seh1 Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Pánové, prosím o radu. Chci předat dal svůj iPhone a potřebuji ho vrátit do původního nastavení, aby vse nastavení bylo smazano, je někde tato možnost, abych ho mohl předat ve stavu novém, tak jak jsem ho koupil? Dík za info
patriknapr Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Pánové, prosím o radu. Chci předat dal svůj iPhone a potřebuji ho vrátit do původního nastavení, aby vse nastavení bylo smazano, je někde tato možnost, abych ho mohl předat ve stavu novém, tak jak jsem ho koupil? Dík za info Nastavení/obecné ... Úplně dole obnovit/smazat data a nastavení
montemar Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 a smazou se timto ukonem i zalohy v itunes, pripadne cloudu?
patriknapr Odesláno 11. června 2014 Nahlásit Odesláno 11. června 2014 Ne, smaže se vše pouze na zařízení.
Ondrej71 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Ktery z IPodu koupit :Nano, Classics nebo Shuffle? Touch jsem vyřadil, přijde mi zbytečně velký.
FraK Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Ja mam Nano ca 3 roky a jsem s nim velmi spokojeny. Je maly, lehky, snadno ovladatelny. Nic jineho nehledam a nezkousim.
quest987 Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Zkusil bych sehnat Nano co sedelalo predloni . Takova ta mala kostka s klipem.http://media.engadget.com/img/product/26/k8d/ipod-nano-6th-gen-2apr-800.jpg.Classic bych vyradil, protoze to neni zrovna dvakrat maly pristroj.
Plina Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Odesláno 15. června 2014 Záleží na co jej chceš. Pokud ti stačí 8 nebo 16 gb tak bych vyřadil i Classic a šel do iPodu nano. Shuffle mi vždy připadl bez displeje až moc jednoduchý. Ale teď jsem zahlédl toto http://waterfi.com/waterproof-ipod-shuffle a asi by se mi to i líbilo;-)
ricous Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 (upraveno) To jsem se zase vytočil... Mám v iP4S navigaci Dynavix. Ač na českých stránkách tvrdí, že aktualizují 3-4x do roka, více jak rok se nic nedělo. Proto jsem zajásal, že se objevila nová verze map. Jenže po jejím stáhnutí přišla bez předchozího upozornění hláška - zaplaťte 8 éček za ČR aktualizace. Zaplaceno, ale navi nejde spustit vůbec, ani stará verze. Dle hodnocení v Appstoru nejsem sám. Hlavně že mají na hlavních stránkách FAQ "Can I update the map for free? Yes, both map and application updates are currently free. You can download newest version via iTunes". Na CZ Dynavix už je, že aktualizace je všude zdarma, jen ne v iPhonu... EDIT: tak v CZ tvrdí, že v iPhonu jsou aktualizace nejméně 3 roky zdarma, což nesedí. A i zde je: Mohu zdarma stahovat mapové aktualizace?Ano, jak mapové aktualizace, tak nejnovější verze programu Dynavix jsou v současné době dostupné zdarma. Stahovat je můžete pomocí iTunes. Upraveno 14. července 2014 uživatelem ricous
FraK Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 (upraveno) Edit: Sorry. Chtel jsem prispet do jineho vlakna... Upraveno 14. července 2014 uživatelem FraK
shotik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 s Navigonem tedy jezdím běžně i cizinu a nespokojenost teda u mě nepanuje. Jinak jsem si teď oblíbil Apple mapy a jejich navigování. Jediné co mi ještě vadí je nepřítomnost rychlosti a jejich varování a mírné zpoždění oproti reálu
Návštěvník YPO Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 ...Navigon mne běžně posílá přes svodidla, dva pruhy, na lávky, kam se auto nevejde, slitá je grafika složitých křižovatek, divné zoomování. U mě jezdí Tom tom (byť není tak podrobný jako Navigon)...Navigon používám jej jen na detailní dohledání cíle.Testoval jsem i další: Route 66, iGo, Sygic a CoPilot.právě sem si stách Waze a zejtra otestuju
Návštěvník YPO Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 ...já nějak těm online navigacím nepřišel na chuť. Waze už jsem 3x nahrál a 3x smazal, ale potenciál má určitě...jen nejsem schopen za jízdy zadávat údaje, které by pomohli ostatním. Myslím, že až bude síť LTE, tak se to pohne směrem ke streetview navigacím.Podle Seznamováckých map se taky nedá jezdit.když už nevím kudy kam ta použiji gůgl mapy ..... tak nějak to funguje .... žiju možná v bludu, že online navigace (mapy) by mohly bejt čerstvý
shotik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 toho slití u Navigonu jsem si nikdy nevšiml Je pravda ale že navi využívám svátečně. Většinou jezdím trasy které znám. Navíc teda před každou větší křižovatkou má navádění do pruhů což tu určitou "slitost" eliminuje trochu Waze spustím vždy když hlásí někdě kolonu a chci vědět jak je přibližně dlouhá ) TomTom se mi nelíbí graficky. Navigon jsem si oblíbil pro jeho uhlazenost a celkovou jednoduchost (pro mě) Z estetického hlediska se mi právě líbí i ty Apple Mapy
kloubik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 (upraveno) V google maps by mely byt uz par mesicu i data z Waze, ja jezdim uz jen podle google maps navigace v mobilu a posledni dobou opravdu presny dopravni informace, pred vyjetim i v prubehu cesty nabidka alternativnich tras, u krizovatek nebo dalnicnich sjezdu to ukazuje nekolik stovek metru pred odbocenim nebo sjezdem i jaky je ETA do cile v pripade sjezdu na alternativni trasu, v zacpe nebo tesne pred ni to ukazuje o kolik minut rychlejsi je jizda vedlejsi silnici, atd... zacina to byt docela vymakany. Upraveno 15. července 2014 uživatelem kloubik
shotik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 kloubik: Díky za tip. Hned zítra vyzkouším. Nevím ani proč ale google mapy jsem zavrhoval od začátku
kloubik Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 shotik: Jenom pro doplneni - moje zkusenost se tyka USA, ale doufal bych, ze verze map pro Android se vydava plosne a mela by to stejne umet i v Evrope. Rad si kdyztak prectu postrehy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se