Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Čo hovoríte na nové produkty predstavené včera ... a možnosť updatu zadarmo :) rovnako sa som si nie istý či je iwork na stiahnutie zadarmo alebo nie lebo na rôznych stránkach píšu rôzne veci

Dakujem za info :)

Odesláno (upraveno)
  V 23. 10. 2013 v 15:35, decebal napsal:

Ovečka, protože si koupím jednou za dva roky nový telefon?? A když Ti napíšu, že nový noťas kupuju v +- stejných intervalech, tak to se asi nervově zhroutíš, ne? 

Ovečka ne,rozhodně ne,to sem to napsal fakt blbě to sem tu ovci vlastně urazil.

V 23. 10. 2013 v 15:35, decebal napsal:

A když Ti napíšu, ...

Prosímtě, jenom to ne,už tak mám nějakou vyrážku.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

2Davros: Nemýlím li se, tak iWork pro OSX bude "zadarmo" předinstalovaný jen na nově zakoupených mašinách, pro ostatní je v Appstoru dál za prachy (upgrade již zakoupených verzí je samozřejmě zdarma). 

Nevýhodou pro lidi kteří si zvykli na iCloud a hnusí se jim iOS 7 bude, že ovocnáři se po zářném vzoru Microsoftu vychvajdli na kompatibilitu - a že aktuální hnusné iOS7-like iWork aplikace striktně vyžadují upgrade na iOS7, když už je teda zadarmo (-drahý)...

Odesláno

tak Macbook aktualizovan na Mavericks před asi 5 minutama , pořád běží indexace a i tak je ntb rychlejší než při normálním použítí na Mac os Lion.

Uvidíme co ukáže praxe. Ale dle toho co jsem kde četl tak zatím samá "pozitiva a socialní jistoty" :)

Odesláno (upraveno)

Ad Iphone 4 a IOS 7. Včera jsem jej po 6.1.3 nahodil na novou čtverku. Ze začátku nic moc ale stačilo vypnout vyhledávání ve spotlight a hlavně KONEČNĚ OD VERZE 7.0.3. vypnout ty otravné animace ( zapnout v nastavení-obecné-omezení pohybu), zapnout zvýšený kontrast (ať nejsou roletky průhledné) a lítá to znatelně lépe. Hlavně appstore a foťák oproti 6 lítá dost dobře.

Na 4 roky starý mobil - klidně mě tu sežerte, je to pořád pecka. Stejné nastavení mám i u pětky a tam to lítá jako urvané z řetězu :-D

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

jacob:  a ted cesky prosim :) nějak jsem nepochopil smysl prispevku ted. neber to jako utok. mozna si po ranu sedim na vedeni :)

Odesláno
  V 24. 10. 2013 v 6:46, jacob napsal:

Zřejmě dnes (jinak by o tom zdejší Apple profíci již psali) vydaná aktualizace 7.0.3, které dovoluje vypnout animované přechody a další podobné efekty.

)))) o tom tu už dva dny hovoříme Plho.....

Odesláno
  V 23. 10. 2013 v 16:55, kamilb napsal:

Ovečka ne,rozhodně ne,to sem to napsal fakt blbě to sem tu ovci vlastně urazil.

Prosímtě, jenom to ne,už tak mám nějakou vyrážku.

Hele, humor není Tvou silnou stránkou, nepouštěj se na tenký led.

Návštěvník dlubix
Odesláno

kamilb: když je člověk nadšenec do elektroniky, konkrétně do mobilů, tak to prostě mění často. Já jsem androjďák a kupuju si každý nový galaxy esko, co vyjde a jsou to taky vyhazovaný prachy. Jenže jsem tim prostě postiženej, tak si nemůžu pomoct. Jestli tě ale k výměně přístroje donutí novej firmware, je něco špatně. To posoudit nemůžu, japka neznam. 

dacebal: wtf? jak často měníš notes? to na tom paříš hry?

Odesláno (upraveno)
  V 24. 10. 2013 v 9:05, dlubix napsal:

když je člověk nadšenec do elektroniky,...

Ale jo máš pravdu,o tom žádná.

Jen sem prostě na ty jeho komenty alergický,mám ho už leta v ignore.Jen mi to nedalo  a odklikl jsem: Stejně zobrazit. :)

Udělal jsem chybu.

Omlouvám se že sem vám to tady kluci zaplevelil.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno
  V 24. 10. 2013 v 7:15, shotik napsal:

jacob:  a ted cesky prosim :) nějak jsem nepochopil smysl prispevku ted. neber to jako utok. mozna si po ranu sedim na vedeni :)

Podle příspěvku kolegy patriknapr je smysl mého příspěvku 0, jelikož se o tom už zřejmě hovořilo :-).

Odesláno (upraveno)
  V 24. 10. 2013 v 9:05, dlubix napsal:

kamilb: když je člověk nadšenec do elektroniky, konkrétně do mobilů, tak to prostě mění často. Já jsem androjďák a kupuju si každý nový galaxy esko, co vyjde a jsou to taky vyhazovaný prachy. Jenže jsem tim prostě postiženej, tak si nemůžu pomoct. Jestli tě ale k výměně přístroje donutí novej firmware, je něco špatně. To posoudit nemůžu, japka neznam. 

dacebal: wtf? jak často měníš notes? to na tom paříš hry?

Hry ani ne, ale zatím mi to tak vycházelo, že vždy po dvou letech přišlo něco, co už stálo za upgrade. Z G3 n G4, z G4 na Intel, pak Core 2Duo, pak í5... A ty starý mám doma. A furt to všechno funguje, akorát musím občas nabít baterky, aby neklekly. Mám doma starý barevný iBook, tři bílé plasťáky, 2x MacBookPro, Air. A k tomu Intel iMac, 2 iPady a 4 iPhony:-). jen G4 desktop šla z domu, zabírala moc místa.

edit: teda, aby to nevypadalo, že se to všechno válí ve skříni, většinou po mně přebírala stroj žena, akorát teď zlobí, že by chtěla vlastního Aira...

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
  V 24. 10. 2013 v 9:11, kamilb napsal:

Ale jo máš pravdu,o tom žádná.

Jen sem prostě na ty jeho komenty alergický,mám ho už leta v ignore.Jen mi to nedalo  a odklikl jsem: Stejně zobrazit. :)

Udělal jsem chybu.

Omlouvám se že sem vám to tady kluci zaplevelil.

Jistě, mé komenty jsou pitomé, zatímco Tvé kydy o ovcích, proto, že si někdo za své peníze koupí, co uzná za vhodné, jsou bezva.

Odesláno
  V 24. 10. 2013 v 9:43, decebal napsal:

Hry ani ne, ale zatím mi to tak vycházelo, že vždy po dvou letech přišlo něco, co už stálo za upgrade. Z G3 n G4, z G4 na Intel, pak Core 2Duo, pak í5... A ty starý mám doma. A furt to všechno funguje, akorát musím občas nabít baterky, aby neklekly. Mám doma starý barevný iBook, tři bílé plasťáky, 2x MacBookPro, Air. A k tomu Intel iMac, 2 iPady a 4 iPhony:-). jen G4 desktop šla z domu, zabírala moc místa.

edit: teda, aby to nevypadalo, že se to všechno válí ve skříni, většinou po mně přebírala stroj žena, akorát teď zlobí, že by chtěla vlastního Aira...

Pěkná sbírka.

U ntb i telefonu delam taky upgrade jednou za dva roky.  A neprijde mi to nejak divne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...