(Miloš) Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 15 minutami, stosi napsal: Dost záleží na tom, kolik a jak píšeš (+ na co jsi zvyklý). Myslím si, že to může vyřešit snadno - jiná klávesnice s úpravou podle vlastních potřeb. Bingo, to je ono. Swiftkey už jsem měl, ale tohle nastavení jsem nenašel, zkusím to. Děkuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna To, ze se neco dela jinak hned neznamena, ze to je spatne. Zacinas s novym systemem, tak je proste potreba se naucit jak se ktere veci delaji. Kdyz jsem s Applem zacinal, taky jsem spoustu veci nevedel a musel zjistit jak se co dela. Po nejake dobe to je uz intuitivni. Ja prechazel z Nokie zvykly na kontextova menu, ktere v Aplu v podstate neexistuji. To stejne kdyz prechazis z Win na Mac nebo na Linux, musis zjistit co se jak kde dela. Prekvapuje me, ze te to prekvapuje. Jina klavesnice super, jen se potom nediv, pokud nektere aplikace na ni nebudou optimalizovane a budou ti zakryvat nejakou podstatnou cast displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Jak jsem psal, jsem v tomhle prostě postižák a jak říká mistr Pohlreich: Nejhorší na tý změně je, že je to potom jiný. Nepřekvapuje mě to, jen nepředstavitelně sere, že si mám zvykat na horší uživatelskej komfort a s mým způsobem užívání nedostanu nic navíc, jen si mám zvykat, že úplně triviální věci nejdou. Stejně to dopadne tak, že nakonec řeknu lásko nezlob se, ale prodej to, kup si za to boty a další botník, protože z toho bude mít radost aspoň ona. Už tady nebudu plevelit, ať Jobs shoří v pekle 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 5 hodinami, stosi napsal: Dost záleží na tom, kolik a jak píšeš (+ na co jsi zvyklý). Myslím si, že to může vyřešit snadno - jiná klávesnice s úpravou podle vlastních potřeb. Prosím Tě, jak se ta klávesnice jmenuje? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Právě teď, rmx napsal: Prosím Tě, jak se ta klávesnice jmenuje? Diky https://www.microsoft.com/en-us/swiftkey?oneroute=true#iphone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Dik, nainstalovano. Ale nejak nevim jak pridat ten numericky radek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 4 hodinami, (Miloš) napsal: Jak jsem psal, jsem v tomhle prostě postižák a jak říká mistr Pohlreich: Nejhorší na tý změně je, že je to potom jiný. Nepřekvapuje mě to, jen nepředstavitelně sere, že si mám zvykat na horší uživatelskej komfort a s mým způsobem užívání nedostanu nic navíc, jen si mám zvykat, že úplně triviální věci nejdou. Stejně to dopadne tak, že nakonec řeknu lásko nezlob se, ale prodej to, kup si za to boty a další botník, protože z toho bude mít radost aspoň ona. Už tady nebudu plevelit, ať Jobs shoří v pekle Já tě naprosto chápu.U nás po jabku zatoužila žena, protože holky v práci, takže když se jí odporoučel starý telefon, nebylo co řešit a vlastně jsem si i říkal, že si ho aspoň mohu vyzkoušet a popřípadě i pořídit, jelikož před mnoha a mnoha lety jsem vlastnil první iphon prodávaný u náš 3GS tuším a to byla tehdy bomba, až na to hrozné přehřívání.Chtěl jsem jít na jistotu, tak jsem vyrazil do toho jejich jobschrámu kde mi po 20minutovém procesu ve frontě a předvedení iphonu 15 bylo oznámeno, že na IČO maj zárukuku jen rok.Takže po nějakých kecech o nějaké lepší reklamaci, výsměch otočka a směr datart, kde jsem tehdy ještě cosi ušetřil a záruka 2 roky. Nicméně telefon jsem doma zkusil několikrát a opravdu to se kurva nedá, kde to má tlačítko zpět na displeji???Proč nemohu zavřít všechny aplikace naráz, když už se mi náhodou povede gesto, kterým zobrazuji otevřené aplikace a proč to nemá aspoň nějakej zum, když můj samsung má 100x.Asi jsem už starej ale to tlačítko zpět je asi nejhorší, to se nedá a přitom já tak chtěl No a poslední zkušenost, když jsem drahé slíbil hodinky..To bylo nedávno, žena vybrala na stránkách svatyně model hodinek, barvu, ať to volá a to vše na kovovém tahu.Tuhle kombinaci si uložila a následovala společná náštěva jobschrámu.Paní prodavačce jsme ukázali co jsme si na jejich stránkach vybrali, ta nám řekla ze tahle kombinace je možná jen přes internet na stránkách a že to vlastně nejsou ani jejich stránky ale apple stránky a já na ní hledím a říkám že to jako nechápu, že teda kupuji jen samsung telefony, ale většinou co jde objednat na strankách, jde i koupit na prodejně nebo aspoň objednat na prodejnu, protože když je samsung prodejna, není to něco jiného jak samsung stránky atd..Hned jsem si vzpoměl, na dobu prvních iphonů a že se vlastně moc nezměnilo a ten pocit že ty zákazníku máš tu čest užívat náš produkt a ty zákazníku ber co je a jak je a buď za to rád.No ale zpět na zem, žena v ten okamžik byla smutná a já ji chtěl udělat radost, tak jsme s paní prodavačkou vybrali kombinaci, která se mohla prodávat na prodejně a byla i skladem a dokonce se i líbila ženě, což bylo úplně super, šli na pokladnu, kde říkam že beru na firmu a tam mi to došlo.Záruka rok pičóó, tak se na to ptám no a kurva fakt zas(já se omlouvám ale byl jsem fakt nasranej)!Říkám to není normálni, všude skoro dávaj dva..Prej vůbec, nějaký keci že to tak už není nikde a bla bla.Nasral jsem se, říkam ze jdu naproti do datártu, tak prej tam to bude to samé..Tak jsem šel, po cestě se dohádal s mojou,že prej mám všude problém a že ostuda zas atd.. no a skoro naproti v datartu cena teda stejná ale záruka 2 roky, i na ičo,na stejnej produkt.Moja nakonec spokojená a mě už zase pěkně dlouho nenapadne ani pomyslet, že bych zkusil místo Samsungu, tenhle kult hovna.Omlouvám se všem milovníkům značky, vím že mají asi dobré produkty, ale je to pro mě jenom věc, úplně stejně jak ten korejskej krám, kterej má aspoň výhodu, plnohodnotného zastoupení a podpory pro českého zákazníka.Takže to prosím neberte jako útok na Vás jablíčkáře, jen jsem chtěl vystihnout mé pochopení s kolegovým nepochopením téhle značky a osobní zkušenost Upraveno 9. ledna uživatelem miliusportos 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna před 36 minutami, rmx napsal: Dik, nainstalovano. Ale nejak nevim jak pridat ten numericky radek Vyřešeno, je to v nastaveni appky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Android x iOS - věčné téma, každému se hodí něco jiného. Já používám Android a Samsung, nicméně jsem hledal náhradu notebooku pro jednání a pod, abych notebook zbytečně netahal. Takže tablet, stačí jen malý - a zde android nic nemá. Vybral jsem si iPad Mini a z USA dokoupil miniaturní klávesničku zabudovanou v krytu. Super řešení, mám víc jak rok a zcela spokojen. Když jsem ale začínal, tak jsem také zjistil, že aplikace a jejich možnosti nastavení jsou velmi, ale velmi omezené. Nakonec z jabka používám spíš jen super HW, jinak aplikace kalendář Google, Keep a OneNote na poznámky, Outlook na poštu a tak dál. Díky Disk (zkoušel jsem OneDrive a Droppox a oboje mršilo data, jen ten Disk to zvládl) od Google se mi vše synchronizuje na telefon Samsung a notebook, takže se dá říci, že používám Android na HW od Apple. A závěr pro mě - android se dá suprově nastavovat, přizpůsobit mým potřebám. iOS bohužel v tomto zatím zaostává, ale kdo nemá čas nebo potřebu něco nastavovat, tak věřím, že mu to stačí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna (upraveno) před 29 minutami, P_P napsal: Android x iOS - věčné téma, každému se hodí něco jiného. Já používám Android a Samsung, nicméně jsem hledal náhradu notebooku pro jednání a pod, abych notebook zbytečně netahal. Takže tablet, stačí jen malý - a zde android nic nemá. Vybral jsem si iPad Mini a z USA dokoupil miniaturní klávesničku zabudovanou v krytu. Super řešení, mám víc jak rok a zcela spokojen. Když jsem ale začínal, tak jsem také zjistil, že aplikace a jejich možnosti nastavení jsou velmi, ale velmi omezené. Nakonec z jabka používám spíš jen super HW, jinak aplikace kalendář Google, Keep a OneNote na poznámky, Outlook na poštu a tak dál. Díky Disk (zkoušel jsem OneDrive a Droppox a oboje mršilo data, jen ten Disk to zvládl) od Google se mi vše synchronizuje na telefon Samsung a notebook, takže se dá říci, že používám Android na HW od Apple. A závěr pro mě - android se dá suprově nastavovat, přizpůsobit mým potřebám. iOS bohužel v tomto zatím zaostává, ale kdo nemá čas nebo potřebu něco nastavovat, tak věřím, že mu to stačí. Tak to jsem opoměl, pravda, ipad a klávesnice...Mám tablet Samsung S8 Tab plus i s klávesnicí samsung,která by mimo jiné byla dokonalá, kdyby byla aspoň v češtině, když už stojí nesmysl.V tom jsou klávesnice k ipodům lepší, ta u samsungu nepoužitelná. Upraveno 9. ledna uživatelem miliusportos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna No jistě, jsou to úplně zbytečné žabomyší války a ty diskuze jsou většinou o nepochopení potřeb druhých. Většinu běžných uživatelů odbaví lépe a bezstarostněji (v podstatě je to blbuvzdorné) Apple a celý jejich ekosystém. Bohužel se na mě obrací celá má široká rodina, když řeší telefon/tablet/PC, a už roky po nich házím jen jablečné věci . Je fakt nezajímají kodeky, skutečné rychlonabíjení, sideloading a x jiných věcí, chcou v klidu proplout dnem, občas udělat pěknou fotku a to je prostě vše. Já to chápu, taky už je mi pár let jedno, jestli se z bodu A do bodu B dopravím pomocí 1.0 TSi nebo 3.0... chci pohodlné sedačky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Mě uživatelé Apple nechápou, mám vše od Apple, včetně tabletů, klávesnic myší a to několikrát, jediné co nemám je iPhone 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Tvl ještě jsem nečet tolika textu o utrpení z něčeho co vlastně nechci Sedí, nesedí, chci se naučit, nechci se naučit… Používejme co nám sedí a budem všichni spoko, ne? Ať už je to co je to. 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 7 hodinami, nickolas napsal: Tvl ještě jsem nečet tolika textu o utrpení z něčeho co vlastně nechci Sedí, nesedí, chci se naučit, nechci se naučit… Používejme co nám sedí a budem všichni spoko, ne? Ať už je to co je to. Presne. Jinak mi to pripomnelo nektery prispvevky ohledne Rolex na titulce ve statusech. Taky nechapu vydej tolika energie na neco, co nechci/mi nevyhovuje/mi je nesympaticky … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 9 hodinami, Josef01 napsal: Mě uživatelé Apple nechápou, mám vše od Apple, včetně tabletů, klávesnic myší a to několikrát, jediné co nemám je iPhone To je akurat to, co si na ekosysteme od Applu najviac cenim - synchronizacia medzi jednotlivymi zariadeniami. Zacnem na Macbooku a mozem si to pozriet na telefone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 9 hodinami, Josef01 napsal: Mě uživatelé Apple nechápou, mám vše od Apple, včetně tabletů, klávesnic myší a to několikrát, jediné co nemám je iPhone Tak to te obdivuju . Jako s tim telefonem. Ja mam smartfouny nepretrzite … no letos 20 let, z toho Android asi rok a byl jsem z toho dost smutnej. Ale jak se pise vyse, kazdemu co je jest a vyhovuje mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Ked musim chytit do ruky sluzobny SE (?), tak mi vzdy vyskoci vyrazka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Mam to iste zo sluzobnym Samsungom ABCD 50 ci co to je za cudo Kolko ludi, tolko chuti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna před 8 hodinami, miguel napsal: To je akurat to, co si na ekosysteme od Applu najviac cenim - synchronizacia medzi jednotlivymi zariadeniami. Zacnem na Macbooku a mozem si to pozriet na telefone. Bohužel iPhone mi nenabízí to co Android, mimo jiné i Folded telefon. Nejlepší Android je samozřejmě v Google Pixel. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Teď vydali, tuším, Android 15, ale dostane to jen hodně málo nejnovějších modelů, od pár značek. Holt to není, jak u iOS, kde máš nejnovější software garantovaný 5-6 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se