Josef01 Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 (upraveno) No asi Tě nepotěším, ale pokud se něco nezměnilo, nic se s tím už neudělá a udělal jsi z toho iPod (http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=74&t=21365) tedy GSM nebude fungovat, jedině se sim kartou AT&T. Co se týká aplikací v Apps, lze je nahrávat pouze do telefonu pro které byly zaplacené a stažené, tedy nelze je sdílet mezi dvěma iPhone či iPod. Upraveno 3. dubna 2010 uživatelem Josef01
ricous Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Josef01: No někde psali, že by to snad mělo jít, ale ten postup mi buď nevyšel a nebo to bylo tak složitý, že jsem se během toho ztratil... Když mi iTunes načetl iPoda a ty aplikace byly zdarma, že to stejně nešlo? Jo, a jednu aplikaci jsem stejně stahoval za iPhona a ne a ne to tam dát. Jinak každopádně díky za snahu i názory.
Josef01 Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Tak vždycky nějaká finta existuje, ale asi bych to nedělal na jednom počítači. Stačí přehrát složku s programy (složka v iTunes Mobile Applications) do jiného iTunes a dát synchronizovat, takto jsem dal všechny své původní aplikace do nového notebooku a nového iPhone. Bohužel to GSM bude asi velkej problém
viki Odesláno 3. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2010 Ricousi, nedelej si z toho starosti, tak na 98% by to melo jit. Kdyz nesezenes nikoho pobliz a nebudes moc spechat, tak bych se na to mrknul. Uz jsem to delal. BTW Ja su z Brna.
Josef01 Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 (upraveno) viki: tak pak dej vědět, jak jsi rozchodil GSM, to bys byl asi první v ČR pokud by to byl nejnovější OS! Jinak více na http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=74&t=24789 V bodě 6. je popsáno jak na to... Ještě k té synchronizaci v iTunes, nejsem sám komu se to povedlo, ale dal jsem synchronizovat aplikace v novém NTB a iTunes a nevím proč, nepřenesly se všechny informace o SW (Transfer Purchases) a některé aplikace se prostě z iPhone vymázly. Samozřejmě, že info o staženém SW je na Apple serveru, takže se to dá všechno zpětně doinstalovat, ALE data ze všech odinstalovaných aplikací jsou v háji..... Upraveno 4. dubna 2010 uživatelem Josef01
ricous Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 (upraveno) viki: díky moc - zkusím nejdřív prodejny mobilů v okolí, v případě neúspěchu se ozvu Josef01: psal jsem, že mám iP2G, software 1.1.4 - tedy jeden z prvních a odblokován už byl, fungoval, jenže já ho tím restore znovu bloknul all: pořád nechápu, že když mám iTunes, účet, vše ofigo stahuju, do iPodu to dostanu bez problémů, tak do iPhonu to nešlo. Převedenou muziku a filmy z dřívějška jo, ale aplikace ne. iTunes mi iPhone načte, ale chybí záložka, přes kterou to nahrát (ostatní složky - music, films, ringtones atd. tam jsou). Ani v samotném iPhonu prostě není Apps a přijde mi, že v tom je ten problém...? Je tam jen iTunes U a to nevím, k čemu je, protože to nenačetlo vůbec nic. Musím teda iTunes znovu nainstalovat při zaplém iPhonu? Můžu použít stejnou registraci? Půjde mi pak nahrávat jen do iPhonu a už ne do iPodu? Upraveno 4. dubna 2010 uživatelem ricous
Josef01 Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 Asi bych se obrátil do jiného fora (iphone.cz), kde se tím lidé zabývají denně. 2G je poměrně starý telefon a mohou tam být různá omezení nejen ve funkčnosti aplikací, některé mají podporu pouze pro 3G. Každopádně bývá problém se synchronizací dvou iPxxx v jednou i Tunes....
decebal Odesláno 4. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 (upraveno) Ricousi, já myslím, že problém je v tom, že jailbrakenuté (odblokované) iPhony nemůžou stahovat ani používat apps z ofiko apps storu. Když jsem měl iPhone 1. generace, (taky s jailbrakem, jinak to ani nešlo), stahoval jsem si doplňkové alikace z nějakého neoficiálního storu, skrz aplikaci k tomu určenou. Takže mysllím, že své aplikace z iTunes tam nedostaneš (ale možná se pletu a už s to podařilo nějak obejít, lidi jsou vynalézaví . Začal bych tím, že bych našel někoho (zřejmě skrz iPhone fórum někoho u vás, já znám lidi co to dělají jen v Praze), kdo Ti to znovu jailbrakene, šoupne Ti tam 2.0 systém a v tom bys měl mít tu utilitu pro přístup k dalším aplikacím. Ale rozchodit by to mělo jít. Upraveno 4. dubna 2010 uživatelem decebal
JJ Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 Ricousi, já myslím, že problém je v tom, že jailbrakenuté (odblokované) iPhony nemůžou stahovat ani používat apps z ofiko apps storu. Zajímavé. Někdo to asi manželčinu telefonu zapomněl vysvětlit ;-) Jinak taky vím o pár lidech v Praze, kteří by to měli zvládnout, takže pokud se to nepodaří jinde, Ricousi ozvi se.
decebal Odesláno 4. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 (upraveno) Tak odhady prodeje iPadu za první den jsou mezi 600 000 - 700 000. Slušné, řekl bych . http://www.appleinsider.com/articles/10/04...st_to_650k.html Upraveno 4. dubna 2010 uživatelem decebal
TomAnt Odesláno 4. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2010 (upraveno) Ako som predpokladal. Nie Steve Jobs podlahne natlaku Adobe (pridanim flash podpory do iPod, iPhone a iPad), ale skor velki hraci na poli webu pochopia, ze Flash je zlo (aspon teda podla Steva a on sa nepodrobi) a svoje weby prerobia na Flash5. Tu mame zoznam: http://www.apple.com/ipad/ready-for-ipad/ Takze, kazdy dnom to bude menej a menej webov vyzadujucich striktne flash... Ziadnych 50% P.S. YouTube je podporovany nativne... Upraveno 4. dubna 2010 uživatelem TomAnt
Kalifx Odesláno 6. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2010 Tady je jeden Apple pozitivní příspěvek na blogu iDnes. Nic novýho, ale hezký osobní shrnutí.
decebal Odesláno 7. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ... Jo to znám. Mezi náma, oktávka má taky větší kufr než Porsche a nemyslím si, že je to lepší auto .
Kalifx Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ... Hele Kamile, tohle je podle mě blbost. Tady se Apple musím zastat. Je přece lhostejný, jak zdrcující výčet má EeePc oproti iPadu. Tohle platí v podstatě pro všechny Jabka. Ta vybavenostní nedostatečnost. Jenomže Apple umí splácat komponenty dohromady tak, že jako celek to prostě (v drtivý většině) funguje. Mám doma miníka a taky by neměl papírově zvládat přehrávat Full HD. Je to ještě ten model s GMA 950. Jenomže to zvládne. A v pohodě. Tak je to se vším od Apple. Mně spíš vadí jiná věc. Jakmile se někde na Apple fóru zmíním, že potřebuju něco z toho, co ten který Apple produkt nemá, okamžitě je mně vysvětleno, že to vlastně nepotřebuju. Jak stačí udělat todlenc, támhlenc a tudleto a je to vyřešený. Obvykle je jenom rozdíl mezi mírou agresivity jednotlivých Apple core fans. Tohle ze mě během pár let udělalo velkýho odpůrce ortodoxní apple komunity ačkoli jsou mně PC celkem u zadele... Jo to znám. Mezi náma, oktávka má taky větší kufr než Porsche a nemyslím si, že je to lepší auto . Pořád mě fascinuje, jak je v případě počítačů nadužívaná ta paralela s auty. A zrovna tenhle případ. Pochybuju, že bude Porše lepší auto pro dva šedesátiletý důchodce, kteří jedou jednou za měsíc na Slapy a jednou týdně do Lídlu. Nehledě na to, že Apple není v žádném případě Porše pokud má být PC Škodovka. To je přece proti Jablečný logice, ne? Apple se prezentuje vysoce užitným a snadno ovladatelným výrobkem. A to se jako rovná Porše? Spíš nějakej Touran nebo Galaxy.
ls8ls8 Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ...problém je v tom, že jailbrakenuté (odblokované) iPhony nemůžou stahovat ani používat apps z ofiko apps storu... To je samozřejmě nesmysl. Mám už druhý iPhone z USA, odblokovaný a JB, a aplikace nakupuju v Apple App Store. Odblokovaní ani JB nezablokují žádnou funkci telefonu.
dagou Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 ... Jakmile se někde na Apple fóru zmíním, že potřebuju něco z toho, co ten který Apple produkt nemá, okamžitě je mně vysvětleno, že to vlastně nepotřebuju. Jak stačí udělat todlenc, támhlenc a tudleto a je to vyřešený. Obvykle je jenom rozdíl mezi mírou agresivity jednotlivých Apple core fans. Tohle ze mě během pár let udělalo velkýho odpůrce ortodoxní apple komunity ačkoli jsou mně PC celkem u zadele... Jo, tenhle problém jsem nedávno řešil s kolegou. Hrozně by se mu líbil Apple, ale potřebuje tohle a támhleto. A ve skutečnosti to opravdu nepotřebuje. Ne že by to na tom Apple nešlo, ale řeší se to jinak. Viz třeba CDMA modem od O2 - nutně potřebuje nějakej program k ovládání. Na Apple ne, jenom nastaví modem driver a vytáčení, o ostatní se postará systém. Stejně tak antiviry a podobný věci prostě nejsou potřeba. PS: nemáte někdo tucha kde sehnat ventilátor do MacBooka za rozumný peníze?
Kalifx Odesláno 7. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 A ve skutečnosti to opravdu nepotřebuje. Ne že by to na tom Apple nešlo, ale řeší se to jinak. Viz třeba CDMA modem od O2 - nutně potřebuje nějakej program k ovládání. Na Apple ne, jenom nastaví modem driver a vytáčení, o ostatní se postará systém. Stejně tak antiviry a podobný věci prostě nejsou potřeba. Děkuju za připomenutí...
decebal Odesláno 7. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 Hele Kamile, tohle je podle mě blbost. Tady se Apple musím zastat. Je přece lhostejný, jak zdrcující výčet má EeePc oproti iPadu. Tohle platí v podstatě pro všechny Jabka. Ta vybavenostní nedostatečnost. Jenomže Apple umí splácat komponenty dohromady tak, že jako celek to prostě (v drtivý většině) funguje. Mám doma miníka a taky by neměl papírově zvládat přehrávat Full HD. Je to ještě ten model s GMA 950. Jenomže to zvládne. A v pohodě. Tak je to se vším od Apple. Mně spíš vadí jiná věc. Jakmile se někde na Apple fóru zmíním, že potřebuju něco z toho, co ten který Apple produkt nemá, okamžitě je mně vysvětleno, že to vlastně nepotřebuju. Jak stačí udělat todlenc, támhlenc a tudleto a je to vyřešený. Obvykle je jenom rozdíl mezi mírou agresivity jednotlivých Apple core fans. Tohle ze mě během pár let udělalo velkýho odpůrce ortodoxní apple komunity ačkoli jsou mně PC celkem u zadele... Pořád mě fascinuje, jak je v případě počítačů nadužívaná ta paralela s auty. A zrovna tenhle případ. Pochybuju, že bude Porše lepší auto pro dva šedesátiletý důchodce, kteří jedou jednou za měsíc na Slapy a jednou týdně do Lídlu. Nehledě na to, že Apple není v žádném případě Porše pokud má být PC Škodovka. To je přece proti Jablečný logice, ne? Apple se prezentuje vysoce užitným a snadno ovladatelným výrobkem. A to se jako rovná Porše? Spíš nějakej Touran nebo Galaxy. Samozřejmě, že je to blbost. To bylo jen takové plácnutí za to Kamilovo rýpnutí, které jsem považoval za podobně pitomé. Ostatně, byl tam smajlík.
decebal Odesláno 7. dubna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2010 To je samozřejmě nesmysl. Mám už druhý iPhone z USA, odblokovaný a JB, a aplikace nakupuju v Apple App Store. Odblokovaní ani JB nezablokují žádnou funkci telefonu. Tak to sorry, když jsem měl prvního odblokovaného iPhona, tak mi to nešlo a od té doby co mám legál, jsem vývoj v této oblasti nesledoval .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se