Přejít na obsah

Apple

Doporučené příspěvky

Však uvidíme co z nich tentokrát vypadne - každopádně AppleTV potřebuje upgrade zkriplovaného software rozhodně víc, než iPhony tenčí baterku a vlezlejší Siri  <_<

Upřímně: vždycky jsem mě radši Jobsův povýšeně-pedantskej škleb u kousků které se pak prodávaly samy, než dnešní křečovitě zahrané "široké úsměvy" a přihřáté objímání při adorování nedodělků...  :yucky:

PS: Pamatujete ještě na tohle?  :P

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2jacob: Jestli ono není na podobné "dýchánky" praktičtější brát místo pádla jen starej tlačítkáč...  :cheers:

Ohledně "velkého iPadu" jsem nějak nepostřehl jeden docela zásadní parametr: hmotnost ...třičtvrtě kila, se šlupkou přes kilo?  <_<

Sám mám na nočním stolku 8" mini (který mi jen občas přijde malý). Manželčina 10" čtyřka mi pak proti iPhonům a miníkovi přijde "královsky velká", v tomhle rozhodnutí byl Jobs prostě génius - akorát už je na dnešní možnosti těžká jak prase (ano, vím že Air2 už je o dost lehčí). Takže rozměr 13" už mi subjektivně na "konzumaci médií v ruce" přijde celkem obludný - zatímco na hrbení "u práce" nad stolem a nebo nad nějakým stojánkem zase zoufale malý, viz "The MekBůček". Ale na záchod pro drobky typu Buda Spencera a nebo opilce s Parkinsonem to třeba bude OK  :cool02:

Bezdrátovou klávesnici jsem k iPadům mockrát zkoušel - ale vždycky jsem nakonec zůstal u dotyků a nechal ji děckám k AppleTV. A vnucovat STYLUS (a "silnej stisk" u iP6s coby "right click") k něčemu co léta bylo vyvíjené pro přímočaré ovládání prsty? Sorry, ale jen další zbytečný úkrok bokem z původní správné cesty...  :sad01_anim:

Za dobrej vtip pak považuju uvedení super mega cool "živých fotek" (fotka + sekunda 4K videa průběžně cachovaného sekundu před a po každém stisku spouště?), v kombinaci se zachováním základní kapacity jen 16GB... Když pak podobné "sociální" konfigurace vidím v inzerci, říkám si kam dotyční při nákupu schovali mozek?  <_<

Ale ať jenom nedržkuju, aspoň jedno pozitivum musím uznat - zvýšení základní 1$ kapacity iCloudu aspoň na 50GB  ;)

Odkaz ke komentáři

Přesně. 9,7 displej je akorát. 13 palců je opravdu moc na tablet.

Nehledě na to, že na "opravdovou" práci iOS moc není.

A iPad pro už je na tom váhově skoro stejně jako 11 palcový macbook.

Můj názor je, že iPad pro bude pouze pro opravdové fandy.

Odkaz ke komentáři

2roura74: A pořídíš si k tomu selfie tyčku a necháš se s tím vozit jak ten číňan z videa na kriplkáře?  :wheelchair:

Uvědom si že v tom pořád není čtečka karet a už vůbec ne kapacita na větší objem fotek a videa. Když už 13", tak rozhodně rMBP...  B)

Ad iPad Pro+ ...si vzpomínám na tuhle parodii na připravovaný iPad 2 z roku 2011  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...