Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, prosím o radu.

Chci předat dal svůj iPhone a potřebuji ho vrátit do původního nastavení, aby vse nastavení bylo smazano, je někde tato možnost, abych ho mohl předat ve stavu novém, tak jak jsem ho koupil?

Dík za info

Odesláno

Pánové, prosím o radu.

Chci předat dal svůj iPhone a potřebuji ho vrátit do původního nastavení, aby vse nastavení bylo smazano, je někde tato možnost, abych ho mohl předat ve stavu novém, tak jak jsem ho koupil?

Dík za info

Nastavení/obecné ... Úplně dole obnovit/smazat data a nastavení

• po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To jsem se zase vytočil... Mám v iP4S navigaci Dynavix. Ač na českých stránkách tvrdí, že aktualizují 3-4x do roka, více jak rok se nic nedělo. Proto jsem zajásal, že se objevila nová verze map. Jenže po jejím stáhnutí přišla bez předchozího upozornění hláška - zaplaťte 8 éček za ČR aktualizace. Zaplaceno, ale navi nejde spustit vůbec, ani stará verze. Dle hodnocení v Appstoru nejsem sám. Hlavně že mají na hlavních stránkách FAQ "Can I update the map for free? Yes, both map and application updates are currently free. You can download newest version via iTunes". Na CZ Dynavix už je, že aktualizace je všude zdarma, jen ne v iPhonu...

EDIT: tak v CZ tvrdí, že v iPhonu jsou aktualizace nejméně 3 roky zdarma, což nesedí. A i zde je:

Mohu zdarma stahovat mapové aktualizace?

Ano, jak mapové aktualizace, tak nejnovější verze programu Dynavix jsou v současné době dostupné zdarma. Stahovat je můžete pomocí iTunes.

Upraveno uživatelem ricous
Odesláno

s Navigonem tedy jezdím běžně i cizinu a nespokojenost teda u mě nepanuje. 

Jinak jsem si teď oblíbil Apple mapy a jejich navigování. Jediné co mi ještě vadí je nepřítomnost rychlosti a jejich varování a mírné zpoždění oproti reálu

Návštěvník YPO
Odesláno

...Navigon mne běžně posílá přes svodidla, dva pruhy, na lávky, kam se auto nevejde, slitá je grafika složitých křižovatek, divné zoomování. U mě jezdí Tom tom (byť není tak podrobný jako Navigon)...Navigon používám jej jen na detailní dohledání cíle.

Testoval jsem i další: Route 66, iGo, Sygic a CoPilot.

právě sem si stách Waze a zejtra otestuju  :unsure:

Návštěvník YPO
Odesláno

...já nějak těm online navigacím nepřišel na chuť. Waze už jsem 3x nahrál a 3x smazal, ale potenciál má určitě...jen nejsem schopen za jízdy zadávat údaje, které by pomohli ostatním. Myslím, že až bude síť LTE, tak se to pohne směrem ke streetview navigacím.

Podle Seznamováckých map se taky nedá jezdit.

když už nevím kudy kam ta použiji gůgl mapy ..... tak nějak to funguje .... žiju možná v bludu, že online navigace (mapy) by mohly bejt čerstvý

Odesláno

toho slití u Navigonu jsem si nikdy nevšiml :) Je pravda ale že navi využívám svátečně. Většinou jezdím trasy které znám. Navíc teda před každou větší křižovatkou má navádění do pruhů což tu určitou "slitost" eliminuje trochu

Waze spustím vždy když hlásí někdě kolonu a chci vědět jak je přibližně dlouhá :))

TomTom se mi nelíbí graficky. Navigon jsem si oblíbil pro jeho uhlazenost a celkovou jednoduchost (pro mě)

Z estetického hlediska se mi právě líbí i ty Apple Mapy

post-22880-0-21322100-1405448185_thumb.png

Odesláno (upraveno)

V google maps by mely byt uz par mesicu i data z Waze, ja jezdim uz jen podle google maps navigace v mobilu a posledni dobou opravdu presny dopravni informace, pred vyjetim i v prubehu cesty nabidka alternativnich tras, u krizovatek nebo dalnicnich sjezdu to ukazuje nekolik stovek metru pred odbocenim nebo sjezdem i jaky je ETA do cile v  pripade sjezdu na alternativni trasu, v zacpe nebo tesne pred ni to ukazuje o kolik minut rychlejsi je jizda vedlejsi silnici, atd... zacina to byt docela vymakany. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

shotik: Jenom pro doplneni - moje zkusenost se tyka USA, ale doufal bych, ze verze map pro Android se vydava plosne a mela by to stejne umet i v Evrope. Rad si kdyztak prectu postrehy. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...