Duke650 Odesláno 10. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2013 Taky sem si hral s iPadem mini a to je super,ten si asi koupim,i kdyz mam dvojku klasickej. Díky za tento názor resp. vodítko... sám se teprve rozhoduju, zda koupit iPad 2 nebo iPad mini, přikláněl jsem se k mini a teď je asi rozhodnuto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Já si počkám, až bude mít mini Retinu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Jeremy-a myslis ze bude?uz se to nejak planuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 zdravim zdejsi Apple guru, mam dotaz je zasadni rozdil mezi Airport express modelem z roku 2011 (tim co se daval rovnou do zasuvky) a novym modelem 2012? Hlavne co se tyce dosahu, pripadne nastaveni? Zvazuju jestli koupit ten novy nebo starsi(ten je za zajimavou cenu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Jen tak pro zajímavost, je tu nějaký sběratel starších věciček od Applu? Má někdo iMac G3, powerbook 100, iPod classic 1GEN, kapesního Newtona nebo něco ostřejšího? Pochlubte se... Já už delší dobu slintám nad různými aukcemi a vidím to tak, že brzy něco poklikám. Blueberry Power Mac G3, 512 MB Ram, 300 MHz a iPhone 1G. Míval jsem doma ještě dva PowerBook 520 s MC68040 a Macintosh II s MC68030, ale to bylo na práci, když to zastaralo, koupil jsem něco jinýho. G3 mam z nostalgie pořád. A pořád je funkční, muziku a internet na tom lze provozovat dosud... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 (upraveno) Ja som vymenil 4S za 5 pred Vianocami a zvykol som si hlavne na tú novú váhu, 4S je pre mňa pocitovo už ťažká. V 5 sa ale omnoho viac prejavuje "chrastenie", ktoré je pre iPhony typické. Už keď ho kladiem na akúkoľvek tvrdú podložku, tak to počujem."chrastenie"? mě to taky chrastí, domníval jsem se, že je to nějaký gyroskopický čidlo kvůli kompasu.. edt.: nebo je to spínač náhodnýho přehrávání skladeb Upraveno 11. ledna 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 Tak tady se svojí pětkou mlátím po stole a nic nechrastí......Nemám to rozbitý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 chrasti autofocus fotaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 11. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2013 JJ, je to autofocus. A nie je to vada, je to vlastnosť. A komu to nechrastí, ten to mlátením o stol už od**bal úplne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Jeremy-a myslis ze bude?uz se to nejak planuje?100%, otázka je jen "kdy" - a já věřím, že ještě letos, někdy koncem roku.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Tak jsem od Cybera koupil starší MB Air 11" a tak jsem mu propadnul, že jsem ho posunul manželce a objednal funglovku z App store - 2Ghz procesor, 8GB RAM. Je to bombaaaaaa!!! A už je na cestě 27" Cinema displej.. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Brý večír všem,skusím to dát sem koukám po něčem takovémto, ale o něco levnějšínemusí to mít ani dock konektor, jde mi o aktivní sloupovej reprák s optickým nebo analogovým vstupem na připojení k airport expressu. předem děkuji za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Prosím o radu, jsem na prášky z iTunesPoužívám je už několik let ke krmení iPod Classic muzikou, nikdy jsem nic nekupoval v iTunes Storednes poprvé jsem chtěl koupit albumApple ID mám, heslo je OK, autorizace počítače je v cajku, platební karta je platná a funguje, vše OKalbum jsem objednal, platba proběhla (vidím to v internet bankingu),ale album nikde - není na disku, není v knihovně, není na iPodu, prohledal jsem všechny disky a nickdyž v iTunes dám menu Obchod / Ověřit položky ke stažení, tak ten krám hlásí Pro toto Apple ID byly staženy všechny zakoupené položkykdyž jdu do Store / Quick links / Purchased, tak to píše You do not have any purchased music available to download tak už nevím kde je chyba - snad ne mezi židlí a klávesnicí ... napadá někoho co a jak udělat? předem i zadem díky všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 (upraveno) mel bys ho mit v knihovne music/hudba, zkus to najit ... Upraveno 13. ledna 2013 uživatelem Bob123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2013 Jo a prosím víte někdo jak se dá v iTunes Store koupit muzika v lossless kvalitě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Apple s pětkou asi šlápl vedle... viz LINK Japonský Nikkei a webová verze amerického The Wall Street Journal přicházejí se zprávou, že Apple požádal své dodavatele o zásadní snížení předem nasmlouvaných dodávek displejů pro iPhone 5. Společnost Apple informaci nekomentovala. Podobné zprávy přichází také od dodavatelů jiných komponent. Dodavateli jsou v tomto případě konsorcium Japan Display, japonský Sharp a jihokorejské LG. Původní objednávka prý zněla na 65 milionů kusů, Apple ji však snížil přibližně na polovinu. V továrnách se sníží výroba na pouhých 30 % původní kapacity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Upřímně si myslím že Apple nesáhl vedle, ale prostě jako uživatel nevidím důvod přejít z iP4 na pokračovatele. Hry si zahraji na ipadu a iP4 zatím podporuje defakto vše a navíc má údajně lepší výdrž než 4S a 5. Důkladnou SW podporou si kanibalizuje trochu nové modely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tak nám přestal včera nabíjet rok a půl starý Macbook Air, nakonec se ukázalo, že je to naštěstí jen nabíječka...tak koukám na netu, že koupím novou a skoro 2 tis. Kč??? Tolik dneska pomalu stojí celý tablety!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Tak nám přestal včera nabíjet rok a půl starý Macbook Air, nakonec se ukázalo, že je to naštěstí jen nabíječka...tak koukám na netu, že koupím novou a skoro 2 tis. Kč??? Tolik dneska pomalu stojí celý tablety!!Tak ji vyreklamujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 14. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Kupováno v US, standardní záruka jen jeden rok. Ale abych Applu nekřivdil, teď koukám na ostatní značkový výrobce a je to hodně podobný.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se