Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 5:42, Josef01 napsal: Macbook má mizerný procesor, abys tam dal USB disk apod. potřebuješ redukci (to ale nejde zase nabíjet notebook), prostě doporučení pro jednoduchou práci (víceméně internet) a rozlišením dnes nachytají akorát neznalého. Syn dělá grafiku a reklamy jako svůj business a aby to bylo použitelné koupil (totální vyznavač Apple) Macbook Pro asi za 70 tis.aj ja som dal okolo 70 za moj - ked zakliknes zopar veci a cena leti vysoko nad zakladale ok, moj fotak ma velke objemne vystupy a tak potrebujem doma lepsi stroj na spracovanieale do krcmy na predvadzacku a net nepotrebujem nic technicky narocne, aby to bolo dobre nositelne a pritulne jettero - ved v pohode, kazdy mame ine naroky, a chapem, ze niekto to urcite vyuzije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Já používám doma Mac mini 7 let (už třetí generaci) a jsem spokojený, internet, office a photoshop a stačí mi to bohatě. Jediné co jsem nahradil byl HDD za SSD a pořádný monitor NEC s IPS, kde černá je stejně černá jako rámeček displeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) na Macbooku jsem včera psal krátkou smlouvu a je to hezká náhrada Air 11" , chce si zvyknout na nízký zdvih klávesnice - to je fakt zásadní změna, která mě při psaní , ale nijak zvlášť nerušila ... Byl to příplatkový 1.3GHz, ale stejně asi na víc než net/foto/office/mail to nikdo soudný používat nebude ... :-) Upraveno 10. září 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 5:39, maxigabrielg napsal: chapem, ale kazdy to mame na ine pouzitie ( uz sme to tu pred rokom riesili) a mne uplne staci ta 32 Gb verzia, dokonca teraz mam iPad v 16Gb verzii a zdaleka nie je zaplneny ( nepocuvam hudbu, nepozeram v tom filmy - ide mi iba o predvadzanie fotiek, ktore tam neuskladnujem a pristup na mail a net, takze ani klavesnica nie je podmienkou, ale vyskusam a uvidim....) a pre mna aj mobil uz generacie stacii v zaklade. Skusal som raz iPhone 5 s velkou pametou, ale nad 15 Gb sa neviem dostat edit SIM nepotrebujemPokud tahas fotky odjinud a nemas je v zarizeni tak ok. Potom by se asi mozna dalo zit i s tou 32gb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 6:03, quest987 napsal: Pokud tahas fotky odjinud a nemas je v zarizeni tak ok. Potom by se asi mozna dalo zit i s tou 32gb.ale ved ja mam v 16 Gb iPhone nejakych 1300 fotiek a este nejakych mozno 500 ci 600 v klude zvladne32Gb nedokazem zaplnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Tak iPad 4 mini už se u nás prodává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) zdroj: http://www.anandtech.com/show/9615/apple-announces-the-ipad-mini-4 u té RAM pro iPad mini 4, vyhází z toho že umožnuje multitasking jako Air 2, takže by logicky měl mít 2 GB RAM ... Upraveno 10. září 2015 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 6:32, maxigabrielg napsal: ale ved ja mam v 16 Gb iPhone nejakych 1300 fotiek a este nejakych mozno 500 ci 600 v klude zvladne32Gb nedokazem zaplnit Ono to má každý jinak, já mám v iPad asi 6GB software, fotek tak 3GB, takže 16GB mi stačí, jenže někdo má klidně 40GB filmů a fotek, to je pak těžký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Koukám že už to máte všechno zmáklý aniž by jste to viděli.Všechno na hov.no:-))Já si na ten velkej iPad pro rád počkám a ošahám si ho.Myslím,že by mě vůbec na večerní brouzdání chronomagem nevadil.Ramky a podobný píč.oviny mě vůbec nezajímaj,protože zatím mi vždycky všechno lítalo jak drak,narozdíl od konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 7:27, panedge napsal: Koukám že už to máte všechno zmáklý aniž by jste to viděli.Všechno na hov.no:-))Já si na ten velkej iPad pro rád počkám a ošahám si ho.Myslím,že by mě vůbec na večerní brouzdání chronomagem nevadil.Ramky a podobný p...oviny mě vůbec nezajímaj,protože zatím mi vždycky všechno lítalo jak drak,narozdíl od konkurence. mě je jedno kolik to má RAM , ale projev iPad 2/3 mini je v Safari při více záložkách fakt tristní ... a iOS 9 public beta - to nezlepšila ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Škoda že epltv je u nás osekaný, jinak bych to asi chtěl.Na tu pracovní desku se rád kouknu naživo.3D touch mi nejdřív přišel zbytečnej, ale pak se mi to líbilo. Stejně tak živá fotka. Takový příjemný pi.čovinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 (upraveno) Však počkejte až si místo starých dobrých megových JPEGů začnete fotit a posílat stomegový "live" 4k videíčka, to Vám bude rychleji těsno. Ono už dneska stačí pár gigových her, nějaké ty mapy a mailboxy - a se 4GB režijí iOS 7-8 už moc prostoru na sozialmodelu nezbude. Safari s 1GB jede svižně s klasicky přepínanýma stránkama (viz Chronomag) - jenže čím dál víc pytlíků přechází na hovadní jednodokumentové "rolující pásy" přes 150 obrazovek s tunou Full-HD fotek a poloprůhledných animací, u kterých se spolehlivě zadýchá i desktop... proto (a samozřejmě i ke split-screen multitaskingu) má větší RAMka smysl. Upraveno 10. září 2015 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 7:07, Josef01 napsal: Ono to má každý jinak, já mám v iPad asi 6GB software, fotek tak 3GB, takže 16GB mi stačí, jenže někdo má klidně 40GB filmů a fotek, to je pak těžký samozrejme chapem, tak som to aj zdovodnil - a na fotky je to v pohodepozerat film alebo hrat sa na tom ma nebavi...skocim do Drazdan to osahat, pobabrat a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Radek124 napsal: Safari s 1GB jede svižně s klasicky přepínanýma stránkama (viz Chronomag) - jenže čím dál víc pytlíků přechází na hovadní jednodokumentové "rolující pásy" přes 150 obrazovek s tunou Full-HD fotek a poloprůhledných animací, u kterých se spolehlivě zadýchá i desktop... proto (a samozřejmě i ke split-screen multitaskingu) má větší RAMka smysl.Za tyhle "pásy" bych taky vrazdil, netusim,kterej debil s tim prisel jako prvni a proc se toho vsichni chytli, ale je to megazrudnost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 .. me se ten ipad pro dost libi.. hlavne syn by ho asi ocenil na plants vs. zombies treba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jettero Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Tak iPad Pro má 4gb ramky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Tak som skukol ten keynote a nic ma nenadchlo. Ako majitel 5s som sklamany. Nemam kam upgradovat. Vacsi telefon vo vrecku nechcem nosit. Tajne som v dufal aspon v nastupcu v 5c. 6 a 6s su proste velke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 V 10. 9. 2015 v 7:44, Radek124 napsal: Však počkejte až si místo starých dobrých megových JPEGů začnete fotit a posílat stomegový "live" 4k videíčka, to Vám bude rychleji těsno. Ono už dneska stačí pár gigových her, nějaké ty mapy a mailboxy - a se 4GB režijí iOS 7-8 už moc prostoru na sozialmodelu nezbude. Safari s 1GB jede svižně s klasicky přepínanýma stránkama (viz Chronomag) - jenže čím dál víc pytlíků přechází na hovadní jednodokumentové "rolující pásy" přes 150 obrazovek s tunou Full-HD fotek a poloprůhledných animací, u kterých se spolehlivě zadýchá i desktop... proto (a samozřejmě i ke split-screen multitaskingu) má větší RAMka smysl.Presne to mi napadlo - daju do mobilu 4k kameru a 16g pamate...wtf? To je snad na 3minuty zaznamu ) Apple ma takmer mina a preto sem nechodim, ale vcera ma zaujalo len navysenie cloudu a nove apple tv (dat mu par veci navyse tak je to ich naj produkt). Inac to bola dost slizka show plna neoriginalnych produktov, strojenych prezentacii a periel typu "I lav dis displej". Myslim ze je definitivne vidiet, ze apple nema za jobsa nahradu ani len vo sne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Mam dotaz (prosbu) - nejsem majitelem produktu s nakousnutym jablkem a jediny zdroj (ktery jsem nalezl na danou hudbu) je link na iTuneshttps://itunes.apple.com/dk/album/someone-you-love-en-du-elsker/id861510952Takze - je nejaky zpusob jak se k tomu dostat (zaplatim pripadne poplatky), ale potrebuji to "normalni" mp3.Pomuze, poradi? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2015 Dneska jsem přešel z iPadu 2 na iPad Air 2. To je úžasná pohoda. Ta rychlost, displej, váha atd. iPad 2 je s novými verzemi iOS nepoužitelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se