Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Pokud by nebyly WP pak bych volil BB. Použivají svůj vlastní OS, ale umí v simulaci spouštět programy Androidu. BB vždy sázela na bezpečnost (šifrování), což se NSA a podobným výzvědným organizacím nelíbilo.

adamo: do trojice 830 (lépe 930), Z3 a IP6 mi IP5s moc velikostně nesedí.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dá se na starém jabku vrátit ke staré verzi Skypu?

Drahá zkusila stáhnout aktualizaci a kouslo se to, až musela vyndat baterku. Najednou starej nefunguje a na novej prej zase není dost moderní ten noťas. Takže skajpík neběhá... co teď?

Pokud to pro jabko existuje, tak bych zkusil portable verzi. Jednu dobu jsem taky potřeboval mít dvě na PC.

Odkaz ke komentáři

Mam tu pro vas jeden tip na dobrou aplikaci pro foceni s iphonem, jmenuje se Camera+ a ackoliv jsem nikdy temto vylepsovacim aplikacim neveril, tak musim rict, ze po vyzkouseni jsem opravdu nadseny, fotky jsou ted mnohem lepsi. Aplikace ma spoustu funkci, jako ostreni na urcite misto, volba expozice atd a co je asi nejlepsi, kdyz pri foceni indikuje zaostreni a vyfoti opravdu az ve chvili kdy je objekt plne zaostren. Sice stoji par kacek, ale tento nakup se alespon za me opravdu vyplatil, takze kdo chce mit z iphone jeste o neco lepsi fotky, nez doposud, nevahejte a vyzkousejte.

Odkaz ke komentáři

Však ono tady většina členů má natolik kvalitní foťák, že fotit telelfonem je zbytečné, já to hlavně myslel tak, že mě ta apka opravdu příjemně překvapila, nikdy jsem těmto aplikacím na rádoby vylepšení nevěřil, ale toto opravdu funguje, takže jsem to sem rovnou hodil, kdyby ji chtěl někdo zkusit, mprotože za mě je opravdu dobrá.

Odkaz ke komentáři

Budu poustet macbook PRO 13" 256GB koupeny letos zacatkem unora. Zaruka do 02/ 2017

Bohuzel jsem si na nej nezvykl a porad delam na svem Lenovu. Lezi jen na stole a po vecerech koukam vyuzivam na web apod.

KDyby mel nekdo zájem tak se ozvete do PM

jinak tady v bude v inzerci do tydne i s fotkami

Upraveno uživatelem stampee
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...