Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 23. 9. 2013 v 17:34, Cova napsal:

Mám.

Nemal si nahodou ipod pripojeny na inom pc? S tym mam vecny problem, ze mi nechce synchronizovat hudbu na inom kompe ako doma. Je to sposobene licenciami.. Dovoli mi synchronizovat iphone aj na pracovnom, ale chce najprv zmazat cely iphone :(

Odesláno
  V 23. 9. 2013 v 18:03, strong napsal:

Nemal si nahodou ipod pripojeny na inom pc? S tym mam vecny problem, ze mi nechce synchronizovat hudbu na inom kompe ako doma. Je to sposobene licenciami.. Dovoli mi synchronizovat iphone aj na pracovnom, ale chce najprv zmazat cely iphone :(

Tak to bude ono... :-( Na své PC se nepřipojím (viz můj post výše, chyba při spojení 0xE8000003 u WinXP SP3), takže jedu přes manželčin notebook. Celý vtip je v tom, že na Ipadu mám cca 1000 hudebních souborů posbíraných z různých umístění (nezálohoval jsem to na PC v nějaké jedné složce), pokud nebudu moct synchronizovat hudbu z jiného PC bez smazání celého IPadu, je to celé k smíchu. Přestávám mít s tím nakousnutým notně kyselým jablkem trpělivost... :-(((

Odesláno (upraveno)
  V 23. 9. 2013 v 17:46, spiderer napsal:

Tak po povypinani veci na usporu baterky z clanku na letemsvetemapplem uz jsem s baterkou tam kde driv, mozna je to i lepsi - v 8 vyndan tel z nabijecky, ted 80%, to jde.

cca kolem 11 sundano z nabijecky a ted mam 67. mam take povypinano  :wacko:

Upraveno uživatelem quest987
Odesláno
  V 21. 9. 2013 v 18:39, Bedjasson napsal:

naopak mám pocit, že to jede lépe...

V 23. 9. 2013 v 10:18, dieegoo napsal:

Osobně mi tedy mnohem více leží v žaludku dnes zmíněná nemožnost vrátit se zpět na starší iOS. Alespoň pro nás, sociálně slabé (iP4), tu možnost zachovat mohli - s novým systémem je to fakt pomalejší a to mě štve. Právě rychlost byla jednou z věcí, která mě k Applu přivedla a teď je pryč. 

Chlapi, tak jak je to :worried_anim: ? 

Odesláno
  V 24. 9. 2013 v 21:04, Bedjasson napsal:

...u mě dobrý a čím dál lepší. iOs7 mě potěšily. Jsem opravdu spokojený. Odkud jsi? Můžeš to u někoho vyzkoušet?

Já to už mám na Ipadu, jenom mě zajímá ta rychlost na 4, jestli se to výrazně nezpomalí, jak píše kolega výše.

Odesláno
  V 23. 9. 2013 v 17:15, Cova napsal:

Asi jsem úplně blbý, ale po instalaci nových ITunes nemůžu dostat hudbu do IPadu. Ve staré verzi v položce "Na tomto IPadu" byla v pravém horním rohu ikona přidat, která tam teď není a z PC prostě nejdou jednoduše přetáhnout soubory myší stejně jako dříve... Nevíte, jak na to? Snažil jsem se gůglit, ale bez úspěchu...

Nahazej hudbu do slozky kde uz nejakou mas,vlevo v itunes je zalozka SOUBOR-PRIDAT SLOZKU DO KNIHOVNY, pak zaskrtnes synchronizovat a mel by jsi ji tam mit,tak to aspon delam ted ja

Odesláno

Na ipad2 jsem si za par dni zvykl , neni to špatne, zpět bych nešel ( ani kdyby to šlo :-)) )

Na ip4 furt nejak nemám odvahu , obavám se zpomalení ..

Odesláno

Máte na IP4 ten 3D efekt s posouváním pozadí vzhledem k ikonám nebo ne. Ja to vídím na ipodu mini, ale na IP4 to asi z důvodu nezatěžování výkonu není. Nebo se to někde zapíná? (Jasně, že to je blbost, ale hezká)

Návštěvník Matiniela
Odesláno

Tak vyšla aktualizace, která opravuje bezpečnostní chyby.

Odesláno
  V 26. 9. 2013 v 17:36, knihomol napsal:

Myslíte, že Apple představí v brzké době nový iPad Mini s retinou nebo nový velký iPad? Líbí se mi tak o něm uvažuju.

Myslím, že podle zpráv do vánoc nový velký ipad vyjde v pouzdru podobné ipadu mini a mini s retinou je otazka, ale řekl bych že ano.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...