Maxel Odesláno 8. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2015 Jaký OS používá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) Pokud by nebyly WP pak bych volil BB. Použivají svůj vlastní OS, ale umí v simulaci spouštět programy Androidu. BB vždy sázela na bezpečnost (šifrování), což se NSA a podobným výzvědným organizacím nelíbilo. adamo: do trojice 830 (lépe 930), Z3 a IP6 mi IP5s moc velikostně nesedí. Upraveno 9. května 2015 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 iMessages nejede, Appstore nejelo, hledat pratele nejede, rano se probudim a na iPadu ani jedna ikonka.. Apple stavkuje??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Vidíš co se stane, když budeš zlobit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Schiza by byla, kdyby Te v pondeli vykopli z prace a umrel Ti krecek (predtim by vykousal do chleba logo Apple).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Boze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 (upraveno) .. appstore nefachalo, protoze putin predvadel rano milosovi novou kybernetickou zbran na zlobive amiky. Upraveno 9. května 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 no Boze.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Jaký OS používá?Snow. Leopard 10.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Dá se na starém jabku vrátit ke staré verzi Skypu? Drahá zkusila stáhnout aktualizaci a kouslo se to, až musela vyndat baterku. Najednou starej nefunguje a na novej prej zase není dost moderní ten noťas. Takže skajpík neběhá... co teď? Pokud to pro jabko existuje, tak bych zkusil portable verzi. Jednu dobu jsem taky potřeboval mít dvě na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Snow. Leopard 10.8Zkus to stáhnout a nainstalovat z tohoho odkazu:http://www.oldapps.com/mac/skype.php?old_skype=13159#download-section Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2015 Musím vybírat z nabídky t-mobile. iPhony vyprodané, už mají skladem jenom 5s 16GB. V pátek měli ještě 6 64GB, ale to jsem se samozřejmě nerozhoupal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Takže dnes, když mi mají zase volat z t-mobile, jsou už vyprodané 5s a navíc u všech zvedli ceny :-D Tomu se říká načasování :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 Mam tu pro vas jeden tip na dobrou aplikaci pro foceni s iphonem, jmenuje se Camera+ a ackoliv jsem nikdy temto vylepsovacim aplikacim neveril, tak musim rict, ze po vyzkouseni jsem opravdu nadseny, fotky jsou ted mnohem lepsi. Aplikace ma spoustu funkci, jako ostreni na urcite misto, volba expozice atd a co je asi nejlepsi, kdyz pri foceni indikuje zaostreni a vyfoti opravdu az ve chvili kdy je objekt plne zaostren. Sice stoji par kacek, ale tento nakup se alespon za me opravdu vyplatil, takze kdo chce mit z iphone jeste o neco lepsi fotky, nez doposud, nevahejte a vyzkousejte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2015 priatelka to ma a tiez to chvali.ja az tak vazne nefotim s mobilom, takze to nevyuzijem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Však ono tady většina členů má natolik kvalitní foťák, že fotit telelfonem je zbytečné, já to hlavně myslel tak, že mě ta apka opravdu příjemně překvapila, nikdy jsem těmto aplikacím na rádoby vylepšení nevěřil, ale toto opravdu funguje, takže jsem to sem rovnou hodil, kdyby ji chtěl někdo zkusit, mprotože za mě je opravdu dobrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Camera plus je skvělá,já už jsem vyzkoušel kdeco a vždycky se vrátím k VSCO cam.Fotím jen telefonerm,žádnej foťák nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Řešim dilema, koupim Macbook pro late 2014 nebo si nechutně připlatit za force touchpad a koupit 2015, výkonově jsou na tom dost podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 riesim podobne dilema, no vyhrava 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Budu poustet macbook PRO 13" 256GB koupeny letos zacatkem unora. Zaruka do 02/ 2017Bohuzel jsem si na nej nezvykl a porad delam na svem Lenovu. Lezi jen na stole a po vecerech koukam vyuzivam na web apod.KDyby mel nekdo zájem tak se ozvete do PM jinak tady v bude v inzerci do tydne i s fotkami Upraveno 12. května 2015 uživatelem stampee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se