Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Já jsem odolával prvnímu náporu aktualizace na ios9 a zatím pročítal všude možně jak se to chová, leč vypadá to, že snad dobře, takže jdu do toho a doufám, že nebudu mezi těmi, kterým to více uškodilo, než pomohlo.ja som dost slaby uzivatel a tak este pockam.... sledujem reakcie
MJ. Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 ja som dost slaby uzivatel a tak este pockam.... sledujem reakciehysterie neni na místě.
Radek124 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Zbytečný spěch taky ne, zvlášť pokud stávající systém a aplikace fungují. Beztak stejně jako vloni to začne mít význam teprve po uvolnění 2-3. hotfixu na Yosemite - a do té doby snad vývojáři (dle hlasitosti řevu "Early adopterů") začnou pomalu látat problémy v aplikacích kterým iOS9 dělá potíže...
panedge Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 (upraveno) Dceři se včera kousl na 5s displej, absolutně nereagoval na dotyky. Naštěstí pomohl restart. Jen mi dalo zabrat jak ho resetovat když nemůžu potáhnout na displeji šipku vypnout. Sent from my iPhone using TapatalkZmacknes home button a tlacitko na vypnuti,podrzis asi 5 sekund a je to. Upraveno 22. září 2015 uživatelem panedge
roura74 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Zmacknes home button a tlacitko na vypnuti,podrzis asi 5 sekund a je to.Dík. Dopracoval jsem se k tomu včera metodou pokus omyl. :-)Naštěstí jsou možné jen tři možnosti. Sent from my iPad using Tapatalk
Bells Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ještě bych dodal, že mi teď přijde lepší odezva od telefonu, připadá mi, jakoby byl dotyk rychlejší a přesnější. Nepocítil toto ještě někdo, nebo mi to tak opravdu jen připadá?
Duke650 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ja mam podobny pocit na iPad airale treba je to jen tim cerstvym systemem vs predchozi pouzivanim "zabordelena" verze
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 neviem, ze ci to sem do Apple vlakna?!ale zacalo mi cele Forum nejak divne ukazovatfoto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. alebo takto.... je to iPad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bells Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 Ja mam podobny pocit na iPad airale treba je to jen tim cerstvym systemem vs predchozi pouzivanim "zabordelena" verze Takže nejsem jediný, to jsem docela rád, protože bych byl jinak asi za blázna, čím to je nevím, ale vážně mi to tak přijde, dotyk je rychlejší a přesnější, což je super. neviem, ze ci to sem do Apple vlakna?!ale zacalo mi cele Forum nejak divne ukazovatfoto: alebo takto.... je to iPad Tak to nevím Gabo, iPad nemám, takže nedokážu ani poradit, na forum lezu buď na Macu a nebo Iphone přes ťapinu...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 nechapem to, nie je zaplnena cela plocha obrazovky a presvitaju mi cez text rozne fotky z ineho vlaknato tu este nebolo...
Bells Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 No standardně bych řekl, že to je tím, že není web optimalizovaný pro tablety, něco podobného se občas děje i na telefonech, když není nějaký web optimalizovaný, ale to by se to muselo stávat i jiným a hlavně je divné, že to takle máš z ničeho nic a předtím jsi s tím problém neměl, takže vážně nevím.
Maxmillian Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 nechapem to, nie je zaplnena cela plocha obrazovky a presvitaju mi cez text rozne fotky z ineho vlaknato tu este nebolo... Nainstaluj si Tapatalk. Bude se ti to podle me i lip cist.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 chlapci, uz to funguje bez problemov!nechapem, nic som neriesil, dal som si dobry obed a teraz pozeram, ze uz je to znova v normeale dakujem za snahu!:-)
Janikkk Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 ja mam uz public beda na iOS 9.1 a slape to fajn
jrov Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Odesláno 23. září 2015 A neco zajimaveho oproti 9? myslim, že nejdůležitější v 9.1 je přidání emotikony vztyčeného prostředníčku :-D
monika1910 Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 (upraveno) Po nainštalovaní iOS 9 do iPhone 5s mi z rolovacej lišty vôbec nejdú odstrániť hlásenia napr. o doručených mailoch... Stále tam zostávajú i napriek tomu, že už boli tie maily prečítané. Nezostávajú tam všetky, ale iba niektoré... Upraveno 24. září 2015 uživatelem monika1910
jrov Odesláno 24. září 2015 Nahlásit Odesláno 24. září 2015 Tak jsem dnes zjistil v update listu , že appka na kamerový systém od žluťáků je na blacklistu "xcodegate" . Hovada tupé, člověk si koupí bezpečnostní prostředek (kamerový systém) a appka na vzdálenou správu je zavirovaná ... Naštěstí release s opravou už mám dva dny nainstalovaný ... jestli někdo používá HikVision systém , tak konkrétně aplikace iVMS 4500 ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se