panedge Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Zkousel jsem bezdratovej Bose i jiny znacky a za ty prachy se mi to nelibilo.Ac mam kino Bose i sluchatka,na ktery nedam dopustit,tak to repro nic moc.Me osobne vadi smerovost u tehle repro,kde jsou ty repracky proste u sebe a nehraje to do prostoru.A nic se zvukove ani nepriblizilo klasickym pc repro Harman Kardon Soundstick,ktery jedou i pres bluetoth.Ja jsem sel do nich a jsem max spokojenej.
panedge Odesláno 22. května 2013 Nahlásit Odesláno 22. května 2013 Do dilny jeste,v lese to bude slaby.Lip hraly prenosny repro JBL.Hele radsi to zkus,ja jsem si naivne myslel,jak to hraje a pekny hou.no.
seaman Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Skus Harman kardon go + play wireless, ma to nenormalny zvuk
robo Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Odesláno 26. května 2013 (upraveno) AhojteAsi budem za blbca, no ale čo už. Poprosil by som vás o pomoc s problémom. Mám IPhone 4S a po na fotení nejakých fotiek som ich chcel stiahnuť do PC, kde som mal stiahnutý ITunes, ale začalo mi to synchronizovať a ťahať asi 7000 fotiek do IPhonu z PC tak som to prerušil, ale aj tak mi tam stiahlo asi 200 fotiek a neviem ich dať preč. Skúšal som vymazať ICloud účet a zálohovať no nejak sa nič nedeje a fotky sú stále v mobile. Tie fotky sú vo fotoarchíve a už som zúfalý Vopred ďakujem a veľmi sa na mne nesmejte P.S. Dúfam, že som to opísal aspoň trocha zrozumitelne Upraveno 26. května 2013 uživatelem robo
adamo Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Podivej se do itunes kdyz pripojis iphone k pc. Je tam zalozka obrazky,kde si vyberes ktere slozky na pc se ti maji synchronizovat. Resenim je nesynchronizovat fotky. Pak se ti z iphone smazou i ty,ktere se ti tam nahraly predtim.
robo Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Podivej se do itunes kdyz pripojis iphone k pc. Je tam zalozka obrazky,kde si vyberes ktere slozky na pc se ti maji synchronizovat. Resenim je nesynchronizovat fotky. Pak se ti z iphone smazou i ty,ktere se ti tam nahraly predtim.Tak podarilo sa a ešte raz ďakujem
adamo Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Tak podarilo sa a ešte raz ďakujem Nemáš za co. Se stažením fotek ti ale moc neporadím. Když připojím iphone k macu, tak mi to samo nabízí stažení fotek, ale už si nevybavuji jak to bylo u pc..
Ondrej71 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 poradi mi nekdo jak co nejjednodussim zpusobem nastavim urcity song jako vyzvaneci melodii? Iphone 4. V mobilu je nahrana.. a toto je prvni OS kde mi to nejde a s...e. me to :-(
Radek124 Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 2Ondrej71: Na PC můžeš k převodu AAC do m4r použít iTunes, na mobilu pak můžeš v Appstore pohledat něco pod heslem "Ringtone Maker" (podobných programů je být víc) - ale většinou to zase vede re-downloadu přes iTunes...
Ondrej71 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Díky pánové, večer to zkusím2Ondrej71: Na PC můžeš k převodu AAC do m4r použít iTunes, na mobilu pak můžeš v Appstore pohledat něco pod heslem "Ringtone Maker" (podobných programů je být víc) - ale většinou to zase vede re-downloadu přes iTunes... Tady ve slovenštině...
Jeremy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Tady ve slovenštině... Super! Funguje to.. Konečně tam mám zase svůj starý zvuk Emailu :-D Už jsem myslel, že se k němu nikdy nevrátím :-)
Jeremy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Já bych je hnal před boží soud už jen za iTunes..Ale lepší alternativu k většině applích produktů zatím nikdo nevymyslel (samo subjektivní názor)
Ondrej71 Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Me to teda nejde, uz prvni pokyn, vybrat skladbu = ok, prave tlacitko= Get into = nejde, tenhle pokyn tam nemam, proc proc proc?
Bob Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Dnes od 19:00 konference a predstaveni novych produktu apple Viz iphone forumhttp://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=118&t=63578
shotik Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 jojo to se tesim, ios + osx .. hoho
montemar Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 sakra, to uz zase budu mit z mobilu starou vykopavku..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se