Maxel Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2015 ..pokud máte šéfa chorobného frikulína, který se u nějakého jiného sobě podobného paka s utloukem shlédnul v automaticky připojovaných podpisech s formátovanou tabulkovou vizitkou obsahující grafiku (tj. každý mail o 20-50kb větší), pak bacha na to že pošťák v OSX právě kvůli náhledům při odpovídání/přeposílání ty hatmatilkové kreace automaticky rozbije - čímž šéfstvu znehodnotí jeho fetiš... OT: Tohle mi krásně připomnělo první firmu - francouzský nadnárodňák, kde jsem ztrávil přes 6 let.Jednou tahle hlavy pomazané přišli s tím, že bude super-cool mít jednotný podpis. No a samozřejmě tam muselo být firemní logo, takže nejdřív to byl obyč JPEG. Mě pak porát vrtalo hlavou, proč mi ti dodavatelé tak dlouho neodepisují... až za nějakou dobu jsem zjistil, že plno z mých zpráv u nich končilo ve SPAMu kvůli tomu obrázku s pár kilobajty Funny
montemar Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 tak jsem zvedavej, co to 6S bude umet novyho..
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 tak jsem zvedavej, co to 6S bude umet novyho..tak to aj ja...
panedge Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Hlavne jak nastavej ceny,protoze kdo si bude kupovat sestku za 22 litru,kdyz bude 6S.Leda,ze by to esko napalili zase jako krava.
Maxmillian Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 http://www.iphonehacks.com/2015/08/iphone-6s-plus-news-rumors.html
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Hlavne jak nastavej ceny,protoze kdo si bude kupovat sestku za 22 litru,kdyz bude 6S.Leda,ze by to esko napalili zase jako krava.dufam, ze to bude rozumne doladene, lebo moja 6plus uz je zabrana od dcerky, takze 6s musim kupit ci to chcem alebo nie...a aj iPadten som sice zvazoval, ze ho nahradim s tou novinkou Macbook, celkove sa mi opticky zapacil, v peknom kozenom puzdre je to krasna vecicka, ale sa mi to zda dost nadcenene - takmer 40 tisic viac-menej za desing?!
montemar Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 .. prave. duvod, proc menit 6 za 6s bude mozna tezke najit., popravde, treba force touch na mobilu bude dobry k cemu?
jovani Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Hlavne jak nastavej ceny ...takto ...
Jeremy Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Maxi, desing se spravne pise design.Vsim jsem si driv, ale myslel jsem, ze to byl křeplep.Jinak ten nivej Air je hezkej, ale klavesnice na prd a jedna dira na vsechno je taky spatne..
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Štve mě kam ten Apple směřuje. Můj první Apple byl s PowerPC a měl jsem Apple v době, kdy tady tuhle značku vyznával málokdo. Oblíbil jsem si ten design, stabilitu systému, tu skvělou intuitivnost OSX atd. Postupně jsem nakoupil prakticky všechny jejich produkty. Bohužel od smrti Jobse vnímám, jak je vše zaměřeno na maximální zisk a rok od roku je ta technika na tom hůře. Když se podívám na nové MacBooky Pro, tak mi to připadá jako hračka, klávesnice se blíží membráně, cena ani nemluvím. Pokud chce člověk výkonnější notebook, tak MacBook Pro je cenový nesmysl v porovnání s WIN platformou. Snaha výrobce udříznout uživatele od možnosti jakékoli náhrady či rozšíření RAM od jiných výrobců je evidentní. Hodinky nic zásadního oproti konkurenci nepřinesly a bylo to šlápnutí vedle, které se za rok, dva potvrdí v celé parádě. Nový iPhone vyrobený ze standardních komponent jako jeho konkurenti oplývá pouze vyšší cenou, nic nového na trh rovněž nepřináší a než se člověk rozkouká je tu 6S (zaplať znovu "tlusťochu" ) a o iPhone dnes na prodejně ani nikdo nezavadí, proč taky, na internetu se nové všichni snaží prodat pod cenou, aby se toho zbavili.Mám z toho pocit, že Apple jede v poslední době pouze z podstaty, která je vyčerpána. Jedinné co mně pořád oslovuje je rok starý MacBook Air u kterého je nyní cena o 50% vyšší, než když se objevil poprvé, ale tak je to asi skoro se vším u Apple.
michalval Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 . ..Snaha výrobce udříznout uživatele od možnosti jakékoli náhrady či rozšíření RAM od jiných výrobců je evidentní.... V podstatě s Tebou souhlasím. Jen jsi zapomněl, že právě tahle skutečnost byla vždy největší výhoda Applu oproti PC nebo tehdy IBM Standard.Nemohl sis vybrat v podstatě žádnou konfiguraci, ale to co bylo na prodej prostě fungovalo. Když jsem si chtěl před nějakými 15 lety vybrat nadupaný notebook mohl jsem vybírat mezi drahým Power Bookem G3 nebo ještě dražším G4, debata o konfiguraci žádná nebyla. Ale vzhledem k 64-bitové architektuře procesorů a OS ani nebylo co řešit.Narozdíl od PC, kde můžeš použít desetitisíce výrobků od tisíců firem, ale dřív nebo později narazíš na -jak se hezky říká - konflikt zařízení.A to je důvod proč mám a budu mít Apple, pokud se něco prudce nezkazí. Věci fungují, spolupracují a - jen tak mimochodem- dobře vypadají.
exBURN Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jako nevím no...on iphone nikdo nekupuje, ale apple má zisk 92% z celého trhu ve smartphone:http://byznys.ihned.cz/c1-64309960-apple-mel-v-prvnim-ctvrtleti-92procentni-podil-na-zisku-vsech-vyrobcu-smartphonu Oproti tomu LG prodá 12 milionů telefonů a vydělá tolik, že si může pořídit celých cca 200 iphonů.http://www.letemsvetemapplem.eu/2015/07/30/zisk-lg-z-prodeje-smartphonu-za-q2-stacil-na-nakup-jen-235-iphonu-6/ Iphone 6 byl prodejní trhák, ať se nám to líbí nebo ne. Tohle naříkání jak dříve bylo to, tamto, tráva zelenější, nebe modřejší...dnes je to prostě jiné a doba si to holt žádá. Žena ma iphone 5. Kupoval jsem jej nový hned po uvedení a dnes - pořád je to super rychlý telefon, který ájiž 3 roky a stále aktuální software. Dostane i IOS9 a dost možná i 10. Kdo z jiných výrobců se takto stará o svá staré modely? A macbooky? Tam je to podle mě neporovnatelné s Win platformou. Mám Air 2013 a služební DELL 7440 a ten Dell je k pláči.
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) No občas se taky něco v systému zadrhne a ty synchronizace všeho se vším taky nějak nemusím. Apple všechny elektronické komponenty nevyrábí, takže proč tam nedat "orginální" RAM od OEM výrobce? Mám v Mac Mini Samsung SSD 500GB a maximální spokojenost, taky nepotřebuju předražený originál a víc tam stejně vyměnit nejde. Ano OSX je systém, který mám rád a neměnil bych, ale povzdechnout si nad vývojem musím, asi nepatřím mezi uživatele, na kterém zle štípat dřevo... Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Josef01
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Jako nevím no...on iphone nikdo nekupuje, ale apple má zisk 92% z celého trhu ve smartphone:http://byznys.ihned.cz/c1-64309960-apple-mel-v-prvnim-ctvrtleti-92procentni-podil-na-zisku-vsech-vyrobcu-smartphonu A macbooky? Tam je to podle mě neporovnatelné s Win platformou. Mám Air 2013 a služební DELL 7440 a ten Dell je k pláči. To že uživatelé platí víc za to samé je jejich problém, jen to ukazuje hloupost trhu a u notebooků je potřeba porovnávat porovnatelné. Měl jsem v ruce kdysi Asus, který byl levnější "skoro kopii" Air 11" a mechanicky to bylo pěkný, samozřejmě Windows nemůžu porovnávat s OSX.
michalval Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 No občas se taky něco v systému zadrhne a ty synchronizace všeho se vším taky nějak nemusím. Apple všechny elektronické komponenty nevyrábí, takže proč tam nedat "orginální" RAM od OEM výrobce? Mám v Mac Mini Samsung SSD 500GB a maximální spokojenost, taky nepotřebuju předražený originál a víc tam stejně vyměnit nejde. Ano OSX je systém, který mám rád a neměnil bych, ale povzdechnout si nad vývojem musím, asi nepatřím mezi uživatele, na kterém zle štípat dřevo...Tak jasně že i Apple má svoje mušky, a ani já se nemodlím večer k nakouslému jabku. Ale už spoustu let Apple používám rád a dobrovolně. A k tomu až donedávna PC v práci, takže jsem stále mohl porovnávat. S postupem času k tomu přibyly další věci jako je Time Capsule, Air Base, Apple TV, a všechno fachá jak má. O jednoduchosti přírůstkového zálohování a kompletní obnově počítače (která je tady navíc součást OS) si můžou uživatelé PC nechat jenom zdát. A zatímco Apple mi klekne tak 3x za rok, Windows 3x za měsíc. A to třeba Mack Book Air v podstatě vůbec nevypínám už dva roky, jen ho posílám spát.
exBURN Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Ten Dell stál více než Air.... A k tomu s tím, že je to to samé za méně peněz, to je prostě hloupost. Pro někoho horší, pro někoho lepší, ale stejné určitě ne.
Josef01 Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 (upraveno) Já jsem rád, že můžu používat jako pracovní notebook Air s OSX (jsou lidi co tam mají WIN), ale třeba DELL XPS 13" si dovedu představit jako pracovní nástroj i když s ním osobní zkušenosti nemám. Samozřejmě ty korporátní řady 13" mě vůbec neberou, přestože je umíme nakoupit klidně za cenu do 23 tis. bez DPH. Upraveno 31. srpna 2015 uživatelem Josef01
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 Maxi, desing se spravne pise design.Vsim jsem si driv, ale myslel jsem, ze to byl křeplep.Jinak ten nivej Air je hezkej, ale klavesnice na prd a jedna dira na vsechno je taky spatne..dakujem, casto sa mi stava, ze zial prehadzujem pismenka pri pisani ( starecka demencia,heh.... ale vidis, aj ty mas preklep a este to ani nie je Air ale co uz,no....)
Jettero Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2015 No air je skoro nenahraditelný i když konkurence se teďka snaží.Fotečka na večer.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se