Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od počátku, co mám Maca používám Transmission a naprostá spokojenost. ale myslim, že je uTorrent i pro Maca

Já používám už asi 6 let Vuze, mohu doporučit.

OK, dik chlapci. Pozriem na to. Sranda, ten uTorrent pre MAC-a som doteraz neskúšal ani googliť, len som kukol na stránku, a nevšimol som si to tam. Stiahnem to...

F.

Odesláno

My tady tak nějak nevíme, co jsi zaslechl.

prumerne zdatnej hacker se dokaze nabourat do ntb s woknama a bavit se online tim, ze na tebe kouka pres webku na tvem pocitaci, aniz o tom vis (videl jsem na vlastni oci) .. . trochu lepsi typek to pry zvladne i pres iph/pad... pry...

Odesláno

prumerne zdatnej hacker se dokaze nabourat do ntb s woknama a bavit se online tim, ze na tebe kouka pres webku na tvem pocitaci, aniz o tom vis (videl jsem na vlastni oci) .. . trochu lepsi typek to pry zvladne i pres iph/pad... pry...

Hmm. Když nemaj nic lepšího na práci..

Odesláno

...no kdybych se měl dívat na sebe déle než 1 minutu, tak bych asi už neměl chuť k ničemu. To by musela být hrozná nuda.

Presne - at si to uzijou, autisti zabeďarovaný :)

Odesláno (upraveno)

Nevíte, prosím, někdo, jak se přepne App Store? Měl jsem nastaven výchozí, ceny byly v ? a pak jsem skočil na nabídku z App Store UK a teď mi to ukazuje ceny v ? a nevím jak zpět. Díky.

Edit: už jsem to přepnul, ono je to až dole v nabídce a přehlédl jsem to.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno

Nevíte, prosím, někdo, jak se přepne App Store? Měl jsem nastaven výchozí, ceny byly v ? a pak jsem skočil na nabídku z App Store UK a teď mi to ukazuje ceny v ? a nevím jak zpět. Díky.

Edit: už jsem to přepnutí, ono je to až dole v nabídce a přehlédnul jsem to.

Jen pozor, při každém přepnutí na jiný appstore ti to strhne poplatek z karty.

Odesláno

Jakej poplatek? Za co?

Poplatek za změnu storu. Prišel jsem na to tak, že se mi z učtu asi třikrát po sobě odečetlo tuším 40 kč. Tak jsem po tom pátral a na podpoře applu mi napsali, že při změně app storu (myšleno změna státu) se odečte poplatek jako kontrola karty.

Odesláno

Poplatek za změnu storu. Prišel jsem na to tak, že se mi z učtu asi třikrát po sobě odečetlo tuším 40 kč. Tak jsem po tom pátral a na podpoře applu mi napsali, že při změně app storu (myšleno změna státu) se odečte poplatek jako kontrola karty.

No tohleto je zvláštní, když jsem se do App Store poprve přihlásil, tam mi přišlo avizo z banky o stržení 2 ?, ale pak na výpisu z účtu nic takového nebylo a ani se mi nakonec nic nestrhlo. Zjevně to asi po ověření  vrátili na účet, nebo to zaúčtovali jako zálohu do první platby, to nevím.

Odesláno

Aha, dik, to jsem nevedel... ja to vlastne asi nikdy neprepinal, druhej ucet co mam je US bez karty.

Odesláno

Já si pamatuju, že kontrola karty byla 50,-, ale s tím, že to pak obratem vrátili. Tj. zkontrolujou, že se fakt dá strhnout libra, která dojde - a pak jí vrátěj..

Ale na druhou stranu, přepínání App storů jsem nezkoušel, takže je to možná mírný off tonic :-)

Odesláno

Naši přátelé z Běloruska mě požádali jestli jim u nás nemůžu koupit bílý pouzdra na iphone 4s s vestavěnou baterkou. Já řekl není problém že u nás máme na iphony všechno a to jsem si naběhl. V isetosu mi řekli že apple nic takovýho nevyrábí a neoriginál jsem našel jen černý. Nevíte někdo kde by to měli?

Odesláno (upraveno)

<br />Naši přátelé z Běloruska mě požádali jestli jim u nás nemůžu koupit bílý pouzdra na iphone 4s s vestavěnou baterkou. Já řekl není problém že u nás máme na iphony všechno a to jsem si naběhl. V isetosu mi řekli že apple nic takovýho nevyrábí a neoriginál jsem našel jen černý. Nevíte někdo kde by to měli?<br />

<br />To slysim poprve v zivote,pouzdro s baterkou Upraveno uživatelem panedge

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...