Rik Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Ty Bose MIE2i nejsou špatný. Mě posloužili dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 Phonak Audeo PFE http://www.headphones.cz/inshop/prenosna/spunty/phonak-audeo-pfe-112.htm sice nevypadají extra cool a funky, ale hrají jak sviňa, vřele doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Shure SE535. Lepe hraji uz jen zakazkove odlitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Shure SE535. Lepe hraji uz jen zakazkove odlitky.Nepochybuji o tom, ze ty shure jsou vyborny, ale je to velmi subjektivni nazor. Jsou tu i jina sluchatka, ktera hrajou lepe a to nemluvim o customech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2012 Nazor na audio je vzdy subjektivni. Vlastnim B&W, Westone, Klipsch, Etymotic, Shure a pak custom fit. Podle me Shure hraje z beznych seriovych nejlepe, a to se znacnym odstupem. Customy jsou hlavne pohodlnejsi. Samozrejme kvalitni sluchatka chteji lossless nahravky a externi DAC se zesilovacem (jsou i dobre mobilni). Jedinou vyjimku bych pochopil u mladych "Bassheadu", tem ale nejde o kvalitu nahravky, ale aby jim to v usich delalo "bum bum" Ale je to samozrejme muj subjektivni nazor, jsem dlouholety audiofil, coz je samo o sobe uchylka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Nazor na audio je vzdy subjektivni. Vlastnim B&W, Westone, Klipsch, Etymotic, Shure a pak custom fit. Podle me Shure hraje z beznych seriovych nejlepe, a to se znacnym odstupem. Customy jsou hlavne pohodlnejsi. Samozrejme kvalitni sluchatka chteji lossless nahravky a externi DAC se zesilovacem (jsou i dobre mobilni). Jedinou vyjimku bych pochopil u mladych "Bassheadu", tem ale nejde o kvalitu nahravky, ale aby jim to v usich delalo "bum bum" Ale je to samozrejme muj subjektivni nazor, jsem dlouholety audiofil, coz je samo o sobe uchylka zařadil jsem do užšího výběru tyto : 1/ vsonic gr01 (07)2/ phonak audeo pfe 1123/ shure se 3154/ etymotic research-hf55/ fischer audio dba 02 - mk II (rusko :-) ale velmi sympa)6/ sennheiser ie87/ klipsch IMAGE X10i8/ bose MIE2 ... upřímně řečeno, fakt si nevím rady... kdyby tak šly všechny tyhle kousky půjčit na týden domů.. ale to je asi utopie, stejně jako 8 kousků hodinek... .. chtěl bych co nejvěrnější zvuk, ovšem se solidním basovým základem (problém) a dostatečnou hlasitostí bez doplňujícího zesilovače (problém) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 ... nebo začneš číst další "drahé fórum" (http://www.head-fi.org/f/103/portable-headphones-earphones-and-in-ear-monitors) "drahé" protože postupně dojdeš k závěru, že život bez sluchátek a zesilovače za cca 20-30.000 Kč je nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 ... nebo začneš číst další "drahé fórum" (http://www.head-fi.org/f/103/portable-headphones-earphones-and-in-ear-monitors) "drahé" protože postupně dojdeš k závěru, že život bez sluchátek a zesilovače za cca 20-30.000 Kč je nudato mi ani neřikej, k telefonu za 28 ještě sluchátečka za 30... a to se vyplatí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 to mi ani neřikej, k telefonu za 28 ještě sluchátečka za 30... a to se vyplatí!počkej mobil za 28 to se dělá? a nejlepší je, když pak kapsu s přehrávačem+zesilovačam+sluchátky rozsedneš nebo mrskneš do rybníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 počkej mobil za 28 to se dělá? a nejlepší je, když pak kapsu s přehrávačem+zesilovačam+sluchátky rozsedneš nebo mrskneš do rybníkano tak jasne, ja ho za tudle cenu nemam, ale existuje :/http://www.mp.cz/produkt-1101903-mt-apple-iphone-5-64gb-black/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Nevíte, proč je stahování aplikací z Appstore tak nehorázně pomalé. Napřed jsem si myslel, že to nejde vůbec, ale pak jsem zjistil, že Skype se mi stahoval 4 dny. Včera jsem zkoušel stáhnout aplikaci do iPadu, která má 20 MB a trvalo to přes 2 hodiny. Jsem připojen přes CDMA O2, které není moc rychlé, ale 20 MB soubor z internetu stáhnu běžně do minuty. Samotná stránka Appstore se zobrazí až za několik minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 chybu bych hledal u O2, včera jsem přes lokálního wifi providera updatoval 3 velký hry a za cca za 15 min to bylo a to mám download jen 8MB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 aky obal pouzivate na iPad 4. generacie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Pánové, na 99% budu brát iPad mini...jeden z hlavních úkolů pro něj je, aby nám zabavil dítě při cestování, takže bude sloužit i jako monitor na pouštění filmů v autě. Bohužel nemám s tabletem zkušenost a tak se chci zeptat, jestli je reálné, že by dal 2 hoďky přehrávání filmů (zvuk půjde přes line-in do autorepráků)...dobíjení za jízdy mi přijde kvůli kabelu nepraktické...máte někdo nějakou zkušenost, třeba s uchycením na sedačku a tak Jo a jelikož nebude mít 3g modul, jak funguje připojení přes iPhone s datovým tarifem, ideálně přes modrozub? Spíš surfování, stahovačky budu řešit přímo přes wi-fi...díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 (upraveno) Pripojeni pres iphone je v pohode, akorat ne pres modrozub. iPhone ti primo vytvori wifi hotspot, na ktery se iPadem pripojis. Jinak dve hodky filmu vydrzi v pohode (nemam iPad mini, ale iPad2, nicmene predpokladam, ze vydrz pri stejne zatezi bude podobna). Pokud nechces dobijet pres kabely, kup k tomu nejakou externi nabijecku, kterou doma naabijes ze zasuvky a pak ji k tomu v aute pripojis (bud ve forme pouzdra nebo zasuvnyho modulu). Upraveno 19. listopadu 2012 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Pripojeni pres iphone je v pohode, akorat ne pres modrozub. iPhone ti primo vytvori wifi hotspot, na ktery se iPadem pripojis. Jinak dve hodky filmu vydrzi v pohode (nemam iPad mini, ale iPad2, nicmene predpokladam, ze vydrz pri stejne zatezi bude podobna). Pokud nechces dobijet pres kabely, kup k tomu nejakou externi nabijecku, kterou doma naabijes ze zasuvky a pak ji k tomu v aute pripojis (bud ve forme pouzdra nebo zasuvnyho modulu). Díky moc, zkusím mrknout na nějaké pouzdro, které by mělo externí baterii...to by bylo celkem elegantní řešení...díky, kdyby měl někdo tip, budu rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Ty Bose MIE2i nejsou špatný. Mě posloužili dobře... dnes jsem je chvíli zkoušel... velký zklamání... ... podle mě jsou na 30-ti % origo apple in earth... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2012 Nevíte, jak zrušit, aby se při připojení iPadu k PC spustil Zoner Photo Studio? Na okně, které vyskočí je zaškrtávací box "Spustit tento dialog při připojení zařízení", ale nemá na nic vliv, ať je nebo není zaškrtnutý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) zdravím pánové, nemáte někdo obdobný problém jako já? Stále nemohu přijít na to, proč se mi nezobrazují zprávy korektně. V aplikaci Mail mám více účtu, a od aktualizace 6.0 se mi děje to co vidíte na fotce. Jedná se o iPhone 4S. nedaří se mi vložit fotka, proto přikládám odkaz:foto hier Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Hayamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2012 (upraveno) Takato cudnost sa deje aj mne. Neviem cim je to sposobene ale je to u mna samoopravovacie - same sa to po case opravi....a prezdne spravy su fuc. Odoslané z iPad pomocou Tapatalk HD Upraveno 4. prosince 2012 uživatelem Martin J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se