Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uz ma vryp, ted na neho prestanes davat pozor a uz ti nikdy nespadne. Tak je to se vsim. Nova bunda, davas pozor jak cip, o prvni hrebik udelas diru a pak uz na to kasles, davas ji v aute pod psa a nestane se ji uz nikdy nic. :-)

Odesláno

Jelikoz mi stavejici case na ipad od grifinu odchazi do vecnych lovist,poradte panove co misto nej?

Chci asi zase neco ve stylu desek(knizky) , nesmi to bejt moc tlusty a tezky.co pouzivate nebo jste pouzivali za pouzdra na ipad.

Jen doplnim jedna se o ipad 1

Odesláno

Ja jsem na jednicku nejcasteji pouzival original case od Applu, prisel mi rozmerove y designem nejlepsi, jen se na nem celkem chytal bordel ;) Ted s dvojkou je to jednodussi, tam mam smartcover a ten je nej :D

Odesláno

Ja jsem na jednicku nejcasteji pouzival original case od Applu, prisel mi rozmerove y designem nejlepsi, jen se na nem celkem chytal bordel ;) Ted s dvojkou je to jednodussi, tam mam smartcover a ten je nej :D

o tom originalu premejslim taky,ale stve me, ze cast ktera je pres displej jen tak planda a to spineni je taky dost na houby.favorita mam od firmy Macally Bookstand,ale prijde mi zvrhle jej kupovat v cechach za 1200,když na amazonu je ted v akci za 6 dolaru,ale problem je v tom, že jej neposilaji do cech.Tak hledam nejake alternativi, zda jsem neco zajimaveho neprehledl
Odesláno

o tom originalu premejslim taky,ale stve me, ze cast ktera je pres displej jen tak planda a to spineni je taky dost na houby.favorita mam od firmy Macally Bookstand,ale prijde mi zvrhle jej kupovat v cechach za 1200,když na amazonu je ted v akci za 6 dolaru,ale problem je v tom, že jej neposilaji do cech.Tak hledam nejake alternativi, zda jsem neco zajimaveho neprehledl

Ten Bookstand vypada dobre, to by mohlo byt slusny reseni :)

Ja jsem dneska vyresil v iStylu asi na cas definitivni kombo na iPad 2 - PURO iPad 2 Back Cover Soft Blue + Apple iPad Smart Cover Leather, cream - sice to vyslo na nejakych 2.300,- ale stoji to za to :D

Posted Image

+

Posted Image Posted Image

Odesláno

Vcera vecer v hospudce se mi zahadne povedl screen shot displaje iPhonu - nevite nekdo pls jak na to?

Jinak Jeremy diky za radu ohledne paleni.

Odesláno

Máte někdo praktické zkušenosti s výměnou HDD za SSD u MBP13?

Mam.

1. Zaloha na externi disk pres TimeMachine

2. Sundani zadniho deklu

3. Odpojeni kabelu a vyndani hdd

4. Vlozeni ssd a zapojeni kabelu

5. Nandani zadniho deklu

6. Nabootovani z CD a vybrani obnovy systemu z TimeMachine disku

Hotovo.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kulix-pockej,pristi rok bude petka,4S nema cenu,pokud mas ctyrku.

Edit-moc dlouho to trvat nebude,za 4S sklidili docela kritiku,vsichni cekali petku

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Tak to se na to vykasli.. jsem na tom stejne, ale taky si pockam na pristi podzim, pokud ten co mam nekde neztratim atp.. Tech rozdilu tam zas tolik neni a vykon v MT nepotrebuju tolik jako treba v iPadu, kde jsem dosel k zaveru, ze necely mesic stary i1 musim nahradit i2 :) Ale pokud te to nejak zvlast tahne, tak koneckoncu proc ne..

Odesláno

Ze 4 na 4S se určitě nevyplatí, já šel z 3G na 4S, takže super skok

jinak na iPad mám futralek od Crumpleru a max spokojenost, už jsme ho i 2x pral a je to skvělý, jinak v praze ma Crumpler prodejnu tady u Synkáče.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...