Leclerc Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 V Mironetu to taky praktikují...
Lion Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 je to i 20%, zacly se na to "specializovat" naky pojistovny (mimo okruh tech klasickych), prodlouzi i zaruku, ktera jde myslim pak na jejich triko (ne na prodejce, potazmo servis)... pak se to da resit i pres pojisteni domacnosti, je tam obvykle i pojistka "na blbost" (odpovednost za skodu)... ale je to podvod...
montemar Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2014 (upraveno) 200/mesicne... tak nevim.., ja pojistky obecne rad nemam(t-m) Upraveno 16. prosince 2014 uživatelem montemar
exBURN Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 Včera mě došly konečně silikonové obaly na šestku. Chtěl jsem zkusit něco co trochu ochrání telefon i proti pádu a ne ty tenké šlupky, které jsou fajn, ale pád to neřeší. Obaly jsou dost povedené, nejsou horší než origo apple a sedí perfektně. Prodejka bude kolem 149,- s poštou a jsou v šesti barvách. Nechal jsem si červenou a černou. V té drážce je nacvakávací bílá plastová linka, ale ta mi tam vůbec nesedí - naštěstí se dá vyndat. Na E-shopu je budu mít ale až po novém roce, tak kdyby to někoho zajímalo tak SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 ...Aneb jak za peníze downgradovat "iPhone za dvacku" na "Lůmii za trojku" Beru že stávající majitelé to neštěstí holt nějak řešit musí - ale od dob praskající "kostky" jsem od Apple horší konstrukční zmetek než stávající "řada 6" neviděl
exBURN Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 NAŠTĚSTÍ nemám iphone na honění ega takže mě vzhled netrápí. Na telefonu to přlepené není tak se to dá sundat a nevšiml jsem si, že mi nasazení krytu přeinstalovalo IOS na WP. Co tam máš dál?
Bob Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Jediny co je u sestky konstrukcne blby je vystoupla cocka IMHO
Locque Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 kde si kupoval iPhone? ja som zatial nevidell poistku na iPhone ... I Alza to má... Stálo to 3.5t na dva roky...
Moty Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Už jste někdo zkusil Google offline maps? Bite my shiny metal ass with Tapa
Z. Paul Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Já ne, ale mam jiný problém. Když jsem měl Android, koupil jsem si Sygic premium. Teď jsem přešel na iOS a nejde mi obnovit nákup. doufám, že jsem o navigaci nepřišel, znova kupovat se mi moc nechce.
People Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Ja mam navigon europe a maximalna spokojnost uz 3 roky.
Rifik Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Já ne, ale mam jiný problém. Když jsem měl Android, koupil jsem si Sygic premium. Teď jsem přešel na iOS a nejde mi obnovit nákup. doufám, že jsem o navigaci nepřišel, znova kupovat se mi moc nechce.To bohužel přišel.. Můžeš leda koupit znovu pro iOS. Převod android - iOS a obráceně bohužel nejde. Taky jsem to řešil, když jsem přešel z androidu na iOS.
Z. Paul Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 To bohužel přišel.. Můžeš leda koupit znovu pro iOS. Převod android - iOS a obráceně bohužel nejde. Taky jsem to řešil, když jsem přešel z androidu na iOS.Tak tos mě moc nepotěšil
Katz Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Ten Sygic se muze pouzivat mam dojem zdarma, mas tam 7 dni zdarma Premium, pak to mas obyc bez tech "super" funkci, ale funguje to.
Pirx Odesláno 22. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2014 Opravdu to nejde, taky jsem po tom patral, udajne pro to, ze AppStore jim to proste neumoznuje nijak rozlisit, jestli jsi novej zakaznik, nebo z androidu. Ale zas maj celkem casto slevy, ted na vanoce treba 60%, tak to neni takova darda, zvlast kdyz nechces mapy pro celou zemekouli.
Z. Paul Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 No já si kupoval na Androidu map celého světa taky v akci cca 6 měsíců zpět. Teď uz asi koupím jen Evropu. Taky by to mohli udělat lépe. Btw. Nechce někdo Sygica na android?
Chosef76 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Mám cca měsíc na rozmyšlenou za co vyměním svoji 4S....Opravdu jsem hodně na vážkách , jestli 5S nebo 6. Opakovaně jsem držel iPhone 6 v ruce v iStylu v Brně a pořád nevím.... Většina mi radí, běž do 6. Asi jsem jeden z mála, který kupoval iPhone pro jeho dokonalou velikost ...rozuměj dostatečně malý telefon. :-/
Návštěvník dlubix Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Mám cca měsíc na rozmyšlenou za co vyměním svoji 4S....Opravdu jsem hodně na vážkách , jestli 5S nebo 6. Opakovaně jsem držel iPhone 6 v ruce v iStylu v Brně a pořád nevím.... Většina mi radí, běž do 6. Asi jsem jeden z mála, který kupoval iPhone pro jeho dokonalou velikost ...rozuměj dostatečně malý telefon. :-/ Tak to jsme dva a 5s byla jasná volba.
quest987 Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Pro me tez jasna volba iP5s . Za 6tku bych ji rozhodne nemenil. Velikost je pro me u 6tky uz pres caru. A navic se mi vubec nelibi, ale to je ciste vec kazdeho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se