moco Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Zapni Bluetooth Upraveno 4. září 2019 uživatelem moco
hreba Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Ten druhy telefon musí být odemklý. Jinak ho neuvidíš. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
blam Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Vyzkouseno a porad nic. Nenabidne to kontakty jen ten text s ikonou.
Rodeo65 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Co máš nastavene v Nastavení / Obecné / Airdrop? Obráceně je něco poslat? Sent from my iPhone using Tapatalk
blam Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Pouze kontakty mam nastavene. Zkousel jsem i zobrazit vsem a nic. Nejde poslat nic ani z druheho zarizeni. Mame SE, 7 a iPad mini 3.
Rodeo65 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Pouze kontakty mam nastavene. Zkousel jsem i zobrazit vsem a nic. Nejde poslat nic ani z druheho zarizeni. Mame SE, 7 a iPad mini 3.Jde Ti k tomu připojit cokoliv pis BT? JINAK ZKOUŠEL JSI IT ŘEŠENÍ? Vypnout a zapnout? Sent from my iPhone using Tapatalk
quest987 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 za mě je airdrop nejmene spolehlivá "sluzba od applu", přijde mi, že si žije vlastním životem. Funguje podle nálady a počasí. A je jedno jestli z macbook pro, ipadu pro, ipadu mini 4, ihonu 7plus , iphonu XS napříč všemi zařízeními.
Qwuiddo Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Kua mám Xko a baterka už ko přemýšlím jestli mám čekat na ty nové 11, zatím vizuálně hnus jaxvina... Nebo si koupím XS max. Velikost mně nevadí, baterka bude lepší a můžu ho mít za 21t. Už jsem měl myšlenky vyzkoušet zase droida, ale přešlo mě to xs max za 21 kde prosim?
Masák80 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 za mě je airdrop nejmene spolehlivá "sluzba od applu", přijde mi, že si žije vlastním životem. Funguje podle nálady a počasí. A je jedno jestli z macbook pro, ipadu pro, ipadu mini 4, ihonu 7plus , iphonu XS napříč všemi zařízeními.Pod to bych se podepsal, zatim jsem jeho život taky nevychytal. Prostě někdy chce a někdy nee.
hreba Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Odesláno 4. září 2019 Já mám teda úplně opačnou zkušenost. Bez rozdílu telefonu. Jenom se staršíma to prostě jelo pomaleji. Ale pokud byl povolenej a byl odemklej telefon příjemce, fungovalo to vždycky. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
AdaMoss Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Pouze kontakty mam nastavene. Zkousel jsem i zobrazit vsem a nic. Nejde poslat nic ani z druheho zarizeni. Mame SE, 7 a iPad mini 3. Někde jsem četl, že ten telefon, na který to chceš poslat musí být odemčený a otevřít obrazovku: nastavení -> Bluetooth - tím se zviditelní pro ostatní. Upraveno 5. září 2019 uživatelem AdaMoss
blam Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Někde jsem četl, že ten telefon, na který to chceš poslat musí být odemčený a otevřít obrazovku: nastavení -> Bluetooth - tím se zviditelní pro ostatní.Ano bylo to tim. Ja pocital, ze to bude fungovat lepe, nez pri kazdem odeslani jit na druhem zarizeni do nastaveni bluetooth. Diky vsem.
AdaMoss Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Když daný telefon přidáš do seznamu důvěryhodných zařízení, bude se tam ukazovat bez nutnosti toho kroku předtím. Myslím, že ani není třeba aby ten telefon byl odemknutý.
exBURN Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Tak měsíc a půl nový Mac pro 13 2019. Po 3 týdnech vlasová prasklina v skleněném krytu pod displayem - samozřejmě neuznáno (nejsem si vědom jak bych to udělal)A teď přestává fungovat šipka nahoru, takže nová generace klávesnice je asi ještě lepší než ta stará... Jabko mě začíná srát.
quest987 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Tak měsíc a půl nový Mac pro 13 2019. Po 3 týdnech vlasová prasklina v skleněném krytu pod displayem - samozřejmě neuznáno (nejsem si vědom jak bych to udělal)A teď přestává fungovat šipka nahoru, takže nová generace klávesnice je asi ještě lepší než ta stará... Jabko mě začíná srát.Zkusil bych přímo Apple store a jejich servis. Kdysi Honza Březina řešil, že se mu prohnul iPad Pro 12,9 . V českém autorizáku mu to neuznali, ale pak jel přímo do Apple storu do Vídně, kde po nějaké komunikaci mu zařízení vyměnili.
moco Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Ty iPady i iPhony se prohýbaly hlavně pod prdelema uživatelů (iphone teda navíc ještě v kapsách, protože lidi nějak nemohli uvěřit, že 6? displej se nevleze do riflí)
exBURN Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 (upraveno) Hej fakt chces dát pade za pc a jezdit s tím pak do Vídně.... Já si myslím že tu klávesnici zvládnu utavit 3x za 2 roky :-). -je na to quallity program quest987 - viděl jsem, ale taky se cukali, navíc jako youtuber měl celkem lepší vyjednávací pozici. Upraveno 5. září 2019 uživatelem exBURN
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se