Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co máš nastavene v Nastavení / Obecné / Airdrop? Obráceně je něco poslat?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Pouze kontakty mam nastavene. Zkousel jsem i zobrazit vsem a nic. Nejde poslat nic ani z druheho zarizeni. Mame SE, 7 a iPad mini 3.

Odesláno

Pouze kontakty mam nastavene. Zkousel jsem i zobrazit vsem a nic. Nejde poslat nic ani z druheho zarizeni. Mame SE, 7 a iPad mini 3.

Jde Ti k tomu připojit cokoliv pis BT?

JINAK ZKOUŠEL JSI IT ŘEŠENÍ? Vypnout a zapnout?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

za mě je airdrop nejmene spolehlivá "sluzba od applu", přijde mi, že si žije vlastním životem. Funguje podle nálady a počasí. 

A je jedno jestli z macbook pro, ipadu pro, ipadu mini 4, ihonu 7plus , iphonu XS napříč všemi zařízeními. 

Odesláno

Kua mám Xko a baterka už ko :( přemýšlím jestli mám čekat na ty nové 11, zatím vizuálně hnus jaxvina... Nebo si koupím XS max. Velikost mně nevadí, baterka bude lepší a můžu ho mít za 21t. Už jsem měl myšlenky vyzkoušet zase droida, ale přešlo mě to :D

xs max za 21 kde prosim?
Odesláno

za mě je airdrop nejmene spolehlivá "sluzba od applu", přijde mi, že si žije vlastním životem. Funguje podle nálady a počasí.

A je jedno jestli z macbook pro, ipadu pro, ipadu mini 4, ihonu 7plus , iphonu XS napříč všemi zařízeními.

Pod to bych se podepsal, zatim jsem jeho život taky nevychytal. Prostě někdy chce a někdy nee.
Odesláno

Já mám teda úplně opačnou zkušenost. Bez rozdílu telefonu. Jenom se staršíma to prostě jelo pomaleji. Ale pokud byl povolenej a byl odemklej telefon příjemce, fungovalo to vždycky.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Odesláno (upraveno)

Někde jsem četl, že ten telefon, na který to chceš poslat musí být odemčený a otevřít obrazovku: nastavení -> Bluetooth - tím se zviditelní pro ostatní.

Upraveno uživatelem AdaMoss
Odesláno

Někde jsem četl, že ten telefon, na který to chceš poslat musí být odemčený a otevřít obrazovku: nastavení -> Bluetooth - tím se zviditelní pro ostatní.

Ano bylo to tim. Ja pocital, ze to bude fungovat lepe, nez pri kazdem odeslani jit na druhem zarizeni do nastaveni bluetooth.

Diky vsem.

Odesláno

Když daný telefon přidáš do seznamu důvěryhodných zařízení, bude se tam ukazovat bez nutnosti toho kroku předtím. Myslím, že ani není třeba aby ten telefon byl odemknutý.

Odesláno

Tak měsíc a půl nový Mac pro 13 2019. 

Po 3 týdnech vlasová prasklina v skleněném krytu pod displayem - samozřejmě neuznáno (nejsem si vědom jak bych to udělal)

A teď přestává fungovat šipka nahoru, takže nová generace klávesnice je asi ještě lepší než ta stará...

Jabko mě začíná srát.

Odesláno

Tak měsíc a půl nový Mac pro 13 2019. 

Po 3 týdnech vlasová prasklina v skleněném krytu pod displayem - samozřejmě neuznáno (nejsem si vědom jak bych to udělal)

A teď přestává fungovat šipka nahoru, takže nová generace klávesnice je asi ještě lepší než ta stará...

Jabko mě začíná srát.

Zkusil bych přímo Apple store a jejich servis. Kdysi Honza Březina řešil, že se mu prohnul iPad Pro 12,9 . V českém autorizáku mu to neuznali, ale pak jel přímo do Apple storu do Vídně, kde po nějaké komunikaci mu zařízení vyměnili. 

Odesláno

Ty iPady i iPhony se prohýbaly hlavně pod prdelema uživatelů :) (iphone teda navíc ještě v kapsách, protože lidi nějak nemohli uvěřit, že 6? displej se nevleze do riflí)

Odesláno (upraveno)

Hej fakt chces dát pade za pc a jezdit s tím pak do Vídně.... Já si myslím že tu klávesnici zvládnu utavit 3x za 2 roky :-). -je na to quallity program

quest987 - viděl jsem, ale taky se cukali, navíc jako youtuber měl celkem lepší vyjednávací pozici.

Upraveno uživatelem exBURN

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...