patriknapr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 sakra, to uz zase budu mit z mobilu starou vykopavku.. Neviděl bych to tak hrozně. Pětka bude dobrá ještě pár let. Vem si třeba starší 4ku. Ta obstojně slouží pořád.
Bob Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Jak to vidite s iPhonem?bude 5S?Z hlediska uspory nakladu bych rekl ze jo, otazka je jestli si ti v dnesni dobe muzou dovolit, uvidime za par hodin, me zajima ten ipad mini, asi poridim velkymu ipadu brasku na cesty ...
montemar Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Neviděl bych to tak hrozně. Pětka bude dobrá ještě pár let. Vem si třeba starší 4ku. Ta obstojně slouží pořád.tak urcite.. aktualizovat OS jeste nejakou chvili pujde, pricemz system je hlavni duvod (u mne), proc mam iphone.. spis me nastve, jestli bude mit novej o pul (nebo dokonce 1) palce vetsi displej.. to bych si ho asi musel nutne poridit
panedge Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Spis ted iPhony predstavujou na podzim,no uvidime,ja mam jeste starou ctyrku,pokud bude cokoliv novyho,du do toho.
shotik Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 taky to s iphonem moc nevidim . max ipad nejakej . ted mam vse aktualni tak neplanuju prejezd ani na podzim .) 4s me take minulo
patriknapr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Neviděl bych to tak hrozně. Pětka bude dobrá ještě pár let. Vem si třeba starší 4ku. Ta obstojně slouží pořád. tak urcite.. aktualizovat OS jeste nejakou chvili pujde, pricemz system je hlavni duvod (u mne), proc mam iphone.. spis me nastve, jestli bude mit novej o pul (nebo dokonce 1) palce vetsi displej.. to bych si ho asi musel nutne poridit Jj tohle dilema mám taky. Rád bych něco mezi ipadem mini a iphonem a nechci jit jako apple fanda k samsungu. Ale nemyslím, že bude iphone s větším displayem.
patriknapr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 treba neco takoveho - 6,3" Přesně. Mít to OS tak je můj.
Bob Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 (upraveno) treba neco takoveho - 6,3" No je fakt ze vody je ted dost a padlo se dycky hodi :-)To si muze poridit jen nekdo kdo taha mobil v tasce, neumim si predstavit to vlacet v lete v kratasech ... Upraveno 10. června 2013 uživatelem Bob123
seaman Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 5s urcite nebude, ten dostane vlastnu keynote na jesen. Budu predstavene nove MB Air, dufam, ze s retinou :-) a mozno iPad mini tiez s retinou, este by mohli novy iPad, mal by mat tvar ako mini, to znamena uzsie kraje a tak by bol mensi a tak lahsi, takze skoro aj do jednej ruky (vacsej). Nechajme sa prekvapit, uz len hodku a pol :-D
kloubik Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Ja chci poridit nejakej 11" ultraportable, docela bych vyzkousel prave Macbook Air, pokud tam nenacpou retinu (ktera zbytecne zere) a nezmensi baterku aby usetrili, tak s Haswell procesory by i z 11" laptopu mohli vymacknout kolem 8 hodin. Ale podminkou abych do toho sel je, ze udelaji nejenom interni hardware refresh, ale trochu upravi i vzhled a displej, specialne na 11" verzi jsou moc tluste okraje kolem displeje a to rozliseni 1368x768 je na dnesni dobu a premiovy produkt taky dost bida. Uvidime, zatim to podle nekterych zdroju bohuzel vypada, ze "prevratna" novinka bude u MBA jen dual-microphone, jinak beze zmen, ale rad se necham prekvapit.
montemar Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Dnes od 19:00 konference a predstaveni novych produktu apple .. půjde už dnes stáhnout iOS 7 ?
Bob Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 To nevim, ale jelikoz neni venku ani beta tak o tom dost pochybuju
montemar Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 koukam na primej prenos a zatim jen kecy
Bob Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Klasika zacatek vzdy prehled trzeb, v cem valcujou konkurenci ... Musi se pochvalit kdyz to neudeka nikdo jinej :-)
People Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 zatial BT auticko vedie. Inak nuda.
montemar Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 ale TAK URČITĚ, jsou dobrý... maj nejcennější logo.. jo, kde sou ty časy, kdy jsem dělal v cole a tehdá to měla vona...
kloubik Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Tak vydrz baterky u Macbooku Air predcila ocekavani, 9 hodin mensi, 12 hodin vetsi. Skoda, ze zas nechali stary design, to uz je nabeh na 4. rok beze zmeny, kupovat 11" displej v tele 12-13" notebooku se mi nechce. Samsung series 9 ma full HD displej 13.3" pri temer shodne velikosti a vaze jako MBA 11". Jedine ze by zatim testovali hardware a na podzim spolu s iPady predstavili i novy design pro MBA.
quest987 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Za mne novej Air v pohodě, design mi vyhovuje asi bych nic na něm neměnil,proč měnit něco co funguje, nové procesory Haswell jsou skvělé. výdrž bomba v základu 128gb ssd velmi dobré. cena startuje na 25990 je pohoda.A co říkate na nový Mac Pro?
patriknapr Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Tak vydrz baterky u Macbooku Air predcila ocekavani, 9 hodin mensi, 12 hodin vetsi. Skoda, ze zas nechali stary design, to uz je nabeh na 4. rok beze zmeny, kupovat 11" displej v tele 12-13" notebooku se mi nechce. Samsung series 9 ma full HD displej 13.3" pri temer shodne velikosti a vaze jako MBA 11". Jedine ze by zatim testovali hardware a na podzim spolu s iPady predstavili i novy design pro MBA. Problém je ovšem v tom, že v Samsungu nebude OSX a o ten jde především. Myslím, že spousta uživatelů nechápe, že Apple produkty nejsou jen o železe ale i o systému. Na co ti bude libovej Samsung, když v něm trůněj wokna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se