Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zkousel jsem bezdratovej Bose i jiny znacky a za ty prachy se mi to nelibilo.Ac mam kino Bose i sluchatka,na ktery nedam dopustit,tak to repro nic moc.Me osobne vadi smerovost u tehle repro,kde jsou ty repracky proste u sebe a nehraje to do prostoru.A nic se zvukove ani nepriblizilo klasickym pc repro Harman Kardon Soundstick,ktery jedou i pres bluetoth.Ja jsem sel do nich a jsem max spokojenej.

Odesláno (upraveno)

Ahojte

Asi budem za blbca, no ale čo už. Poprosil by som vás o pomoc s problémom. Mám IPhone 4S a po na fotení nejakých fotiek som ich chcel stiahnuť do PC, kde som mal stiahnutý ITunes, ale začalo mi to synchronizovať a  ťahať asi 7000 fotiek do IPhonu z PC tak som to prerušil, ale aj tak mi tam stiahlo asi 200 fotiek a neviem ich dať preč. Skúšal som vymazať ICloud účet a zálohovať no nejak sa nič nedeje a fotky sú stále v mobile. Tie fotky sú vo fotoarchíve a už som zúfalý :wallbash: Vopred ďakujem a veľmi sa na mne nesmejte :lamo:

P.S. Dúfam, že som to opísal aspoň trocha zrozumitelne

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Podivej se do itunes kdyz pripojis iphone k pc. Je tam zalozka obrazky,kde si vyberes ktere slozky na pc se ti maji synchronizovat. Resenim je nesynchronizovat fotky. Pak se ti z iphone smazou i ty,ktere se ti tam nahraly predtim.

Odesláno

Podivej se do itunes kdyz pripojis iphone k pc. Je tam zalozka obrazky,kde si vyberes ktere slozky na pc se ti maji synchronizovat. Resenim je nesynchronizovat fotky. Pak se ti z iphone smazou i ty,ktere se ti tam nahraly predtim.

Tak podarilo sa a ešte raz ďakujem :notworthy: 

Odesláno

Tak podarilo sa a ešte raz ďakujem :notworthy:

Nemáš za co. Se stažením fotek ti ale moc neporadím. Když připojím iphone k macu, tak mi to samo nabízí stažení fotek, ale už si nevybavuji jak to bylo u pc..

Odesláno

poradi mi nekdo jak co nejjednodussim zpusobem nastavim urcity song jako vyzvaneci melodii? Iphone 4. V mobilu je nahrana.. a toto je prvni OS kde mi to nejde a s...e. me to :-(

Odesláno

2Ondrej71: Na PC můžeš k převodu AAC do m4r použít iTunes, na mobilu pak můžeš v Appstore pohledat něco pod heslem "Ringtone Maker" (podobných programů je být víc) - ale většinou to zase vede re-downloadu přes iTunes...

Odesláno

Díky pánové, večer to zkusím

2Ondrej71: Na PC můžeš k převodu AAC do m4r použít iTunes, na mobilu pak můžeš v Appstore pohledat něco pod heslem "Ringtone Maker" (podobných programů je být víc) - ale většinou to zase vede re-downloadu přes iTunes...

Tady ve slovenštině...

Odesláno

Tady ve slovenštině...

Super! Funguje to.. Konečně tam mám zase svůj starý zvuk Emailu :-D 

Už jsem myslel, že se k němu nikdy nevrátím :-)

Odesláno

Já bych je hnal před boží soud už jen za iTunes..

Ale lepší alternativu k většině applích produktů zatím nikdo nevymyslel (samo subjektivní názor)

Odesláno

Me to teda nejde, uz prvni pokyn, vybrat skladbu = ok, prave tlacitko= Get into = nejde, tenhle pokyn tam nemam, proc proc proc?  :death:

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...