Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

me taky. jsem zvedavy s cim prijde RIM. ale ipad2 vypada velmi dobre. i kdyz ten novy samsung je taky hezky. nevim co bych si vybral

Hele u mě je to právě složitý a jednoduchý zároveň. :) iUdělátka od Apple jako celek moc nemusím, na druhou stranu pro mě neexistuje v rámci operačních systémů pro OSX (a svým způsobem i iOS) konkurence. Takže se vždycky snažím mezi tím nějak vybalancovat. No a iPad2 to zvrátil do roviny "Proč ne?" :) Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Já na tom teda nic extra co by donutilo všechny vyhodit starej a koupit novej nevidím... kameru nepočítaje. Jsem slepej?

Odesláno

Já se právě chystám, že půjdu do iPad 2, Samsung Galaxy Tab poletí "do koše", Android je děsnej opruz, nedá se to prostě srovnat s OSX.

Odesláno (upraveno)

Já na tom teda nic extra co by donutilo všechny vyhodit starej a koupit novej nevidím... kameru nepočítaje. Jsem slepej?

"...Má ZCELA nový design, je dramaticky rychlejší a používá nový procesor, A5, nabízející dvojnásobnou rychlost. Grafika je devětkrát rychlejší. A spotřeba je stejná jako u předchůdce A4. Čelní a zadní kamera (fotaparát), gyroskop. A je tenčí, o 1/3 tenčí (8.8mm vs 13.4mm), ještě tenčí, než iPhone4. A cca o půl kila lehčí...(než předchozí verze, samozřejmě:) )"

To stačí, ne? :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Noo, asi jsem ještě pořád málo Apple fanatik :) Mám rád kvalitní HW, tím iP2 bezesporu je, sám vlastním iPhone, chtěl bych si pořídit Macbook... Ale tohle prostě nejsou důvody pro upgrade :)

Odesláno

Noo, asi jsem ještě pořád málo Apple fanatik :) Mám rád kvalitní HW, tím iP2 bezesporu je, sám vlastním iPhone, chtěl bych si pořídit Macbook... Ale tohle prostě nejsou důvody pro upgrade :)

Tak já nejsem rozhodně žádnej Apple fanatik. iPad ani nemám. Ale pro mě jsou zase uvedený změny ve specifikaci důvodem k pořízení. Toť vše.
Odesláno

To jednoznačně souhlas! Tvrdil jsem jen, že tam nevidím moc důvod k upgradu z původního modelu. :)

Přijde mi trochu škoda, že nevylepšili displej. Šuškalo se o tom, že bude mít čtyřnásobné rozlišení podobně jako iPhone 3GS > iPhone 4G.

Tedy 2048x1536.

Odesláno

@Martz Vidíš a je dost možné, že grafici/designeři se modlili, aby se tak nestalo a nemuseli kreslit pro 2-3 displeje iPhonu a 2 pro iPad :D Retina pro iPad by byla prý dost vražedná... nevím nemám s tím zkušenost jenom to říkal designer iOS aplikací.

Jak říkáš pokud člověk není opravdu fanoušek, tak ho asi nic nenutí k přechodu. První generace je svébytný produkt. Pokud se člověk rozhodoval zda iPad pořídí tak zase může hůře spát ;)

Odesláno

Přesně tak :)

jinak s tím rozlišením - pokud je to takovýto násobek, tak se tím vývojáři zabývat nemusí, ale když chtějí, tak to mohou využít. (pokud to napíšou pro menší rozlišení, systém si to sám přepočítá a jeden pixel je pak tvořen čtyřmi pixely stejné barvy)

Odesláno

To s tím přepočtem je pěkné, ale stejně kdo může překresluje pro retinu, protože ten přepočet není prostě ono, např. když chceš mít linku 1px...

Každopádně to je asi diskuse pro povolanější než jsem já, moje Apple cesta ještě pořádně nezačala ;)

Odesláno

Jelikoz mam iPad 1 ,nevidim duvod proc bezet pro iPad 2,vykon?nejak se mi nezda ze stavajici by byl nejak pomaly,vaha a tloustka me nejak neirituji,kameru nejak nepotrebuji,moc si nedovedu predstavit jak bych s timto zarizenim neco natacel nebo fotil a video hovor me taky nelaka.Tudiz pro nekoho kdo nema a kdo chce je to velke lakadlo a zase skok do predu.Zase je prvni Apple pred ostatnimi,kteri nic noveho nevydali ac nato meli rok.

Na RIM sem cekal dlouho,ale zazdil to pro mne tim,ze jejich model bude mit pro mne moc maly displej a doba vydani se moc vlece

Odesláno

Toto sa nerobi! Konkurencia konecne zacala ponukat nejaku alternativu k iPadu, a teraz Apple predstavi iPad 2 - lahsi, tensi, rychlejsi, vykonnejsi, o lepsej cene (v porovnani s Motorola Xoom, Playbook od RIM, Samsung tab,..) ani nehovoriac. A dost ma dostala nova verzia GarageBand pre iPad (kto nevie, o com hovorim, tak si pozrite zaznam z keynote, cca 47. minuta - keynote

Odesláno

Apple me obecne moc nebere, ale je fakt, ze produkt manazer iPadu ma asi dost brutalni bonus za minuly rok. A myslim, ze zaslouzene. A maka dale.

http://www.engadget.com/2011/03/01/ipad-gets-approval-from-faa-to-replace-paper-flight-charts-and-m/

Kluci v Jabku umej delat PR, a umi prodat, o tom teda zadna. Ted to budou prezentovat jako profi vybaveni pro piloty. Vlastne ani nemusi,

udela to za ne tisk sam, jakakoliv zminka o iCemkoliv je in. Proste marketingovy majsterstyk.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...