Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

je to i 20%, zacly se na to "specializovat" naky pojistovny (mimo okruh tech klasickych), prodlouzi i zaruku, ktera jde myslim pak na jejich triko (ne na prodejce, potazmo servis)... pak se to da resit i pres pojisteni domacnosti, je tam obvykle i pojistka "na blbost" (odpovednost za skodu)... ale je to podvod... 

Odesláno

Včera mě došly konečně silikonové obaly na šestku. Chtěl jsem zkusit něco co trochu ochrání telefon i proti pádu a ne ty tenké šlupky, které jsou fajn, ale pád to neřeší. Obaly jsou dost povedené, nejsou horší než origo apple a sedí perfektně. Prodejka bude kolem 149,- s poštou a jsou v šesti barvách. Nechal jsem si červenou a černou.  V té drážce je nacvakávací bílá plastová linka, ale ta mi tam vůbec nesedí - naštěstí se dá vyndat.

Na E-shopu je budu mít ale až po novém roce, tak kdyby to někoho zajímalo tak SZ. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

...Aneb jak za peníze downgradovat "iPhone za dvacku" na "Lůmii za trojku"  :suicide_anim:

Beru že stávající majitelé to neštěstí holt nějak řešit musí - ale od dob praskající "kostky" jsem od Apple horší konstrukční zmetek než stávající "řada 6" neviděl  :thumbsdown_anim:

Odesláno

NAŠTĚSTÍ nemám iphone na honění ega takže mě vzhled netrápí. Na telefonu to přlepené není tak se to dá sundat a nevšiml jsem si, že mi nasazení krytu přeinstalovalo IOS na WP.

Co tam máš dál?

Odesláno

Já ne, ale mam jiný problém. Když jsem měl Android, koupil jsem si Sygic premium. Teď jsem přešel na iOS a nejde mi obnovit nákup. :( doufám, že jsem o navigaci nepřišel, znova kupovat se mi moc nechce.

Odesláno

Já ne, ale mam jiný problém. Když jsem měl Android, koupil jsem si Sygic premium. Teď jsem přešel na iOS a nejde mi obnovit nákup. :( doufám, že jsem o navigaci nepřišel, znova kupovat se mi moc nechce.

To bohužel přišel.. Můžeš leda koupit znovu pro iOS. Převod android - iOS a obráceně bohužel nejde. Taky jsem to řešil, když jsem přešel z androidu na iOS.
Odesláno

To bohužel přišel.. Můžeš leda koupit znovu pro iOS. Převod android - iOS a obráceně bohužel nejde. Taky jsem to řešil, když jsem přešel z androidu na iOS.

Tak tos mě moc nepotěšil :( 

Odesláno

Opravdu to nejde, taky jsem po tom patral, udajne pro to, ze AppStore jim to proste neumoznuje nijak rozlisit, jestli jsi novej zakaznik, nebo z androidu. Ale zas maj celkem casto slevy, ted na vanoce treba 60%, tak to neni takova darda, zvlast kdyz nechces mapy pro celou zemekouli.

Odesláno

Mám cca měsíc na rozmyšlenou za co vyměním svoji 4S....Opravdu jsem hodně na vážkách , jestli 5S nebo 6. Opakovaně jsem držel iPhone 6 v ruce v iStylu v Brně a  pořád nevím.... Většina mi radí, běž do 6. Asi jsem jeden z mála, který kupoval iPhone pro jeho dokonalou velikost ...rozuměj dostatečně malý telefon. :-/

Návštěvník dlubix
Odesláno

Mám cca měsíc na rozmyšlenou za co vyměním svoji 4S....Opravdu jsem hodně na vážkách , jestli 5S nebo 6. Opakovaně jsem držel iPhone 6 v ruce v iStylu v Brně a  pořád nevím.... Většina mi radí, běž do 6. Asi jsem jeden z mála, který kupoval iPhone pro jeho dokonalou velikost ...rozuměj dostatečně malý telefon. :-/

Tak to jsme dva a 5s byla jasná volba.

Odesláno

Pro me tez jasna volba iP5s . Za 6tku bych ji rozhodne nemenil. Velikost je pro me u 6tky uz pres caru. A navic se mi vubec nelibi, ale to je ciste vec kazdeho

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...