 11.1 uz to bude mit aktivni, beta to uz ma
monika1910 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Aké máte dojmy z macOS High Sierra?
milan79 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 funguje dokonca aj Office (2011 aj 2016) s ktorým mali byť problémy
nekdo Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 zatim stazeno a az prijedu domu, tak bude cista instalace... i kdyz mozna zkusim jen upgrade - kupoval jsem nedavno a instaloval velmi malo aplikaci
zde Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Dnes jsem se byl podívat v Drážďanech v Apple Store a bylo nás tam asi deset a všechny 8 k dispozici. Bohužel iOS11 laguje stejně jako na mé 7.Co je jiné, že i bez obalu 8 neklouže a drží se velmi dobře, ale jinak mezi 7 a 8 žádný velký rozdíl (na první pohled).V Primarku milion lidí, ale manželka byla ve svém živlu...
nickolas Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 iOS11, za me graficky hnus. Bych si zase nafackal za aktualizaci. Posledni fungujici mobilni system a furt ho kokoti kurvi! Co verze to horsi...
jankoxxx Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 iOS11, za me graficky hnus. Bych si zase nafackal za aktualizaci. Posledni fungujici mobilni system a furt ho kokoti kurvi! Co verze to horsi...suhlasim... telefon ide sviznejsie, ale rozhranie slo opticky dolu...
nickolas Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 Zvte kalkulacky, telefonu a centra akci? - te rolety zespoda bych plakal Nechapu co blbnou. Hlavni designer starne a blbe vidi? Vadi mi to, mrzi me to. Obzvlast kdyz jsem u Applu jen z donuceni, po te co BB zarizlo svuj OS. Ale to ty asi taky
Radek124 Odesláno 28. září 2017 Nahlásit Odesláno 28. září 2017 2nickolas: Pokud tě 11.x už teď štve, využij posledních pár dní během kterých Apple podepisuje pouhých 9 týdnů "starý" iOS 10.3.3 a downgraduj dokud to jde. Jinak ti nezbude než doufat, že sira šéfdesignéra mejdlíček (který przní iOS už od verze 7) nenapadne v příští subverzi ještě něco pitomnějšího...
xcmaniax Odesláno 29. září 2017 Nahlásit Odesláno 29. září 2017 Hnus? Mam ho uz asi tyden a manzelka zatim puvodni 10. Na zacatku stejne prekvapeni a ted kdyz srovnavam tak 11 lepsi. Daleko vyraznejsi hlavni texty a o fous prehlednejsi. Nezvykl jsem si akorat na app store.
Rifik Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Pokud by někdo chtěl, můžu přenechat rezervaci iPhone 8 64Gb space grey v Datartu v Olomouci, dnes k vyzvednutí. Už jsem koupil včera jinde.
Heky Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Já zase můžu přenechat rezervaci Apple Watch 3 (Space Gray, 42mm) v Alze v Holešovicích - je možné vyzvednout už dnes.
nickolas Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 2nickolas: Pokud tě 11.x už teď štve, využij posledních pár dní během kterých Apple podepisuje pouhých 9 týdnů "starý" iOS 10.3.3 a downgraduj dokud to jde. Jinak ti nezbude než doufat, že sira šéfdesignéra mejdlíček (který przní iOS už od verze 7) nenapadne v příští subverzi ještě něco pitomnějšího...Diky. Downgradovano... Sral jsem se s tim cele odpoledne. Skoncilo to obnovenim ze zalohy, ale uz cajk.
Bells Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Já dnes koukal na klasickou 8 a jak se mi líbila na fotkách, tak v reálu snad ještě víc, vypadá přesně tak, jak jsem chtěl, aby vypadala už 6 a každý další. Konečně se to vyplnilo a po letech kompromisů jsem z iphonu zase nadšený. Nejsem z těch, co ho musí mít mezi prvními, takže ještě v klidu počkám na případné problémy (zatím se snad vždy nějaký našel u nových modelů) a pak směle do něj, chci ho. Jinak k iOS11, nejdřív jsem byl dost skeptický, ale už jsem si asi zvyknul a vlastně mi tam nic nijak extra nevadí, všelijaké blbůstky, které tam jsou nepoužívám, takže je mi to jedno a jinak v pohodě. Vadí mi asi akorát obří nápisy, ale co už, ty mi žíly netrhají Na mém 6S běží bez problémů a svižně, takže vše v pořádku.
nickolas Odesláno 30. září 2017 Nahlásit Odesláno 30. září 2017 Mi prave vadily ty obri napisy, grafika kalkulacky a telefonu, a nejvic to "centrum akci" nebo jak se tomu nadava...vypnes wifi/nevypnes wifi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se