grakij Odesláno 24. června 2010 Nahlásit Odesláno 24. června 2010 @Josef01 díky, zkusím asi zítra infolinku 02 jestli mají hlášených více případů... @decebal Tak jsem to teď vyzkoušel a nemám problém - 3G. Těžko říci, můžeš zkusit restore a potom obnovit ze zálohy...
Benne Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Tu věc se signálem si dovedu jako softwarový problém představit poměrně snadno. U těch fleků na displayi nevím a jsem zvědav, jak se k tomu postaví. vraj distributor velmi skoro distribuoval,resp sa nedotiahla vyroba. Medzi sklickom a displejom je este nejaka hmota, ktora sa za par dni vysusi a skvrny zmiznu. Takze telefony sa mali este par dni susit, ale nestihlo sa nejak
Hasňa Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Btw., k tomu nerozbitnemu sklu.. http://gizmodo.com/5572227/fuuuuuu-gizmodos-first-accidentally-dropped-iphone
Kalifx Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Tak se do toho kucí konečně pustili - koukám, že iPad jde rozmixovat až nebezpečně snadno.
decebal Odesláno 25. června 2010 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2010 @Josef01 díky, zkusím asi zítra infolinku 02 jestli mají hlášených více případů... @decebal Tak jsem to teď vyzkoušel a nemám problém - 3G. Těžko říci, můžeš zkusit restore a potom obnovit ze zálohy... To už jsem udělal, nulový výsledek .
dagou Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Tak se do toho kucí konečně pustili - koukám, že iPad jde rozmixovat až nebezpečně snadno. Překvapilo mě, že zobrazoval i potom, co ho skoro zlomil...
RomanP Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Ještě bych se chtěl zeptat... mám v tom trochu zmatek. Jak poznám iMac, který je aktuální?Nebudu jmenovat obchod, ale malý zelený a nepříjemě uřvaný mužík má na svém webu několik iMaců z čehož mi přijde konfigurací vyhovující tento : APPLE iMac 21.5" (z0jc002uf/cz)- Počítač 1920x1080 LED, Core 2 Duo 3.06GHz, RAM 4GB, ATI Radeon HD4670 256MB, 1TB 7200 otáček, DVD vypalovačka, WiFi, Bluetooth, Webkamera, česká klávesnice, Magic Mouse, Mac OS X 10.6 Snow Leopard. Na chlup stejný mi přijde i tenhle : APPLE iMac 21.5" (mb413z/a) Druhá věc - má tato grafika svou paměť a je to ta o které jsme se bavili jako o výkonnější v porovnání s NVIDIA 9400M ? A prozatím asi posledn - co vám vychází jako lepší řešení domácího počítače, APPLE iMac 21.5" za nějakých 39,000,- a nebo MacMini třeba s 24" APPLE LED Cinema Display ? Ještě mi přišlo praktičtější mít "velkou" klávesnici s numerickou částí, ta se ale nedělá wireless...
TomAnt Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Samostatny displej je jedna z veci, ktore sa naozaj neoplati kupovat priamo od Apple. Tam naozaj zaplatis len znacku. HP aj Dell robia napriklad perfektne LCD s IPS panelmi, za dost mensiu cenu a ak nie s lepsou tka rovnakou kvalitou. Cize, osobne by som dal do porovnania iMac vs. Mac Mini s nejakym neApple vhodnym monitorom. Napriklad: http://accessories.euro.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=sk&l=sk&s=pad&cs=RC1078561&sku=294998
Kalifx Odesláno 25. června 2010 Nahlásit Odesláno 25. června 2010 Ještě bych se chtěl zeptat... mám v tom trochu zmatek. Jak poznám iMac, který je aktuální? Nebudu jmenovat obchod, ale malý zelený a nepříjemě uřvaný mužík má na svém webu několik iMaců z čehož mi přijde konfigurací vyhovující tento : APPLE iMac 21.5" (z0jc002uf/cz)- Počítač 1920x1080 LED, Core 2 Duo 3.06GHz, RAM 4GB, ATI Radeon HD4670 256MB, 1TB 7200 otáček, DVD vypalovačka, WiFi, Bluetooth, Webkamera, česká klávesnice, Magic Mouse, Mac OS X 10.6 Snow Leopard. Na chlup stejný mi přijde i tenhle : APPLE iMac 21.5" (mb413z/a) Druhá věc - má tato grafika svou paměť a je to ta o které jsme se bavili jako o výkonnější v porovnání s NVIDIA 9400M ? A prozatím asi posledn - co vám vychází jako lepší řešení domácího počítače, APPLE iMac 21.5" za nějakých 39,000,- a nebo MacMini třeba s 24" APPLE LED Cinema Display ? Ještě mi přišlo praktičtější mít "velkou" klávesnici s numerickou částí, ta se ale nedělá wireless... Já si taky myslím, že monitor od Apple jsou zbytečně vyhozený prachy. Jinak je to trochu dilema. Doma jsem zvolil kombinaci mini + monitor, ale stejně spokojenej jsem z iMaca (v podstatě tebou zmiňovaná konfigurace) v práci. Nevím. Zdá se, že iMac je i oproti novýmu miníkovi přece jen výkonnější řešení, ale mini lze zase operativněji umístit v rámci bytu a také je to lepší řešení pro připojení k HD LCD TV... Takže za mě jako HBO komp vítězí mini + BT klávesnice a myš.
Josef01 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Tak jsem po upgrade na iPhone OS 4.0 velmi mile překvapen. Telefon je mnohem svižnější a změny jsou velmi užitečné. V podstatě nemám telefonu co vytknout vyjma jedine věci. V podsložkách Exchange neumí automaticky zobrazit počet novych emailů
RomanP Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Ok. A ktera z grafickych karet ma vlastni pamet, nvidia9400 a nebo radeon4670? Poznam tedy inovovaneho iMaca podle bezdratove klavesy a toho ze takt procesoru je 3 ghz?
spiderer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Tak jsem po upgrade na iPhone OS 4.0 velmi mile překvapen. Telefon je mnohem svižnější a změny jsou velmi užitečné. V podstatě nemám telefonu co vytknout vyjma jedine věci. V podsložkách Exchange neumí automaticky zobrazit počet novych emailů To je novinka v OS4? To je celkem nemile, podle ceho poznas, ze ti prisel novy email?
utrejch Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 To je novinka v OS4? To je celkem nemile, podle ceho poznas, ze ti prisel novy email? To je feature. U applu se rozhodli, ze nepotrebujes vedet, ze ti prisel novy mail ... A zajimavy clanek na novinkach http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/204395-iphone-4-ma-pry-problemy-se-signalem-drzte-ho-jinak-vzkazal-jobs.html
Josef01 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Není to novinka je to již od začátku, proste email je oznámen pouze při příchodu do složky doručená pošta, při doručení do podsložky v doručené poště nikoliv. Tedy automatické třídění do podslozek nepoužívám.
Kalifx Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 (upraveno) To je feature. U applu se rozhodli, ze nepotrebujes vedet, ze ti prisel novy mail ... A zajimavy clanek na novinkach http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/204395-iphone-4-ma-pry-problemy-se-signalem-drzte-ho-jinak-vzkazal-jobs.html Jobs je určitě vizionář, ale pánbůh nás ochraňuj před momentem, kdy by lidi jako on byli ve vedení nějaké, monopolu blízké, společnosti. Což se někdy díky jejich iBižuterii bohužel může stát. Lidi TO prostě chtěj. Protože Gates byl vždycky kritizovanej, že Win tohle a támhleto (a mnohdy to byla samozřejmě pravda), ale až Jobs & Co dotáhli obhajování chyb do NWO modelu: "...jistě, že jsme vám uřízli omylem ruku, ale zároveň vám rádi vysvětlíme, že jste ji stejně nepotřeboval..." Upraveno 26. června 2010 uživatelem Kalifx
spiderer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Není to novinka je to již od začátku, proste email je oznámen pouze při příchodu do složky doručená pošta, při doručení do podsložky v doručené poště nikoliv. Tedy automatické třídění do podslozek nepoužívám. Ted moc nechapu jak to myslis, pouzivam exchange mail vcetne podslozek a o prichodu noveho emailu jsem informovan zvukem + pri prohlizeni vidim u konkretni slozky cislo s poctem novych emailu.. pokud to takhle zustalo tak budu spokojenej, pokud mi to u podslozky neukaze, ze prisel novy email, tak to by me asi stvalo
Josef01 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 (upraveno) Pak nevim v čem je chyba, mě to tak nefunguje už od zacatku. Pokud podslozku otevřu objeví se v něm email a zároveň i zobrazí počet nepřečtených zpráv, pokud ji neotevřu nic se neobjeví. P.S. Ted koukám do nastavení PUSH a je tam nastavení konkrétních složek v Exchange, to mám pocit tam na prvnich OS nebylo. Upraveno 26. června 2010 uživatelem Josef01
spiderer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Pak nevim v čem je chyba, mě to tak nefunguje už od zacatku. Pokud podslozku otevřu objeví se v něm email a zároveň i zobrazí počet nepřečtených zpráv, pokud ji neotevřu nic se neobjeví. P.S. Ted koukám do nastavení PUSH a je tam nastavení konkrétních složek v Exchange, to mám pocit tam na prvnich OS nebylo. Jo to bude ono, bylo to od OS3 myslim.. EDIT: Trosku jsem se lekl, to by mi celkem chybelo..
Josef01 Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Já jsem na začátku přestal podsložky používat a pak už jsem to nehledal. Kolega ma asi 120 podsložek, to mi nepřijde zrovna efektivní v době rychlého indexového vyhledávání
spiderer Odesláno 26. června 2010 Nahlásit Odesláno 26. června 2010 Ja mam podslozek 7, PUSH mam nastaveno na 2 z nich, zbytek mi staci videt na pocitaci..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se