Tichus Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Já mám s hliníkovýma (dost možná jen psychický) problém, a to jednak v tom, že jsem docela hodně četl, že je to takové bláto, které se hned poškrábe a udělají se v něm vrypy, ale hlavně mám hliník zafixovaný jako jedovatý, takže se mi ho nechce moc nosit na kůži, tím spíš na sport, kde by mohl potem dostat docela zabrat. A pokud by jakože měl mít nějakou povrchovou úpravu, tak právě ty vrypy a škrábance ji naruší...
bubo.cz Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Zajímavý aspekt ... to mně úplně nenapadlo. Ale asi se toho nebojím ... kůže je v kontaktu prakticky jen s dýnkem vyrobeným z kompozitního materiálu. Předpokládám, že dolní hliníková část snad tak moc odřená nebude, takže nějaký průnik hliníku do těla myslím nehrozí. Co se odolnosti hliníkové verze týká, viděl jsem to obdobně. Určitě se to nedá srovnávat s ocelí, ale jak jsem psal, guru Radek se vyjádřil, že to něco vydrží a to je pro mně víc než, s prominutím, internetové žvásty. Každopádně to ve mně znovu začíná hlodat, protože mně prostě ta ocelová verze přitahuje jako magnet ... tím víc, že ji každý den vidím na drahé polovičce
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 (upraveno) Zajímavý aspekt ... to mně úplně nenapadlo. Ale asi se toho nebojím ... kůže je v kontaktu prakticky jen s dýnkem vyrobeným z kompozitního materiálu. Předpokládám, že dolní hliníková část snad tak moc odřená nebude, takže nějaký průnik hliníku do těla myslím nehrozí. Co se odolnosti hliníkové verze týká, viděl jsem to obdobně. Určitě se to nedá srovnávat s ocelí, ale jak jsem psal, guru Radek se vyjádřil, že to něco vydrží a to je pro mně víc než, s prominutím, internetové žvásty. Každopádně to ve mně znovu začíná hlodat, protože mně prostě ta ocelová verze přitahuje jako magnet ... tím víc, že ji každý den vidím na drahé polovičce Ale Radek jedním dechem dodal, že se mu stýská po lehkosti hliníkové verze, která je příjemnější. Mě by hliník ani tak nevadil, minerální sklicko už mi trochu vadí, ale s2 už jsou jen 38, ale za to s tahem,ocelové se safírem se dají sehnat do 15k, ale zase na druhou stranu dávat 15kkč za 2 sérii mi zase vadí.Takže racionálně přemýšlím o Al s3 a tah koupím na AliExpress, když už. Ještě zajdu mrknout na ty velikosti, která bude vyhovovat, pak budu chytřejší Upraveno 12. března 2018 uživatelem moco
bubo.cz Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Hmotnost ocelové verze je pro mne v pořádku, ale těch 15 za S2 se mi jeví jako nesmysl... Takže logické vyústění je hliníková S3ka. Sent from my iPhone using Tapatalk
zde Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Určitě AW3, mají nejlepší podporu co se týká kardia a hliník je úplně v pohodě.
bubo.cz Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 No jasně, že trojky už je mám na ruce Později napíšu pár postřehů, pokud by to tedy někoho zajímalo... Sent from my iPhone using Tapatalk
moco Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 No jasně, že trojky už je mám na ruce Později napíšu pár postřehů, pokud by to tedy někoho zajímalo... Sent from my iPhone using TapatalkZkoušel jsi i 38 na ruku?
bubo.cz Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Nezkoušel, ale jsem si víceméně jistý, že budou malé. I manželka v pohodě používá 42ky. Navíc oba začínáme hůře vidět na blízko, takže jsem o nich vůbec neuvažoval. Ale pokud bys měl zájem můžu Ti dát tip. Včera jsem držel v ruce ve fólii zabalené AW3 Nike+, které jsem měl domluvené, ale nějak jsme se s prodejcem špatně dohodli ohledně velikosti. Já chtěl 42 on měl 38 ... Cena byla příznivá. Když tak SZ. Jinak ke košili určitě kožený řemen Sent from my iPhone using Tapatalk
Koza_c Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Na doporučení místních borců jsem zakoupil JBL Flip a opravdu je to velký rozdíl od Betas.Doporucuju vsem kdo využívá Bluetooth repro a navíc je vodotesny.Koupil jsem na zkoušku Bluetooth Reproduktor Betas Pill+ a přemýšlím nad vracenim.Nemá z místních členů nějakou info jak pouzit k přehrávání Repro. i třeba z USB, paměť karty?Jak vložím do USB na Repro. flash disc nebo flash disc microSD, tak bez reakce.Přijde mi, ze umí jen dobíjet telefon a přehrávat zvuk ani sluchátka nejdou k Repro. připojit.Díky za info.
Radek124 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 (upraveno) 2bubo, tichus: já měl vloni z toho hliníku taky strach, hodinky se snažím zbytečně nedojebat - ale kolega clockyclock snad může potvrdit že žádná fatální designová újma na skle ani pouzdře se ani po roce hrabání ve strojíc a rozvaděčích nekonala (bral jsem je výhradně jako "pracovní", tam kde by klasika trpěla magnetama). Na druhou stranu jsem viděl "stainless steel" S0 dojebané od "mušliček a korálků" až hanba. Černé ocelové mají povrch navíc chráněný DLC - který je samozřejmě neochrání před přistáním z motorky na asfalt ani před přihřátou bižutérií, ale při běžném provozu to (na rozdíl od levnějších PVD, brynýrů a jiného "czárnego gówna") celkem pomáhá, teda pokud můžu soudit dle stavu DLC na Skeletoolu CX. Pouštět je fakt nemám důvod - no schválně, co už bych si místo nich měl pořídit za hračku, když vy sami s tím máte takové dilema? Snad ne zpátky od Clockyho svoje "putovní" 42mm space-gray S2 za 5, jeté nerezové S2 za desítku a nebo "nové" S3 za 8-9? Dost na tom že mi dnes na stole přistály nové bohovsky lehounké titanové GS a manželka mě (zatím) nezabila... 2Koza_c: Měls to dočíst do konce a vzít Xtreme... a tu voděodolnost radši zbytečně netestuj Upraveno 12. března 2018 uživatelem Radek124
exBURN Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Ach jo, mě se ty hodinky tak nelíbí, ale na kolo asi nejlepší možnost no :-( Tam automaty odrovnám.
Radek124 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 (upraveno) No zrovna na kolo AW moc dobré nejsou - při držení řídítek a sledování cesty se dost blbě dělají "rise to wake" gesta Na rozdíl od pozitivního reflexního LCD (á la "primitivní" Suunto) je trvale zapnutý displej pro baterku rychlá smrt, není (a kvůli magnetům ani nemůže být) v tom být kompas pro hrubou orientaci na křižovatce - a nakřáplé jsou na vyhození, protože oprava displeje vyjde na cenu nových... Upraveno 12. března 2018 uživatelem Radek124
bubo.cz Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 2bubo, tichus: já měl vloni z toho hliníku taky strach, hodinky se snažím zbytečně nedojebat - ale kolega clockyclock snad může potvrdit že žádná fatální designová újma na skle ani pouzdře se ani po roce hrabání ve strojíc a rozvaděčích nekonala (bral jsem je výhradně jako "pracovní", tam kde by klasika trpěla magnetama). Na druhou stranu jsem viděl "stainless steel" S0 dojebané od "mušliček a korálků" až hanba. Černé ocelové mají povrch navíc chráněný DLC - který je samozřejmě neochrání před přistáním z motorky na asfalt ani před přihřátou bižutérií, ale při běžném provozu to (na rozdíl od levnějších PVD, brynýrů a jiného "czárnego gówna") celkem pomáhá, teda pokud můžu soudit dle stavu DLC na Skeletoolu CX. Pouštět je fakt nemám důvod - no schválně, co už bych si místo nich měl pořídit za hračku, když vy sami s tím máte takové dilema? Snad ne zpátky od Clockyho svoje "putovní" 42mm space-gray S2 za 5, jeté nerezové S2 za desítku a nebo "nové" S3 za 8-9? Radku díky za info o odolnosti černé ocelové verze. To jsem nevěděl a zní to dobře, možná se bude v budoucnu hodit. Řekl bych, že se nám tady totiž rozmohl takový nešvar a dobře známý virus Chronobundus postupem času chytře zmutoval do varianty SmartChronobundus To pouštění steel AW3 nebylo samozřejmě myšleno vážně (i když jeden nikdy neví . Máš pochopitelně prakticky ty top AW, takže kromě keramiky a zlata, už není moc kam postupovat. Já jen skromně reagoval na Tvůj stesk po hliníku. Co se týká mého soužití se včera pořízenýma hliníkovýma AW S3, tak zatím převládá naprosté nadšení co se funkčnosti týká. Hlavně žádné lágování! Např. takové zvyšování či snižování hlasitosti AirPods je naprosto plynule, stejně tak přeskočení na další/předchozí skladbu. Vůbec celkové reakce hodinek na jakýkoliv pokyn jsou bleskové, tak nějak jsem si to představoval. A byl to také hlavní důvod pro mou volbu S3. AW3 jsou o zanedbatelného čtvrt milimetru vyšší než předchozí verze, ale pocitově si to buď již nepamatuji, i když jsem se s S0 rozloučil teprve před 2 týdny, nebo je to vážně znát. Faktem ale zkrátka je, že pod manžetu košile už nevklouznou tak hladce ... Ion-X sklíčko je na dotyk tak nějak příjemnější, jeho zahnutí je dokonale hladké a plně černé i v ohybu, to u safíru úplně nebylo. Ale přiznávám, že toto jsou poněkud subjektivní vjemy. Zatím jsem s hodinkami ještě neběhal, ale dnes nemá pršet, tak se to třeba podaří. GPSku jsem za necelých 24 hodin co je mám taky neprověřil, stejně tak by bylo předčasné vyjadřovat se k výdrži baterky. Každopádně dosud silně pozitivní dojmy. Horší to je s mým osobním sžitím se s hliníkem ... Ten zkrátka nepůsobí tak hodnotně jako ocel, a to je problém. Přeci jen chceme mít aspoň pocit (jestli se o tom v této kategorii vůbec dá mluvit), že máme na ruce něco hodnotného. A tím aluminium zkrátka není a nemůžu si pomoct, ale oproti oceli je to pocitově hodně velký rozdíl. Hliníková korunka na mě působí jako dětská hračka Díky nadšení z funkčnosti, bleskovým reakcím, pohodlí při ovládání iPhonu apod. ještě dám humpolákům šanci, ale sám zatím nevím jak to dopadne ... Tolik mé dosavadní dojmy, děkuji všem co se tím prokousali a třeba to někomu rozšíří jablečné obzory
moco Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Radku díky za info o odolnosti černé ocelové verze. To jsem nevěděl a zní to dobře, možná se bude v budoucnu hodit. Řekl bych, že se nám tady totiž rozmohl takový nešvar a dobře známý virus Chronobundus postupem času chytře zmutoval do varianty SmartChronobundus To pouštění steel AW3 nebylo samozřejmě myšleno vážně (i když jeden nikdy neví . Máš pochopitelně prakticky ty top AW, takže kromě keramiky a zlata, už není moc kam postupovat. Já jen skromně reagoval na Tvůj stesk po hliníku. Co se týká mého soužití se včera pořízenýma hliníkovýma AW S3, tak zatím převládá naprosté nadšení co se funkčnosti týká. Hlavně žádné lágování! Např. takové zvyšování či snižování hlasitosti AirPods je naprosto plynule, stejně tak přeskočení na další/předchozí skladbu. Vůbec celkové reakce hodinek na jakýkoliv pokyn jsou bleskové, tak nějak jsem si to představoval. A byl to také hlavní důvod pro mou volbu S3. AW3 jsou o zanedbatelného čtvrt milimetru vyšší než předchozí verze, ale pocitově si to buď již nepamatuji, i když jsem se s S0 rozloučil teprve před 2 týdny, nebo je to vážně znát. Faktem ale zkrátka je, že pod manžetu košile už nevklouznou tak hladce ... Ion-X sklíčko je na dotyk tak nějak příjemnější, jeho zahnutí je dokonale hladké a plně černé i v ohybu, to u safíru úplně nebylo. Ale přiznávám, že toto jsou poněkud subjektivní vjemy. Zatím jsem s hodinkami ještě neběhal, ale dnes nemá pršet, tak se to třeba podaří. GPSku jsem za necelých 24 hodin co je mám taky neprověřil, stejně tak by bylo předčasné vyjadřovat se k výdrži baterky. Každopádně dosud silně pozitivní dojmy. Horší to je s mým osobním sžitím se s hliníkem ... Ten zkrátka nepůsobí tak hodnotně jako ocel, a to je problém. Přeci jen chceme mít aspoň pocit (jestli se o tom v této kategorii vůbec dá mluvit), že máme na ruce něco hodnotného. A tím aluminium zkrátka není a nemůžu si pomoct, ale oproti oceli je to pocitově hodně velký rozdíl. Hliníková korunka na mě působí jako dětská hračka Díky nadšení z funkčnosti, bleskovým reakcím, pohodlí při ovládání iPhonu apod. ještě dám humpolákům šanci, ale sám zatím nevím jak to dopadne ... Tolik mé dosavadní dojmy, děkuji všem co se tím prokousali a třeba to někomu rozšíří jablečné obzory Díky za první dojmy a postřehy. Ten pocit z hliníku by mohl byt lepší u černé verze
bubo.cz Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Ano černý hliník by mohl působit líp. Kdybych měl volbu asi bych si jej vybral, ale kupoval jsem z druhé ruky. Tedy jestli se tak dá mluvit o hodinkách, které někdo v pátek koupil a v pondělí prodal Nicméně mám i stříbrný iPhone, tak mi to aspoň ladí
exBURN Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 No zrovna na kolo AW moc dobré nejsou - při držení řídítek a sledování cesty se dost blbě dělají "rise to wake" gesta Na rozdíl od pozitivního reflexního LCD (á la "primitivní" Suunto) je trvale zapnutý displej pro baterku rychlá smrt, není (a kvůli magnetům ani nemůže být) v tom být kompas pro hrubou orientaci na křižovatce - a nakřáplé jsou na vyhození, protože oprava displeje vyjde na cenu nových...Tak jsem aspoň zase ušetřil Dík.
zde Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Na kolo opravdu nejsou. Po 70-80km baterka off. Teď mám Garmin Fenix a to je jiné kafe.
Moty Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 stačí mít v batohu iPhone, tím pádem ti nepojede GPS hodinek, ale telefonu
moco Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 (upraveno) Tak jsem dnes koupil AW S3 42mm a spokojenost, zpracování applovské (není co vytknout) a pocit z vesmírně černého hliníku je dobrý, vypadá hodnotně. K nákupu jsem dostal epesní nabíjecí držák na noční stolek.Sterilní gumu vymenim za mesh a dokoupím hnědou kožku Upraveno 14. března 2018 uživatelem moco
nekdo Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 mohu se zeptat, co za funkce na tech hodinkach vyuzivate ? ja jen jestli to ma vyznam do nich jit, nebo ne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se